A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen foto: Per Arne Johnsen

Den aldri hvilende Kjell Ove i Ranheimspatrioten bobler over av idéer og iverksettelse. Nå har Ranheimspatrioten hengt opp postkasser for pantelapper i noen Ranheimsbutikker. Pantelappene du legger i kassen gir penger til nytt stakittgjerde langs kirkegården.

Et flott påfunn, Kjell Ove! Hvor kan vi finne disse postkassene? – Alle vil kunne finne dem på følgende butikker her på Ranheim: Rema 1000 i Vikelvfaret, Prix-butikkene i Ranheimsveien og i Sverre Svendsens vei. Disse butikkene har vært velvillige og gitt tillatelse til å henge de opp ved panteautomatene, forteller Kjell Ove. Kjell Ove nevner at Bunnpris på Vikåsen også ga tillatelse. Her var det imidlertid innsamling til andre formål. Vi takket da nei. Ranheimspatrioten skal ikke konkurrere med andre her på Ranheim om penger, slår Kjell Ove fast.

Postkassene er tydelig merket med at dette er en aksjon som har til hensikt å få pantekunder til å gi en liten skjerv til Ranheimsavisas dugnadsprosjekt for nytt gjerde langs kirkegården. Ranheimspatrioten er selvfølgelig en naturlig del av dette opplegget. Vårt mål er jo å stå på for det positive som gror og rører seg her på Ranheim.

Vi håper å få inn noen ekstra kroner ved dette tiltaket som Ranheimspatrioten her har startet. Ingen skal være redde for at det kommer inn for mye penger. Får vi inn mer enn det som er nødvendig for gjerdet, vil pengene bli brukt til andre utbedringsformål i kirka og menighetssenteret.

Både før og etter jul er det jo fullt opp av tomflasker som skal returneres. Hvorfor ikke gi pantelappen til denne aksjonen, spør Kjell Ove. Om pantekronene kommer Ranheim til gode må det jo være aldeles perfekt. Jeg tror de fleste av oss kan unnlate å løse ut panten for noen ganger. Det kan bety uendelig mye for oss som er med på denne aksjonen, fortsetter han.

Om vi lar pantelappen være en liten jule- og nyttårsgave fra deg hadde du kanskje selv også blitt noe tilfredsstilt? Vi bør jo alle ha et visst ansvar for Ranheim og det stedet vi bor. Vi merker at det gløder blant folk når de får høre hva vi driver og støtter opp under. Spesielt er det som forberedes nå for menigheten omfattet av stor interesse. Det kan sikkert dere i Ranheimsavisa også bekrefte gjennom lesertallene?

Ranheimsavisa bekrefter dette. Lesertallene for de artiklene som er lagt ut om kirka, fyrkjelhavariet og stakittgjerdet har høye lesertall. Noe vi ikke er overrasket over, bare glade for. Det forteller at Ranheimsfolk også er veldig opptatt av kirka si, svarer vi.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:134 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...