A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                              foto: Stina Mostervik

Corner

Så tett kan vi nok ikke sitte på Overvik Corner i morgen. Myndighetenes avstandsregler gjelder og skal overholdes!

Stina Mostervik er daglig leder av puben på Extra Arena. Ranheim Fotball Topp er de som står for driften, men det er altså en av klubbens store propeller, Stina, som både er daglig leder og skjenkebestyrer på Overvik Corner. Vi har tatt en prat med Stina dagen før åpningen.

Overvik Corner ble ferdig i 2019 etter iherdig innsats fra frivillige og gode samarbeidspartnere til Ranheim Fotball. Prosjektet har hele tiden vært ment som et supplement på lagets kampdager der supporterne kan møtes både før- og etter kamp.

Sosial sammenkomst fra klokka 18.00 til 21.00

-          Det er ikke bare ved disse anledningene vi skal bruke puben vår, sier Stina. – I år som vi ennå ikke har kommet i gang med kampene så er det en flott anledning til å bruke puben til noe annet. Vi har jo hatt i tankene at puben kan brukes i mange sosiale sammenhenger slik som det vi gjør i morgen.

-          Vi har jo ikke egne og lønnede ansatte til å drifte puben, fortsetter Stina. – Også her er det frivilligheten som trår til. Dette gjelder ikke bare personell til serveringen, men i like stor grad til vedlikehold av anlegget. Nå ser vi virkelig fram til å kunne benytte dette flotte anlegget i soldagene som kommer. Jeg lover at det skal bli flere muligheter til å treffes sammen på puben nede på Extra Arena, sier hun.

Smittevernreglene gjelder

-          Det vil selvfølgelig ikke være «fritt fram» som det er på våre kampdager. Vi er inne i ei tid som har stoppet det meste, men som nå gir rom for noe frislipp. Morgendagens sosiale treff arrangeres helt i henhold til myndighetenes retningslinjer med tanke på smittevernsbestemmelsene.

Kun 50 personer

-          Det innebærer også at vi ikke har anledning til å ha flere enn 50 personer, fortsetter Stina. – For å få til dette har vi valgt å legge ut billetter til arrangementet via TicketCo: https;//ranheim.ticketco.events/no/nb/e/overvik_corner_22.mai.

På den linken går du inn for å bestille deg billetter av den utlagte kvoten. Det betyr at her er det «Først-til-mølla»-prinsippet som gjelder.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvorfor så spennende?

31-07-2020 Hits:152 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det...

Les mer...

UFORTJENT TAP

21-07-2020 Hits:229 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen  Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet...

Les mer...

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:331 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...