A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                  foto: ukjent

Asbjrn 2

 

Det ble stor fest da Asbjørn kom på hytta for en måneds ferie. Stedet var pyntet med ballonger og flagg!

Jeg har fått melding fra flere av Ranheimsavisas lesere som sist mandag mottok hele 14 likelydende meldinger fra avisas styreleder Asbjørn Olsson. Selv har jeg fått tilsvarende antall og det er nok nå! Som redaktør i Ranheimsavisa beklager jeg dette, men noen må ta ansvar for styreformannens handlinger. Her ble det nok for mye Møllers tran!

Artikkelen er framprovosert av det nye mediet som nå markerdsføres på Ranheim, HARALD+. I markedsføringen av dette kapitalistiske organet sier han bl.a.."HARALD+ tør der Ranheimsavisa ikke våger". 

Men Ranheimsavisa går til felts mot "Ray-Ban-mannens" forsøk på å ta føringen på Ranheim. Vi tør også ta et facebook-oppgjør med avisas styreleder!

 

Ikke skyld på Terry eller Dr. Nielsen

Jeg går god for at hverken den spanske eller den danske legen har noe som helst skyld i dette. Det hele handler om styreformannens overdrevne iver etter å fortelle om at han har hytte i Spania og at det er varmt!

Så har han ikke fått med seg at hans kjæreste medium, Facebook, var lagt ned en stund på mandag. I følge øyevitner i Spania har han brukt «send-knappen» uten å ha fått respons. Hele 14 ganger ble det trykt før han ga opp. Da var det godt å kunne tilkalle doktor Terry! Det ble kort og godt tatt for mye tran ved ankomst!

HARALD+ - skyhøy abonnementskostnad 

Harald 2Før stortingsvalget i september flagett redaktør Harald Walldén den røde fane. Han abonnerte på Klassekampen, men under falskt flagg. Det kan jeg slå fast etter å ha blitt gjort kjent med abonnementkostnadene på nykommeren og Ranheimsavisa. Ranheimsavisa er kostnadsfri og gir sin innkomst til formål på Ranheim. HARALD+ er tydeligvis et kapitalistisk medie som flår leserne til det ytterste. Hvor inntektene går vites ikke, men at noe går til fotballklubben i Kristiansund føler jeg meg sikker på. Noe går også til bakerivarer på Rosenborg i Ranheimsfjæra. Sikker kan jeg ikke være, men her lukter det svidd! 

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimsavisa forlenger med Ranheim Fotb…

23-01-2022 Hits:291 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimsavisa forlenger med Ranheim Fotball

tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: Ranheim Fotball Her har Jon-Arne Kambuås og redaktør Kjell Arntzen signert ny Bronseavtale med Ranheim Fotball. Det var to jubileumssigneringer med Jon-Arne for 20. gang og...

Les mer...

Sammen om Ranheim i 2022!

09-01-2022 Hits:367 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sammen om Ranheim i 2022!

tekst: Frank Lidahl / Kjell Arntzen (foto) Den tidligere toppdommeren Thorbjørn Aass, var en av våre lesere som uttaalte seg om sesongen 2021 I desember hadde Ranheimsavisa en serie artikler om hvordan...

Les mer...

Sesongen 2021 gikk ikke som vi ventet - …

13-12-2021 Hits:385 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sesongen 2021 gikk ikke som vi ventet - 5

av: Kjell A. Arntzen   Thomas Mostervik gir jernet i hver eneste Ranheimskamp. Han innrømmer at det ikke alltid hjelper, men som han sier: "Vi gir oss aldri". Vi er nå kommet til...

Les mer...

Sesongen 2021 - Ikke så bra som ventet

10-12-2021 Hits:343 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sesongen 2021 - Ikke så bra som ventet

Harald Walldén er en blid mann selv om laget ikke klarte det han forventet i 2021-sesongen. Neste mann ut i Ranheimsavisas evalueringsinnhenting fra fotballsesongen 2021 er Harald Walldén. Harald er nok...

Les mer...