A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Onsdag 17. februar skal vi feire Ranheim Idrettslags 120-års jubileum. Vi skal feire det på en måte som vi alle vil huske, - og innenfor de anbefalinger om smittevern som Frank Lidahl, Morten Lund hos Lund Pyro, FHI og regjeringen har lagt. Ikke på noen måte skal vi på Ranheim bidra til en ytterligere smitte av det ekte viruset og dets varianter.

Arrangementet ved breddebanen

Alle som bor her på Ranheim vet at det ikke er all verdens plass på området mellom klubbhuset og breddebanene. Her vil Ranheim Idrettslag ha utplassert flere vektere som skal tilse at smittevernreglene følges. Det gjelder både avstand, sammenstimlinger og bruk av munnbind.

Det skal serveres både pølser og brus på området. Dette kan føre til kødannelse og problemer med å holde avstand. Da påligger det både deg og meg å være «vaktbikkjer» for de formaninger Frank kom med i Ranheimsavisa på fredag og det Espen Rostrup Nakstad innprenter oss med hver eneste dag.

Jubileumsfyrverkeriet

Klokka 19.01 fyres det løs på Overvik. Fra da og til ca. 19.20 vil vi får se tidenes fyrverkeri i Trondheim. Også under dette arrangementet legges det stor vekt på smittevern.

Det er ingen grunn til å ta turen opp til Overvik. Vi oppfordres til å se fyrverkeriet hjemmefra eller fra et sted nær egen boplass. Er vi ute så skal vi ikke samles i store grupper. Det er veldig greit at det brukes munnbind selv om vi er ute.

Ranheim Idrettslag og Lund Pyro har begge vært i kontakt med de ansvarlige innen kommunen og både fått og gitt en god orientering om hvordan det hele skal foregå. Jeg tillater meg derfor å be dere alle ta hensyn til alt som er avtalt og bestemt.

Det muterte viruset som nå er påvist i byen og som har ført til flere i karantene skal ikke spres hverken til eller fra Ranheim!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RANHEIM gatelag

13-04-2021 Hits:437 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Ivar Sandvik Ranheim har siden desember planlagt med oppstart av Gatelag i 2021. Gjennom Fotballstiftelsen, som er paraplyorganisasjonen for alle gatelagene i norske toppklubber, har vi brukt tid på å...

Les mer...

KANONSIGNERING

22-03-2021 Hits:1378 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

KANONSIGNERING

tekst: Kjell A. Arntzen         foto: KA og wikipedia En kjempefornøyd Frank Lidahl får nå en ekstra grunn til å glede seg til sesongstart! Jeg våger denne overskriften selv om jeg vet at...

Les mer...

Da vi tok pokalen!

10-03-2021 Hits:346 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Da vi tok pokalen!

tekst: Ingvar Auran, 7. klasse ved Ranheim skole 1929 Det var guttekamp mot Freidig i 1929. Kyrres farfar var med, Arvid Gjengstø og Ragnar Guldberg scoret mål. Kyrre Auran har tatt vår...

Les mer...

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:556 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...