A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                              foto: Solveig Køhler Jensen

ranheim kirke

Nå starter aktivitetene i Ranheim kirke igjen.

Det er få virksomheter som har vært tilgjengelige for oss nå i koronatiden. Regjeringen løsner nå litt på de strenge, men nødvendige smitteversreglene, og samfunnet går forsiktig tilbake til normalen. Kirkene er fra denne helga også tilgjengelig for oss. Allerede i morgen, på Kristi Himmelfartsdag, er det gudstjeneste i Ranheim kirke.

Grense på 50 personer

Sokneprest Skule Bjørnstad er glad og fornøyd med at de nå ser en lysning i tunellen. – Jeg kan ikke si annet enn at jeg er glad for at vi nå kan åpne igjen, stråler Skule. – Selvfølgelig er det regler vi må forholde oss til, bl.a. det er begrenset hvor mange som kan komme. Nå er det satt en grense på 50 personer.

Torsdag i Ranheim kirke

-          I morgen, Kristi Himmelfartsdag, er det gudstjeneste med nattverd i Ranheim kirke klokka 11.00, forteller Skule. – Da er det prest Wiebke Hummelgård som leder gudstjenesten.

-          På søndag den 24. mai har vi lagt gudstjenesten til Charlottenlund kirke klokka 11.00. Søndagens gudstjeneste er det undertegnede som leder.

Skule Bjørnstad forteller at det gjelder spesielle regler også når det gjelder å ha oversikt over de som overværer gudstjenestene. – Nå er det plass til 50 personer og på disse må vi har oppgitt navn og telefonnummer. Det gjør vi ikke for moro skyld, fortsetter han, men det er en dyd av nødvendighet i tilfelle det skulle oppstå smitte. Som alle andre arrangører må også kirka kunne spore og varsle om noen slikt skulle inntreffe.

-          Det blir heller ikke puter på kirkebenkene av smittevernhensyn, så de som trenger noe å sitte på må ta med seg et eget sitteunderlag hjemmefra. Ellers er det god håndhygiene og minst 1 meters avstand som gjelder i kirkene, avslutter soknepresten som håper å kunne se noen av dere i løpet av denne langhelga.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:677 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2093 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:945 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1515 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...