A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 2077

Annbjørg og Rolf har fått fyr på grillen og griller pølser for oss andre

Fredags kveld innbød temperaturen til en sosial sammenkomst i Pettersenfjæra. Rundt 15 grader da vi var på plass for å fyre opp grillen før de andre kom. Bordene ble satt i behørig avstand til hverandre i henhold til avstandsbestemmelsene. Oppe i gapahuken hadde en del ungdommer funnet sin plass for kvelden, så dette lå an til en koselig kveld med unge og eldre.

Kontakten ble raskt etablert

IMG 2082 Maria

Asbjørn, Maria, Turid og Laila ved et av bordene i Pettersenfjæra.

De eldre og de unge hilste på hverandre og kjemien var på plass fra første stund. Jeg følte med en gang at det er slik vi ønsker det skal være på plassen vår i Pettersenfjæra. Unge og eldre som på hver sin måte er ute for å ha det hyggelig. Hyggelig ble det denne kvelden med felles grillmat og sosial kontakt.

Det viste seg at kun en av de unge var fra Ranheim. Hun hadde med seg venner fra flere steder i byen og fra Orkanger. De fleste av ungdommene var neste års russ, men hadde lyst til å prøve seg med en liten før-russefest. Svorkmojenta Maria gledet seg allerede til neste års russetid, men var nok i tvil om det ble noe russefeiring på Follo?

Vi eldre ble mange

Etter hvert som kvelden seg på var det 25 personer av de som kan karakteriseres til å være over sin ungdomstid. Med de 10 som det etter hvert ble i gapahuken, var det en flott samling med folk i ulik alder.

Ranheim Fotball ble gjentatte ganger hyllet med musikk fra gapahuken. Her fikk vi være med å synge Jesses «Stolt av Ranheim», Terjes «Ranheim oppi høvve» og andre sanger av Terje ble sunget med bra styrke.

Husk å rydde etter dere

Ei av jentene rakk å ta seg et bad også før kvelden var omme. - Kaldt var det, men herlig, sa hun og tørket seg så godt hun kunne. Det var ingen av oss eldre som fulgte hennes eksempel. Kanskje var det også veldig bra?

Så kom regnet og vi eldste forberedte oss på turen hjem. Før vi tok fatt på hjemturen var Kjell Ove en tur oppom gapahuken og ba ungdommene rydde før de forlot stedet. Hans «kontroll» formiddagen etter ble rapportert som ganske bra. De hadde i alle fall hørt etter med å la flasker være hele og bokser lagt i sekker. Alt annet rask var forskriftsmessig lagt i avfallsboksene. Jeg kan avslutte med å takke for en fin og hyggelig kveld i samvær med positive ungdommer som kunne kose seg.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:133 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:243 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...

Et laaangt gjesp

09-06-2020 Hits:352 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål...

Les mer...

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:835 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...