A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

I følge værvarslerne står vi nå foran den beste pinsehelga på lange tider. Selv ser jeg for meg ei pinsehelg som det var i 1978 med takarbeid på hytta, steikende sol, mange plussgraqder og solbrent så det holdt. Siden det kan jeg ikke huske ei pinse med strålende sol fra en skyfri himmel og plussgrader over 20. Kan det slå til i helga? Jeg benytter denne artikkelen å peke på noe som skjer framover og reflekterer litt over Ranheims enorme dugnadsgjeng.

Høytidsgudstjeneste 1. pinsedag

31. mai er 1. pinsedag og da er det Høytidsgudstjeneste i Ranheim kirke klokka 11.00. Denne gang får vi hilse på vår prostiprest, Hilde-Anette Løvenskiold Grüner.

Fortsatt gjelder smittevernreglene som begrenser antallet i kirka til 50 personer. De besøkende skal holde 1 meters avstand til hverandre. Her er det nå gjort unntak for de som tilhører samme husstand.

De som møter fram må registreres med navn og telefonnummer. Denne registreringen slettes etter 10 dager.

Årets konfirmantjubileum

Årets konfirmantjubileum var datofestet til 23. august. Dette ble stoppet av koronaen og satt i bero til ting nærmet seg normalen. Nå er det bestemt at dette jubileet blir på en av dagene som nå er fastsatt for årets konfirmasjoner.

Det er da snakk om en av følgende helger: uke 34, 35 og 36. Så langt gjelder bestemmelsene om begrensningene i antall som kan være tilstede. Per nå er tallet 50 tidligere konfirmanter.

Konfirmantjubileumstreff også i 2021

Det jobbes med å få til et jubileumstreff også i 2021. Det gjelder konfirmantene fra 1950, 1960 og 1970. Her mangles en god del adresser, spesielt adressene til 1970-konfirmantene.

Det er fint om adresser kan sendes på mail til Berit Langdahl. Mailadressen hennes er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Kirsten Saksvik på mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Frivillighetsarbeidet på Ranheim

På Ranheim drives mye av aktiveten ved dugnadsarbeid. Dette spenner over mange aktiviteter og tilbud. Felles for alle er at det er flere som deltar, aldri er det noe frivillighetsarbeid som drives av en alene.

Noen «vises» ofte bedre enn andre, men bak den som ofte «vises» står det en lang eller mindre lang rekke av frivillige. Alle disse gjør en kjempeinnsats. På Ranheim er det slik at vi er helt avhengig av hverandre. Noen er dyktige til å kreere tanker og ideer, andre er dyktige til å rekruttere flere frivillige, noen gjør «grovjobbene» og mange er deltakere som kommer med innspill og gir de mest aktive påfyll av energi. 

Mitt klare inntrykk er at ingen klarer jobben alene, Vi er positivt avhengig av at andre også er med. Slik er det på Ranheim. Ordtaket «en svale gjør ingen sommer» gjelder også for oss som er en del av ett eller flere frivilligkorps.

God pinse

Ranheimsavisa ønsker alle sine mange lesere ei riktig så fin og god pinse!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:133 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:243 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...

Et laaangt gjesp

09-06-2020 Hits:352 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål...

Les mer...

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:835 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...