A+ A A-

IMG 2365

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Snart kan du kjøpe med deg to stykker "Lukket Valnøtt" slik at ettermiddagskaffen hjemme blir helt super. Du kan også nyte noe slikt på bakeriet i Ranheimsfjæra.

Jeg hører av mange her på Ranheim at de gleder seg! Og hva er det de gleder til? Jo, de gleder seg til at Rosenborg Bakeri skal åpne i Ranheimsfjæra torsdag 1. oktober. Nå kortes det ned på ventetiden. Sjefen selv, Heidi Helgesen, forteller til Ranheimsavisa at de ikke kan vente lenger. – Nå kjører vi en «bakgårdsåpning» allerede nå på onsdag den 23. september!

Både ledelsen og de som skal stå for handel og servering på bakeriet i Ranheimsfjæra går bare og tripper. De gleder seg og kan ikke vente lenger enn til onsdag for å treffe oss på Ranheim og de som gjester bydelen vår. - Nå klarte vi å få til en snikåpning av bakeriet i Ranheimsfjæra, stråler Heidi og fortsetter: - Vi åpner med det vi har så kommer de aller siste detaljene på plass i løpet av de siste dagene før 1. oktober. Det vil kun bli inngang gjennom bakdøra, men det tror jeg ikke vil spille noen rolle for oss eller kundene, avslutter hun.

Start onsdag 23. september klokka 08.00

Onsdag 23. oktober klokka 08.00 åpner de dørene mot bakgården. Her blir det åpent med bakeriets kjente godbiter, god kaffe og humør. Åpningstiden blir fra 08.00 og helt fram til klokka 16.00.

Denne åpningstiden vil holdes på alle hverdager fram til den offisielle åpningsdagen som er 1. oktober, Lørdag 26. og søndag 27. september vil åpningstiden være fra klokka 09.00 til 16.00.

Kundekort

De av oss som jevnlig besøker et av Rosenborgs bakeriutsalg er blitt vant til deres kundekort for kaffe. Kundekortet innebærer at du får hver sjette kaffekopp helt gratis. Husk å få stempel i kortet for hver gang du handler kaffe.

Rosenborg har også et rikt utvalg av gode bakervarer, fra hvetebit til stykker av lukket valnøtt. Ferske brød fra bakeriet er heller ikke å forakte. Snart kan vi få helt ferske mesterbakte brød i vårt nærmiljø. Jeg spår at dette blir en god arena for utvikling av det gode Ranheims-miljøet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

TAP mot bunnlag!

24-10-2020 Hits:145 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Vi hadde alt å vinne før kampen ble satt i gang. Etter kampen kan vi slå fast at vi slett ikke grep sjansen. Når våre venner på...

Les mer...

Bra med 1-1 mot Lillestrøm

18-10-2020 Hits:162 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det hadde ikke vært noe å si på om Ranheim hadde stukket av med 3 poeng i dagens kamp mot formsterke Lillestrøm. To supersjanser i 1. omgang...

Les mer...

Tap for et av de nederste lagene

11-10-2020 Hits:201 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Ranheim dro på seg et surt hjemmetap for Ullensaker/Kisa i serieomgang 15. Det ble 2-3 til gjestene på Extra Arena. I omgang 20 møtte vi det samme...

Les mer...

Godt å slå Sogndal

03-10-2020 Hits:260 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Godt å slå Sogndal

  tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: RIL Lagets nybakte pappa, Michael Karlsen, sørget for målet som ga oss 3 poeng i kveldens kamp mot Sogndal.  Konfirmasjon i familien betød en omprioritering for mitt...

Les mer...