A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Patrioten intro

Jeg beklager at det ble gitt feil e-postadresse til meg på brosjyren dere på Ranheimnå har fått, sier Kjell Ove Johnsen.

Ranheimspatriotens leder, Kjell Ove Johnsen, er på tråden. – Det går litt for fort i svingene hos meg fra tid til annen, forteller han. – Du skjønner etter at vi nå har spredd 100-vis av brosjyrer om det arbeidet som gjøres og oppfordring til å tegne et støttemedlemskap til 50-kroner, så oppdager vi nå at det er oppgitt feil e-mailadresse til meg. Det er slett ikke greit og vi beklager dette. Rett og slett dårlig korrekturlesning, innrømmer han.

Riktig e-mailadresse

Den riktige e-postadressen til Kjell Ove Johnsen er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Å sende post til adressen som brosjyren oppgir medfører at den ikke kommer fram. Noter derfor ned den riktige adressen nå.

Vedsalg – Nå er det tomt!

-          Jeg må få smette inn noe om vedsalget vårt også. Det har gått som «hakka møkk». Vi har solgt og kjørt ut 1.300 sekker med bjørk og blandingsved siden i høst. Det gir penger i kassa som igjen går til formål på Ranheim, fortsetter Kjell Ove.

-          Fortsatt har vi stor pågang, men nå kan vi ikke hjelpe noen med ved. Det er tomt på vårt vedlager! Vi har fått et nytt stort lass som vi er i ferde ned å kappe opp nå, men det er for neste sesong. Jeg beklager selvfølgelig at det har blitt slik, men i år har salget blitt mye større enn det vi forventet. En relativ kjølig januar førte til en storm at telefoner fra mange som måtte ha ved!

Skriv deg på liste

Det som kan være lurt er å tegne seg på en bestillingsliste for neste sesong. Dette kan gjøres ved å sende din bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring Tore Aune på telefon 900 43 875.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:431 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...

To tafatte lag spilte 1-1

13-12-2020 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Med tafatte lag menes også at det var to ufarlige lag som møtte hverandre på Extra Arena. Det er sjelden vi opplever en kamp mellom to normalt...

Les mer...

Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!

28-11-2020 Hits:528 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Nok en lørdag med sport nok for en sportsidiot som undertegnede. Det ble som vanlig mye å glede seg over denne lørdagen også. At Therese Johaug slår...

Les mer...

Er med Ranheim TF i 2021 også

26-11-2020 Hits:557 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Er med Ranheim TF i 2021 også

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til...

Les mer...