A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 2563 Drakt

Vi håper at jubileumsdrakten kan friste noen til å sende oss noen ord som kan deles med leserne.

Ranheimsavisa har lyst til å få noen av dere lesere til å skrive en artikkel for publisering i nettavisa. Vi har gått til anskaffelse av to jubileumsdrakter fra Ranheim Fotball som trekkes blant innsenderne. Trøya kan være moro å ha som et minne eller ei trøye du kan ha på deg under kamp på Extra Arena. Kanskje er dette en utfordring for flere av dere i ei tung tid med corona? Et innlegg fra dere kan lette situasjonen for en annen!

Ulike tema

Vi har fundert en stund over hvilke tema som kan være aktuelle. Foreløpig har vi kommet fram til de som er nevnt under, men også andre historier fra din hverdag eller eget hode er velkomne. Vi ser gjerne etter det vi kaller «gladsaker».

Din coronahverdag

er et av temaene som faller oss inn. Hvordan er egentlig din hverdag under pandemien? Har du faste rutiner, går du tur (hvor og hva opplever du)?, er det hobbyer du nå får god tid til å pleie, tenker du på noe som andre har godt av å bli kjent med, har du opplevd noe spennende i naturen.

Hvordan er forholdet ditt til smittevernreglene?

Vi har inntrykk av at de fleste følger de regler som myndighetene har gjort gjeldende for pandemien. Hvordan preger dette deg og din hverdag? Er det noe på din handlerunde som irriterer deg eller gleder deg? Har du mange nærkontakter og hvordan håndterer du dette? Det er også fullt mulig for deg å skrive om andre ting som også har med pandemien å gjøre.

Underholdning

Vi hører at mange ser mye mer på TV i disse tider. Det er også tilfellet for redaktøren. Hva ser du på? Er det noe som du kan anbefale til andre? Ser du på sport og ser fram til VM-dagene i Tyskland?

Ferieplaner

Har du/dere lagt planer for ferien 2021? Hvilke planer har du/dere lagt? Savnes en ferie i sydlige strøk, eller er en Norgesferie aktuell i år også? Hvor går en evt. Norgesferien i 2021? Stengte grenser til Sverige, er det noe som engasjerer deg?

Våren kommer

Mange av oss har allerede fått vårfornemmelser. Hvordan er det med deg? Hva er det du ser fram til når våren plutselig er her? Fortell oss hva våren bringer med seg av gleder for deg.

Skriv om det du lyster

Om du har andre saker å skrive om så er det like velkomment. Kort sagt så skriver du om det som faller deg inn! Her ligger spaletene åpne for alle skrivelystne i bydelen. Tjeldens tilbakekomst er også av stor interesse.

Innen lørdag 13. mars

Vi håper at dette fanger interesse. Det er vanskeligere å finne stoff i disse dager med viruset hengende over oss. Et innlegg fra deg vil være til stor hjelp og sikkert til glede for våre lesere. Ingen skal være redd for skrivefeil, tegnsettingsfeil eller annet. Avisa har en solid korrekturleser i Olav Paulsen. Han vil bli forelagt alt for gjennomgang. Du skal være trygg for at ditt bidrag er så riktig som det kan bli.

Vi tillater oss å benytte alle innlegg vi får til publisering i Ranheimsavisa. Navn på forfatter blir opplyst. Har du bilde å sende med til din artikkel så vil det være helt topp. Alt sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om vi mottar 5 innlegg fra dere så trekker vi 1 jubileumsdrakt i denne omgang. Om antallet overstiger 5 så trekker vi 2 drakter.

Vi ser fram til å få høre fra dere og minner om fristen 13. mars. Ps. Vi mottar gjerne noe fra dere også etter denne datoen!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RANHEIM gatelag

13-04-2021 Hits:438 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Ivar Sandvik Ranheim har siden desember planlagt med oppstart av Gatelag i 2021. Gjennom Fotballstiftelsen, som er paraplyorganisasjonen for alle gatelagene i norske toppklubber, har vi brukt tid på å...

Les mer...

KANONSIGNERING

22-03-2021 Hits:1379 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

KANONSIGNERING

tekst: Kjell A. Arntzen         foto: KA og wikipedia En kjempefornøyd Frank Lidahl får nå en ekstra grunn til å glede seg til sesongstart! Jeg våger denne overskriften selv om jeg vet at...

Les mer...

Da vi tok pokalen!

10-03-2021 Hits:346 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Da vi tok pokalen!

tekst: Ingvar Auran, 7. klasse ved Ranheim skole 1929 Det var guttekamp mot Freidig i 1929. Kyrres farfar var med, Arvid Gjengstø og Ragnar Guldberg scoret mål. Kyrre Auran har tatt vår...

Les mer...

4-1 i en forrykende kamp!

19-12-2020 Hits:556 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst: Kjell A. Arntzen Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende...

Les mer...