A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: menigheten

kirak interir

Kirkene i menigheten har rom for alle. Nå søker de frivillige til å hjelpe under gudstjenestene. Kanskje dette er noe for deg?

Alle har vi behov for hjelp en gang! Ikke bare rent personlig, men også fellesskapet har behov for hjelp når oppgaver skal løses. I dag er det Ranheim og Charlottenlund menighet som har behov for hjelp, en hjelp flere av dere lesere kan være med på. Du trenger slett ikke å være en ivrig kirkegjenger for å være med på dette, men har du lyst så har du også lov.

Gudstjenester i hele høst

Selv om Covid-19 fortsatt er med oss så har det «løsnet» noe for sammenkomster som gudstjenester og andre kirkelige handlinger.

I følge vår nyutnevnte sokneprest, Lise Martinussen, ønsker kirken at flere involverer seg i arbeidet før- og under gudstjenester i menigheten. – Det som kan være aktuelt for våre kommende hjelpere er kakebaking, lese tekster under gudstjenesten, være kirkevert og andre oppgaver som kan dukke opp, sier Lise Martinussen.

«Kick-off» den 14. september

Som fotballen, idretten og andre kan også menigheten ta i bruk ordet «kick-off». – Vi har også laget et opplegg som skal være et «kick-off» for deg som vil være frivillig på våre gudstjenester, forteller Lise. – Den skal vi ha i Ranheim kirke tirsdag 14. september klokka 18.00. Her vil vi samtale med de som møter opp om oppgaver og forhold som gjelder under våre arrangement. Når jeg sier «samtale» så er det en veldig ønsket prat med de som kommer og melder seg interessert. Hva kan de gjøre? Hva ønsker de å gjøre? Hva er oppgaven til en kirkevert? Kort sagt, så prater vi om alt under denne «kick-off»-samlingen, avslutter Lise. Gammel som ung ønskes selvfølgelig velkommen!

Jeg må tro at det finnes flere av dere lesere som kan være med på dette. Ta gjerne kontakt med sokneprest Lise Martinussen på telefon 941 71 393 eller sokneprest Skule Bjørnstad på telefon 941 33 809.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvem avanserer fra 3. runde?

21-09-2021 Hits:122 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Hvem avanserer fra 3. runde?

tekst: Kjell A. Arntzen             foto: fra klubbene   Det brygger opp til storkamp på Extra Arena i kveld. Klokka 18.00 møtes Ranheim og Ålesund til et åpent...

Les mer...

Kjedelig, men 3 poeng

18-09-2021 Hits:169 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det skulle gå hele 92 minutter før vi fikk noe å juble for. På mest uheldig vis satte Robin Bjørnholm-Jatta ballen i eget mål og Ranheim kunne...

Les mer...

Fra ARTIG til TRIST

15-09-2021 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det ble vanskelig å mobilisere energi til å gi et bilde på kampen i Sandnes. Ranheim var ikke til å kjenne igjen fra sist lørdag. Nå var...

Les mer...

Dette var artig!

11-09-2021 Hits:279 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det hadde ikke gått mer enn 4 minutter før den første ballen gikk forbi Steffan Hagerup i «Kisa-målet» og det sto 1-0 til Ranheim. Det var Marcus...

Les mer...