A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

Vi kan fornøyd konstatere at på Ranheim har det vært merkbart mindre hærverk og skadeverk i høst. Det er vi selvfølgelig veldig glade for. Kanskje er det en positiv effekt av Covid-19 pandemien som herjer? Vi velger imidlertid å tro at det har bedret seg av andre årsaker. Nå er det Charlottenlund skole som er utsatt for hærverk.

Hærverk på og ved skolen

Charlottenlund skole ble sent i august flere ganger utsatt for hærverk. Hærverket er anmeldt av Trondheim kommune og etterforskes nå av Trøndelag politidistrikt. I følge anmeldelsen kan vi se at det er knust rute i barneskolens bygg M. Her er det funnet stein under vinduet på innsiden.

Utenfor skolen er det en kortleser som er påtent og skadet. Ei lysmast er også utsatt for hærverk og er skadet. I tillegg er deler av skolens området forsøplet.

Ser alvorlig på «rampestreker»

Både vår tipser og anmelder ser alvorlig på slike hendelser. De håper Ranheimsavisa kan belyse dette slik at foreldre tar en prat med barna sine. Vi kan vel ikke belyse saken utover det vi kan lese av anmeldelsene, men vi kan selvfølgelig be foreldre til barn og unge ta noen samtaler med sine håpefulle.

Slik adferd er vel ingen av oss tjent med og kan sikkert reduseres med noen alvorsprater?

Anmelder ønsker tiltale og straff

Å ramponere på skoler og andre steder der barn og unge oppholder seg skaper ofte utrygghet hos mange. Dette har også anmelder anført i sine vurderinger. Konklusjonen i anmeldelsen lyder slik: «Undertegnede ønsker gjerningspersonen/e tiltalt og straffet samt dekke våre kostnader i forbindelse med skadeverket. Når det gjelder mindreårige forutsetter anmelder at Politiet henviser saker til Konfliktrådet hvis det ansees naturlig».

Ranheimsavisa avslutter denne saken med å si: - å bli anmeldt og straffet er ingen positiv merknad å ha på sitt rulleblad.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

TAP mot bunnlag!

24-10-2020 Hits:145 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Vi hadde alt å vinne før kampen ble satt i gang. Etter kampen kan vi slå fast at vi slett ikke grep sjansen. Når våre venner på...

Les mer...

Bra med 1-1 mot Lillestrøm

18-10-2020 Hits:162 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det hadde ikke vært noe å si på om Ranheim hadde stukket av med 3 poeng i dagens kamp mot formsterke Lillestrøm. To supersjanser i 1. omgang...

Les mer...

Tap for et av de nederste lagene

11-10-2020 Hits:201 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Ranheim dro på seg et surt hjemmetap for Ullensaker/Kisa i serieomgang 15. Det ble 2-3 til gjestene på Extra Arena. I omgang 20 møtte vi det samme...

Les mer...

Godt å slå Sogndal

03-10-2020 Hits:260 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Godt å slå Sogndal

  tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: RIL Lagets nybakte pappa, Michael Karlsen, sørget for målet som ga oss 3 poeng i kveldens kamp mot Sogndal.  Konfirmasjon i familien betød en omprioritering for mitt...

Les mer...