A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: Bjørn Vik-Mo

Extra post

Det vil være lurt å hente postpakkene så snart som mulig etter at melding om forsendelse er mottatt

Vi er snart inne i julemåneden! Folk er oppfordret av regjerning og helsemyndigheter til å starte julehandelen tidlig for å spre trafikken og trykket i forretningene. Covid-19 situasjonen gjør dette helt nødvendig om vi skal unngå en ny smittetopp i jula. Det er det vel ingen som ønsker. For de forretningene som har pakkeutlevering vil situasjonen bli vanskelig om vi ikke henter sendingene så snart vi får melding om at noe er kommet.

Mange av oss husker hvor fullt det var ved postskranken hos Extra i Grilstadporten i fjor. Ikke var det bare lange køer foran disken, men verre var det nesten med alle de store pakkeforsendelsene som krevde sin plass. Til tider var det store hauger med pakker ved utgangene fra kassene og posten. Slik ønsker vi det ikke i år.

Venter ekstreme mengder pakker

Betjeningen bak postskranken på Coop Extra forteller til Ranheimsavisa at de forventer store mengder postpakker i år. I tillegg vil en forventet stor julehandel spres og starte tidligere enn noen gang. Her har også det forhatte Covid-19 viruset skylden.

Vi forventer at overlevering av pakker mellom folk nå skjer i større grad ved postsendinger. Vi er jo alle redde for å bli smittet eller å smitte andre.

Hent posten når meldingen kommer!

Nå har vi ikke lenger post i kassen hver dag. Ordningen er vel slik for de fleste at i ei uke er det to ombringelser og den neste uka følges opp med tre. Denne omleggingen gjør også sitt til at presset på postmottaket kan øke.

Vi oppfordrer derfor til at dere henter forsendelsen samme dag som meldingen kommer på SMS, e-mail eller i posten. Om dette ikke passere så må regelen være at vi henter forsendelsene så fort som mulig!

På den måten kan vi unngå lange køer foran skranken, køer som kan bli utrolig lange pga. «meteren». Vi hjelper også «Post i butikk»-forretningene med å håndtere pakkeforsendelsene på en god måte.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:323 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...

To tafatte lag spilte 1-1

13-12-2020 Hits:291 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Med tafatte lag menes også at det var to ufarlige lag som møtte hverandre på Extra Arena. Det er sjelden vi opplever en kamp mellom to normalt...

Les mer...

Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!

28-11-2020 Hits:435 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Nok en lørdag med sport nok for en sportsidiot som undertegnede. Det ble som vanlig mye å glede seg over denne lørdagen også. At Therese Johaug slår...

Les mer...

Er med Ranheim TF i 2021 også

26-11-2020 Hits:477 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Er med Ranheim TF i 2021 også

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til...

Les mer...