A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                                  foto: Tonje Borten

IMG 0380 Dromedar

Det blir hyggelig å treffes igjen på Dromedar.

Samfunnet og Ranheim åpnes litt etter hvert. Det er gode nyheter etter 2 måneder i former for isolasjon. Nå kan vi gledelig formidle at Dromedar på Overvik åpner mandag 25. mai. Det må være en gledelig nyhet for alle oss som setter pris på god kaffe.

Full aktivitet på byggeplassen

Under koronakrisen har det vært full aktivitet på byggeplassene på Overvik. Vi ser at hus og bygg reiser seg mer og mer for hver dag som går. Midt i dette utbygningsfeltet ligger Dromedar med sin fantastiske kaffe. Her er det ikke bare en sort å velge mellom. Baristaen på Dromedar mikser den kaffen du ønsker.

Fra mandag 25. mai har vi altså anledning til å innta kaffen der oppe. På mandager, tirsdager, torsdager og fredager er åpningstiden fra 07.00 – 10.00. En åpningstid som er helt perfekt for bydelens mange morgenfugler. Det er fullt mulig å stikke innom når dere først er ute og går. Onsdager kan du stikke innom fra klokka 07.00 og helt fram til klokka 14.00.

Lørdag og søndag

På lørdag og søndag er åpningstiden mer tilpasset de som tar det litt roligere fra morgenen av, men som liker å sitte med småprat utover dagen. Åpningstiden på disse helgedagene er fra 11.00 til 15.00.

På Dromedar serveres trolig byens beste kaffe. Samtidig så kan de tilby ferskt bakverk som passer enhver gane. Det er også mulig å få take-away.

Ta turen innom og nyt utsikten over vår vakre bydel samtidig som du følger med i det som skjer på det store utbygningsområdet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:677 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2094 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:945 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1516 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...