A+ A A-

Det må være riktig å si at denne helga er det konfirmantene som står i fokus. Det er ei helg som er full av kirkelige konfirmasjoner og Humanetiske seremonier i Olavshallen. Ranheimsavisa gratulerer dere alle! Det er «Nærmarked» på Grilstad på lørdag og søndag har bydelsmuseet åpent. Noe annet har vi ikke klart å spore opp.

Lørdag 7. mai er det flere Humanetiske seremonier i Olavshallen. Her har vi dessverre ikke lyktes med å få navnet på de som deltar.

Lørdag 7. mai klokka 10.30 starter den første konfirmasjonsgudstjenesten i Ranheim kirke. (se egen artikkel om hvem som konfirmeres)

Lørdag 7. mai klokka 12.00 er det klart for den andre og siste av lørdagens gudstjenester.  (se egen artikkel om hvem som konfirmeres)

Søndag 8. mai klokka 11.00 er det igjen konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke.  (se egen artikkel om hvem som konfirmeres)

Søndag 8. mai mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere anledning til å stikke innom Ranheim Bydels Museum. Omvisning, kaffe, vafler og en hyggelig prat vil dere ha mulighet til å delta i.

Ønsker dere å kjøpe historielagets årbok fra 2021 så er den å få kjøpt på søndag. Også gamle årbøker kan kjøpes til betydelig prisreduksjon. Dagens vertskap er: Astrid og Lars Bækken, Gunhild Kolvik og Solfrid Rian.

Søndag 8. mai klokka 13.00 er det igjen konfirmasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke.  (se egen artikkel om hvem som konfirmeres)

Mandag 9. mai klokka 18.00 er det fotball på Extra Arena. Ranheim møter Stabæk til kamp om poengene og god plassering i OBOS-ligaen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flott 1. omgang, men ---

09-05-2022 Hits:171 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er faktisk lenge siden jeg har sett en bedre 1. omgang enn det Ranheim gjorde i kveld mot Stabæk. Så er ofte slik som Frank sier:...

Les mer...

Lenes reddet poengene

25-04-2022 Hits:233 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lenes reddet poengene

tekst: Kjell A. Arntzen Det er godt å ha Eurosport Player når man skal følge Ranheims bortekamper. Det kan så absolutt ikke sammenlignes med å sitt på tribunen hjemme på Extra...

Les mer...

GÅFOTBALL for Old Boys og Old Girls

23-04-2022 Hits:392 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

GÅFOTBALL for Old Boys og Old Girls

tekst: Kjell A. Arntzen Vår gode venn og en stø Ranheimsupporter kaster fram en utfordring om GÅFOTBALL, Det starter på mandag i Aktivitetshallen. Steinar Rokkones har tipset Ranheimsavisa om at han og...

Les mer...

Herlig med 3 poeng!

19-04-2022 Hits:433 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Herlig med 3 poeng!

tekst og foto:: Kjell A Arntzen En tidligere fotballhelt, Harald Martin Brattbakk, blir godt tatt imot av to ivrige supportere, Anne-Grethe og Jon-Arne   I sommersola på Extra Arena var ca. 800 tilskuere...

Les mer...