A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Vi kan hver dag lese i Adresseavisen og Avisa Nidaros, samt høre i lokale nyheter på radio og TV at koronaen herjer i byen. Utviklingen er vel slik at økningen er størst blant de unge og uvaksinerte. Noen restriksjoner er gjeninnført, bl.a. bruk av munnbind i forretninger, på bussen, hos lege osv. Det er også en sterk anmodning om å holde minst 1 meters avstand til hverandre.

Bydelsmuseet holder fortsatt stengt

Museet besøk 2

Det tar nok en stund før bydelsmuseet igjen kan slippe inn sine søndagsgjester.

Styret i Ranheim Bydels Museum vedtok på sitt styremøte mandag 30.08. at museet fortsatt skal holde stengt på søndager. – For oss er det helt umulig å holde meteren om vi åpner opp på våre søndager. Lokalene er for små og «mingling» i lokalene er vanskelig å forhindre, sier bydelsmuseets leder Olav Paulsen.

-          Beslutningen er at vi fortsatt holder stengt på ubestemt tid og tar en ny vurdering når smittesituasjoner er vesentlig forbedret. Vi vil gjøre en gjenåpning kjent for alle dere som har savnet besøkene på museet, gjennom e-post og Ranheimsavisa.

Årsmøte i oktober

-          Styret vedtok også å gjøre et nytt forsøk på å få i stand et årsmøte, fortsetter Olav. – Årsmøtet har vi planlagt til slutten av oktober, altså nesten to måneder fram i tid.

-          At vi kan avvikle et årsmøte, men ikke holde åpent på søndager har sammenheng med antallet som slippes inn. På et årsmøte er vi normalt rundt 20 personer. På en søndag er det 3 ganger så mange, forklarer Olav. – I tillegg er årsmøtedeltakerne i kategorien «fullvaksinerte» og er mindre utsatt for smitte.

RANHEIM-KVISSEN avventer

Ranheim-Kvissen hadde satt torsdag 23. september som sin åpningsdag for kvissen etter koronaen. På denne datoen blir det ikke noe kviss. Det blir alt for vanskelig å håndtere avstandsregelen på 1 meter, utdeling av oppgaver, retting, åresalg mv. Trolig blir det også problemer med serveringen og oppgjør for så mange? Uansett finner jeg det helt nødvendig å følge den beslutningen som Bydelsmuseet har tatt, - avlyse kvissen.

Så får vi se om forholdene blir bedre i oktober eller november. Foreløpig kan vi sikte oss inn på fredag 22. oktober og/eller fredag 19. november.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvem avanserer fra 3. runde?

21-09-2021 Hits:122 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Hvem avanserer fra 3. runde?

tekst: Kjell A. Arntzen             foto: fra klubbene   Det brygger opp til storkamp på Extra Arena i kveld. Klokka 18.00 møtes Ranheim og Ålesund til et åpent...

Les mer...

Kjedelig, men 3 poeng

18-09-2021 Hits:169 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det skulle gå hele 92 minutter før vi fikk noe å juble for. På mest uheldig vis satte Robin Bjørnholm-Jatta ballen i eget mål og Ranheim kunne...

Les mer...

Fra ARTIG til TRIST

15-09-2021 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det ble vanskelig å mobilisere energi til å gi et bilde på kampen i Sandnes. Ranheim var ikke til å kjenne igjen fra sist lørdag. Nå var...

Les mer...

Dette var artig!

11-09-2021 Hits:279 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det hadde ikke gått mer enn 4 minutter før den første ballen gikk forbi Steffan Hagerup i «Kisa-målet» og det sto 1-0 til Ranheim. Det var Marcus...

Les mer...