A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 0380 Dromedar

Det er hverken sommer eller sommertemperatur ved Dromedar nå, men inne er det lunt og godt, Ta en tur innom!   (bildet er tatt i sommer)

 

Undertegnede er ikke så mye ute blant folk for tiden. Lojalt, kanskje for lojalt følger jeg regjeringens påbud og anbefalinger? Fra vinduet ser jeg flere av dere går tur og får en nødvendig dose frisk luft. Samtidig treffer dere noen å snakke med. På torsdag gikk jeg imidlertid en tur ned til Persberget, traff folk og fikk pratet litt. Det er mange som har det tungt i denne Covid-19-tiden får jeg vite. Nå er det imidlertid slik at det ikke er forbudt å oppsøke en kafé, butikk eller restaurant, men man må huske å holde avstand, vaske hender, sprite hendene og bruke munnbind.

Så ser jeg selvfølgelig at å bruke munnbind når man er på kafé eller restaurant er umulig om man skal innta mat og drikke. Holder man avstand (1 meter) så går det greit uten munnbind.

Flere av bydelens kaféer og spisesteder sliter nå med besøket. De fleste stedene har plass for dere. I min tidligere oversikt over «åpningstider i jula og nyttårshelga» hadde dessverre Dromedar på Overvik falt ut. Nå gjør jeg dette godt igjen med å rette oppmerksomheten på denne utmerkede kaféen i Presthusveien.

Vi må benytte lokale virksomheter

For alle er det en spesiell tid nå med koronaen og dens mutasjoner. Mange sitter hjemme på hjemmekontor, pensjonistene sitter stort sett inne og ungdom er heller ikke upåvirket av situasjonen. Det er hjemmeskole og liten sosial kontakt mellom elevene.

For oss er det viktig å holde liv i slike plasser i nærmiljøet. Det bør være i vår egen interesse at disse kommer seg gjennom pandemien, men det vil i stor grad være avhengig av at vi stikker innom. På Dromedar Overvik har de endret noe på åpningstidene slik at det er mulig å få et avbrekk i hverdagen med hjemmekontor og lengselen etter å treffe andre. Det vil være mulig å ta en lunsj på Dromedar eller ta lunsjen med hjem.

På Dromedar Overvik er det et godt utvalg av kaffe, smootie, juice, kaker, bagels, brød, scones, croissanter og kanelsnurrer. Med andre ord; ting som frister!

Åpningstider

Åpningstidene på Dromedar Overvik er nå slik:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag                     08.00 – 12.00

Onsdager                                                                 08.00 – 14.00

Lørdag og søndag                                                  11.00 – 15.00

Det er plass både oppe og ned hvor meteravstanden kan holdes. På soldager og mildere temperatur er det fullt mulig å drikke kaffe ute.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:431 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...

To tafatte lag spilte 1-1

13-12-2020 Hits:374 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Med tafatte lag menes også at det var to ufarlige lag som møtte hverandre på Extra Arena. Det er sjelden vi opplever en kamp mellom to normalt...

Les mer...

Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!

28-11-2020 Hits:528 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Nok en lørdag med sport nok for en sportsidiot som undertegnede. Det ble som vanlig mye å glede seg over denne lørdagen også. At Therese Johaug slår...

Les mer...

Er med Ranheim TF i 2021 også

26-11-2020 Hits:557 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Er med Ranheim TF i 2021 også

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til...

Les mer...