A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Lotteri 2020 1

Ranheim og Charlottenlund menighet har fått tegnet en flott plakat for årets Høstlotteri. Den er tenget av Elisabeth Holberg.

 

Ranheim og Charlottenlund menighet er godt i gang med årets Høstlotteri. Som vanlig er det en lang rekke flotte gevinster å vinne, og loddene koster fortsatt kr. 10,- pr. stykk. I år vil det foregå loddsalg på Coop Extra Grilstad og Prix på Jakobsli. Om dere ikke når disse butikkene kan billetter bestilles ved en melding til «lotterisjefen», Astri Siim. Send SMS til 993 06 485.

Trekning den 24. oktober

Trekningsdagen er 24. oktober, men da på en helt annen måte enn vanlig. Covid-19 spiller også inn her. Det blir ingen høstbasar hvor trekningen bruker å bli offentliggjort. Om det i det hele tatt blir trekning med folk tilstede vil bli bestemt rundt den 10. oktober. Også her er det FHI som bestemmer.

Større nedslagsfelt denne gang

Som kjent er Ranheim og Charlottenlund menighet nå slått sammen. Det betyr at nedslagsfeltet er blitt vesentlig større enn tidligere år. Lotteriet er godkjent av Lotteritilsynet og det er bestemt hvor mange lodd det er tillatt å selge. Det er grunn til å tro at loddene vil gå unna. Gevinstene lokker og lotteriet har tradisjon for å få solgt unna de loddene som er bestemt.

Bankterminal, vipps og kontanter

På de nevnte butikker har loddselgerne bankterminal slik at det kan betales med kort. Dessuten blir det mulig å betale med vipps og kontanter. Lotteriet har ellers en egen bankkonto som kan benyttes ved bestilling.

Flott plakat

Elling Reitan 1

Ranheimsavisa har levert dette litografiet av Ellin Reitan til lotteriets gevinstliste.

Ranheimsavisa må få skryte av plakaten som er laget for Høstlotteriet denne gang. Det er selvfølgelig Ranheims-/Canadiske Elisabeth Holberg som er tegneren av denne. Riktig vakker og iøynefallende er plakaten som nok vil friste loddkjøperene til å være rause med sine loddkjøp.

Ranheimsavisa har som alltid gitt en av gevinstene til lotteriet. Denne gang har vi gitt et større litografi av trondheimskunstneren Elling Reitan. Litografiet er innrammet i «sølv»-ramme og forsynt med glass.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Uavgjort for første gang i år

28-09-2020 Hits:144 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Det er av og til jeg undrer på om jeg egner med som en som referer til fotballkamper. Jeg har aldri vært i faget, men har fulgt...

Les mer...

Byggestart Ranheim Aktivitetshall - pres…

24-09-2020 Hits:643 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Byggestart Ranheim Aktivitetshall - pressemelding

Rune Venås er styreleder i Ranheim Idrettslag og ser fram til de skal starte med Ranheim Aktivitetshall Ranheim IL har nå inngått avtale om bygging av ny fleridrettshall, paraidrettssenter og parkeringskjeller...

Les mer...

3 poeng ble med hjem

21-09-2020 Hits:178 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Ingen skal kunne si at Ranheim dro ned til Oslo for å underholde mot Grorud. Denne gang var det lagt vekt på å holde tett bak samtidig...

Les mer...

Det ble fryktelig TUNGT

14-09-2020 Hits:244 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var nok ikke bare jeg som følte det er tungt å være Ranheim-supporter i kveld. Det var så tungt og så ille at det heller ikke...

Les mer...