A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: menigheten

kirak interir

Kirkene i menigheten har rom for alle. Nå søker de frivillige til å hjelpe under gudstjenestene. Kanskje dette er noe for deg?

Alle har vi behov for hjelp en gang! Ikke bare rent personlig, men også fellesskapet har behov for hjelp når oppgaver skal løses. I dag er det Ranheim og Charlottenlund menighet som har behov for hjelp, en hjelp flere av dere lesere kan være med på. Du trenger slett ikke å være en ivrig kirkegjenger for å være med på dette, men har du lyst så har du også lov.

Gudstjenester i hele høst

Selv om Covid-19 fortsatt er med oss så har det «løsnet» noe for sammenkomster som gudstjenester og andre kirkelige handlinger.

I følge vår nyutnevnte sokneprest, Lise Martinussen, ønsker kirken at flere involverer seg i arbeidet før- og under gudstjenester i menigheten. – Det som kan være aktuelt for våre kommende hjelpere er kakebaking, lese tekster under gudstjenesten, være kirkevert og andre oppgaver som kan dukke opp, sier Lise Martinussen.

«Kick-off» den 14. september

Som fotballen, idretten og andre kan også menigheten ta i bruk ordet «kick-off». – Vi har også laget et opplegg som skal være et «kick-off» for deg som vil være frivillig på våre gudstjenester, forteller Lise. – Den skal vi ha i Ranheim kirke tirsdag 14. september klokka 18.00. Her vil vi samtale med de som møter opp om oppgaver og forhold som gjelder under våre arrangement. Når jeg sier «samtale» så er det en veldig ønsket prat med de som kommer og melder seg interessert. Hva kan de gjøre? Hva ønsker de å gjøre? Hva er oppgaven til en kirkevert? Kort sagt, så prater vi om alt under denne «kick-off»-samlingen, avslutter Lise. Gammel som ung ønskes selvfølgelig velkommen!

Jeg må tro at det finnes flere av dere lesere som kan være med på dette. Ta gjerne kontakt med sokneprest Lise Martinussen på telefon 941 71 393 eller sokneprest Skule Bjørnstad på telefon 941 33 809.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En solid 2. omgang ga 3 poeng

02-10-2021 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen En skuffende svak 1. omgang ble heldigvis glemt etter en helt annen 2. omgang. Ranheim var best i ett og alt, men slapp allikevel inn to mål...

Les mer...

Ranheim trenger dere!

01-10-2021 Hits:264 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen I dag klokka 15.00 braker det løs med en ny kamp i Obos-ligaen. Dette er heller ikke en kamp hvor vi kan ta seieren for gitt. Det...

Les mer...

Nei, nei - dette var ille!

29-09-2021 Hits:229 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nei, nei - dette var ille!

tekst og foto: Kjell A. Arntzen Det ble tap mot Grorud! Første omgang i Groruddalen mot bunnlaget Grorud bar ikke preg av å være en kamp Ranheim spilte mot et bunnlag. Her...

Les mer...

Det startet bra, men ---

25-09-2021 Hits:219 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Det startet bra, men ---

tekst og foto: Kjell A. Arntzen Resultatmessig startet ettermiddagens kamp mot Åsane bra. Ranheim førte kampen fram til halvtimen var gått, men etter det ble det mye ballinnehav for bortelaget. Det...

Les mer...