A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                              foto: Stina Mostervik

Corner

Så tett kan vi nok ikke sitte på Overvik Corner i morgen. Myndighetenes avstandsregler gjelder og skal overholdes!

Stina Mostervik er daglig leder av puben på Extra Arena. Ranheim Fotball Topp er de som står for driften, men det er altså en av klubbens store propeller, Stina, som både er daglig leder og skjenkebestyrer på Overvik Corner. Vi har tatt en prat med Stina dagen før åpningen.

Overvik Corner ble ferdig i 2019 etter iherdig innsats fra frivillige og gode samarbeidspartnere til Ranheim Fotball. Prosjektet har hele tiden vært ment som et supplement på lagets kampdager der supporterne kan møtes både før- og etter kamp.

Sosial sammenkomst fra klokka 18.00 til 21.00

-          Det er ikke bare ved disse anledningene vi skal bruke puben vår, sier Stina. – I år som vi ennå ikke har kommet i gang med kampene så er det en flott anledning til å bruke puben til noe annet. Vi har jo hatt i tankene at puben kan brukes i mange sosiale sammenhenger slik som det vi gjør i morgen.

-          Vi har jo ikke egne og lønnede ansatte til å drifte puben, fortsetter Stina. – Også her er det frivilligheten som trår til. Dette gjelder ikke bare personell til serveringen, men i like stor grad til vedlikehold av anlegget. Nå ser vi virkelig fram til å kunne benytte dette flotte anlegget i soldagene som kommer. Jeg lover at det skal bli flere muligheter til å treffes sammen på puben nede på Extra Arena, sier hun.

Smittevernreglene gjelder

-          Det vil selvfølgelig ikke være «fritt fram» som det er på våre kampdager. Vi er inne i ei tid som har stoppet det meste, men som nå gir rom for noe frislipp. Morgendagens sosiale treff arrangeres helt i henhold til myndighetenes retningslinjer med tanke på smittevernsbestemmelsene.

Kun 50 personer

-          Det innebærer også at vi ikke har anledning til å ha flere enn 50 personer, fortsetter Stina. – For å få til dette har vi valgt å legge ut billetter til arrangementet via TicketCo: https;//ranheim.ticketco.events/no/nb/e/overvik_corner_22.mai.

På den linken går du inn for å bestille deg billetter av den utlagte kvoten. Det betyr at her er det «Først-til-mølla»-prinsippet som gjelder.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:677 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2093 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:945 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1515 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...