A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                  foto: ukjent

Asbjrn 2

 

Det ble stor fest da Asbjørn kom på hytta for en måneds ferie. Stedet var pyntet med ballonger og flagg!

Jeg har fått melding fra flere av Ranheimsavisas lesere som sist mandag mottok hele 14 likelydende meldinger fra avisas styreleder Asbjørn Olsson. Selv har jeg fått tilsvarende antall og det er nok nå! Som redaktør i Ranheimsavisa beklager jeg dette, men noen må ta ansvar for styreformannens handlinger. Her ble det nok for mye Møllers tran!

Artikkelen er framprovosert av det nye mediet som nå markerdsføres på Ranheim, HARALD+. I markedsføringen av dette kapitalistiske organet sier han bl.a.."HARALD+ tør der Ranheimsavisa ikke våger". 

Men Ranheimsavisa går til felts mot "Ray-Ban-mannens" forsøk på å ta føringen på Ranheim. Vi tør også ta et facebook-oppgjør med avisas styreleder!

 

Ikke skyld på Terry eller Dr. Nielsen

Jeg går god for at hverken den spanske eller den danske legen har noe som helst skyld i dette. Det hele handler om styreformannens overdrevne iver etter å fortelle om at han har hytte i Spania og at det er varmt!

Så har han ikke fått med seg at hans kjæreste medium, Facebook, var lagt ned en stund på mandag. I følge øyevitner i Spania har han brukt «send-knappen» uten å ha fått respons. Hele 14 ganger ble det trykt før han ga opp. Da var det godt å kunne tilkalle doktor Terry! Det ble kort og godt tatt for mye tran ved ankomst!

HARALD+ - skyhøy abonnementskostnad 

Harald 2Før stortingsvalget i september flagett redaktør Harald Walldén den røde fane. Han abonnerte på Klassekampen, men under falskt flagg. Det kan jeg slå fast etter å ha blitt gjort kjent med abonnementkostnadene på nykommeren og Ranheimsavisa. Ranheimsavisa er kostnadsfri og gir sin innkomst til formål på Ranheim. HARALD+ er tydeligvis et kapitalistisk medie som flår leserne til det ytterste. Hvor inntektene går vites ikke, men at noe går til fotballklubben i Kristiansund føler jeg meg sikker på. Noe går også til bakerivarer på Rosenborg i Ranheimsfjæra. Sikker kan jeg ikke være, men her lukter det svidd! 

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En solid 2. omgang ga 3 poeng

02-10-2021 Hits:199 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen En skuffende svak 1. omgang ble heldigvis glemt etter en helt annen 2. omgang. Ranheim var best i ett og alt, men slapp allikevel inn to mål...

Les mer...

Ranheim trenger dere!

01-10-2021 Hits:264 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen I dag klokka 15.00 braker det løs med en ny kamp i Obos-ligaen. Dette er heller ikke en kamp hvor vi kan ta seieren for gitt. Det...

Les mer...

Nei, nei - dette var ille!

29-09-2021 Hits:230 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nei, nei - dette var ille!

tekst og foto: Kjell A. Arntzen Det ble tap mot Grorud! Første omgang i Groruddalen mot bunnlaget Grorud bar ikke preg av å være en kamp Ranheim spilte mot et bunnlag. Her...

Les mer...

Det startet bra, men ---

25-09-2021 Hits:219 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Det startet bra, men ---

tekst og foto: Kjell A. Arntzen Resultatmessig startet ettermiddagens kamp mot Åsane bra. Ranheim førte kampen fram til halvtimen var gått, men etter det ble det mye ballinnehav for bortelaget. Det...

Les mer...