A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Onsdag 17. februar skal vi feire Ranheim Idrettslags 120-års jubileum. Vi skal feire det på en måte som vi alle vil huske, - og innenfor de anbefalinger om smittevern som Frank Lidahl, Morten Lund hos Lund Pyro, FHI og regjeringen har lagt. Ikke på noen måte skal vi på Ranheim bidra til en ytterligere smitte av det ekte viruset og dets varianter.

Arrangementet ved breddebanen

Alle som bor her på Ranheim vet at det ikke er all verdens plass på området mellom klubbhuset og breddebanene. Her vil Ranheim Idrettslag ha utplassert flere vektere som skal tilse at smittevernreglene følges. Det gjelder både avstand, sammenstimlinger og bruk av munnbind.

Det skal serveres både pølser og brus på området. Dette kan føre til kødannelse og problemer med å holde avstand. Da påligger det både deg og meg å være «vaktbikkjer» for de formaninger Frank kom med i Ranheimsavisa på fredag og det Espen Rostrup Nakstad innprenter oss med hver eneste dag.

Jubileumsfyrverkeriet

Klokka 19.01 fyres det løs på Overvik. Fra da og til ca. 19.20 vil vi får se tidenes fyrverkeri i Trondheim. Også under dette arrangementet legges det stor vekt på smittevern.

Det er ingen grunn til å ta turen opp til Overvik. Vi oppfordres til å se fyrverkeriet hjemmefra eller fra et sted nær egen boplass. Er vi ute så skal vi ikke samles i store grupper. Det er veldig greit at det brukes munnbind selv om vi er ute.

Ranheim Idrettslag og Lund Pyro har begge vært i kontakt med de ansvarlige innen kommunen og både fått og gitt en god orientering om hvordan det hele skal foregå. Jeg tillater meg derfor å be dere alle ta hensyn til alt som er avtalt og bestemt.

Det muterte viruset som nå er påvist i byen og som har ført til flere i karantene skal ikke spres hverken til eller fra Ranheim!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:431 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...

To tafatte lag spilte 1-1

13-12-2020 Hits:374 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Med tafatte lag menes også at det var to ufarlige lag som møtte hverandre på Extra Arena. Det er sjelden vi opplever en kamp mellom to normalt...

Les mer...

Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!

28-11-2020 Hits:528 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Nok en lørdag med sport nok for en sportsidiot som undertegnede. Det ble som vanlig mye å glede seg over denne lørdagen også. At Therese Johaug slår...

Les mer...

Er med Ranheim TF i 2021 også

26-11-2020 Hits:557 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Er med Ranheim TF i 2021 også

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til...

Les mer...