A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen foto: Per Arne Johnsen

Den aldri hvilende Kjell Ove i Ranheimspatrioten bobler over av idéer og iverksettelse. Nå har Ranheimspatrioten hengt opp postkasser for pantelapper i noen Ranheimsbutikker. Pantelappene du legger i kassen gir penger til nytt stakittgjerde langs kirkegården.

Et flott påfunn, Kjell Ove! Hvor kan vi finne disse postkassene? – Alle vil kunne finne dem på følgende butikker her på Ranheim: Rema 1000 i Vikelvfaret, Prix-butikkene i Ranheimsveien og i Sverre Svendsens vei. Disse butikkene har vært velvillige og gitt tillatelse til å henge de opp ved panteautomatene, forteller Kjell Ove. Kjell Ove nevner at Bunnpris på Vikåsen også ga tillatelse. Her var det imidlertid innsamling til andre formål. Vi takket da nei. Ranheimspatrioten skal ikke konkurrere med andre her på Ranheim om penger, slår Kjell Ove fast.

Postkassene er tydelig merket med at dette er en aksjon som har til hensikt å få pantekunder til å gi en liten skjerv til Ranheimsavisas dugnadsprosjekt for nytt gjerde langs kirkegården. Ranheimspatrioten er selvfølgelig en naturlig del av dette opplegget. Vårt mål er jo å stå på for det positive som gror og rører seg her på Ranheim.

Vi håper å få inn noen ekstra kroner ved dette tiltaket som Ranheimspatrioten her har startet. Ingen skal være redde for at det kommer inn for mye penger. Får vi inn mer enn det som er nødvendig for gjerdet, vil pengene bli brukt til andre utbedringsformål i kirka og menighetssenteret.

Både før og etter jul er det jo fullt opp av tomflasker som skal returneres. Hvorfor ikke gi pantelappen til denne aksjonen, spør Kjell Ove. Om pantekronene kommer Ranheim til gode må det jo være aldeles perfekt. Jeg tror de fleste av oss kan unnlate å løse ut panten for noen ganger. Det kan bety uendelig mye for oss som er med på denne aksjonen, fortsetter han.

Om vi lar pantelappen være en liten jule- og nyttårsgave fra deg hadde du kanskje selv også blitt noe tilfredsstilt? Vi bør jo alle ha et visst ansvar for Ranheim og det stedet vi bor. Vi merker at det gløder blant folk når de får høre hva vi driver og støtter opp under. Spesielt er det som forberedes nå for menigheten omfattet av stor interesse. Det kan sikkert dere i Ranheimsavisa også bekrefte gjennom lesertallene?

Ranheimsavisa bekrefter dette. Lesertallene for de artiklene som er lagt ut om kirka, fyrkjelhavariet og stakittgjerdet har høye lesertall. Noe vi ikke er overrasket over, bare glade for. Det forteller at Ranheimsfolk også er veldig opptatt av kirka si, svarer vi.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...