A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                              foto: Solveig Køhler Jensen

ranheim kirke

Nå starter aktivitetene i Ranheim kirke igjen.

Det er få virksomheter som har vært tilgjengelige for oss nå i koronatiden. Regjeringen løsner nå litt på de strenge, men nødvendige smitteversreglene, og samfunnet går forsiktig tilbake til normalen. Kirkene er fra denne helga også tilgjengelig for oss. Allerede i morgen, på Kristi Himmelfartsdag, er det gudstjeneste i Ranheim kirke.

Grense på 50 personer

Sokneprest Skule Bjørnstad er glad og fornøyd med at de nå ser en lysning i tunellen. – Jeg kan ikke si annet enn at jeg er glad for at vi nå kan åpne igjen, stråler Skule. – Selvfølgelig er det regler vi må forholde oss til, bl.a. det er begrenset hvor mange som kan komme. Nå er det satt en grense på 50 personer.

Torsdag i Ranheim kirke

-          I morgen, Kristi Himmelfartsdag, er det gudstjeneste med nattverd i Ranheim kirke klokka 11.00, forteller Skule. – Da er det prest Wiebke Hummelgård som leder gudstjenesten.

-          På søndag den 24. mai har vi lagt gudstjenesten til Charlottenlund kirke klokka 11.00. Søndagens gudstjeneste er det undertegnede som leder.

Skule Bjørnstad forteller at det gjelder spesielle regler også når det gjelder å ha oversikt over de som overværer gudstjenestene. – Nå er det plass til 50 personer og på disse må vi har oppgitt navn og telefonnummer. Det gjør vi ikke for moro skyld, fortsetter han, men det er en dyd av nødvendighet i tilfelle det skulle oppstå smitte. Som alle andre arrangører må også kirka kunne spore og varsle om noen slikt skulle inntreffe.

-          Det blir heller ikke puter på kirkebenkene av smittevernhensyn, så de som trenger noe å sitte på må ta med seg et eget sitteunderlag hjemmefra. Ellers er det god håndhygiene og minst 1 meters avstand som gjelder i kirkene, avslutter soknepresten som håper å kunne se noen av dere i løpet av denne langhelga.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvorfor så spennende?

31-07-2020 Hits:152 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det...

Les mer...

UFORTJENT TAP

21-07-2020 Hits:229 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen  Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet...

Les mer...

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:331 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...