A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                                  foto: Tonje Borten

IMG 0380 Dromedar

Det blir hyggelig å treffes igjen på Dromedar.

Samfunnet og Ranheim åpnes litt etter hvert. Det er gode nyheter etter 2 måneder i former for isolasjon. Nå kan vi gledelig formidle at Dromedar på Overvik åpner mandag 25. mai. Det må være en gledelig nyhet for alle oss som setter pris på god kaffe.

Full aktivitet på byggeplassen

Under koronakrisen har det vært full aktivitet på byggeplassene på Overvik. Vi ser at hus og bygg reiser seg mer og mer for hver dag som går. Midt i dette utbygningsfeltet ligger Dromedar med sin fantastiske kaffe. Her er det ikke bare en sort å velge mellom. Baristaen på Dromedar mikser den kaffen du ønsker.

Fra mandag 25. mai har vi altså anledning til å innta kaffen der oppe. På mandager, tirsdager, torsdager og fredager er åpningstiden fra 07.00 – 10.00. En åpningstid som er helt perfekt for bydelens mange morgenfugler. Det er fullt mulig å stikke innom når dere først er ute og går. Onsdager kan du stikke innom fra klokka 07.00 og helt fram til klokka 14.00.

Lørdag og søndag

På lørdag og søndag er åpningstiden mer tilpasset de som tar det litt roligere fra morgenen av, men som liker å sitte med småprat utover dagen. Åpningstiden på disse helgedagene er fra 11.00 til 15.00.

På Dromedar serveres trolig byens beste kaffe. Samtidig så kan de tilby ferskt bakverk som passer enhver gane. Det er også mulig å få take-away.

Ta turen innom og nyt utsikten over vår vakre bydel samtidig som du følger med i det som skjer på det store utbygningsområdet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Er med Ranheim TF i 2021 også

26-11-2020 Hits:176 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Er med Ranheim TF i 2021 også

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til...

Les mer...

Det startet så forrykende

21-11-2020 Hits:181 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst:: Kjell A. Arntzen Det startet så forrykende med en gedigen dobbelsjanse etter bare 1 minutt spill. Begge forsøkene ble reddet av en HamKam spiller som ofret seg. En ny, stor...

Les mer...

Ga bort 2 poeng mot KFUM

15-11-2020 Hits:222 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det tok omtrent 20 minutter før vi tok del i kampen på Ekebergsletta. En viktig kamp for begge lagene, men særs for Ranheim som fortsatt ønsker å...

Les mer...

Et heldig poeng i Raufoss

07-11-2020 Hits:219 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg våger å si at vi fikk et heldig poeng på Raufoss nå i ettermiddag. Det var Raufoss som kjørte kampen i begge omgangene og bare sporadisk...

Les mer...