A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

17. mai er fest og moro for oss alle. Etter de to koronaårene blir det godt å se barnetog, folketog, blå og rød russ igjen! Det blir trivelig å ta en tur innom en kafé, restaurant, kaffe-bar eller et bakeri mellom togene og etter arrangementene. Det fortelles at på de fleste serveringsstedene i midtbyen er bordene allerede bortbestilt. Her på Ranheim er vi i en litt annen situasjon, - det er fortsatt bord og ledig der det kan bestilles.

Chopsticks Horizont

Yen Brevik og hennes ansatte ønsker alle hjertelig velkommen innom restauranten i Folkets Hus. Yen forteller til Ranheimsavisa at de serverer en «Eksklusive buffet» på 17. mai. Når Yen sier det så kan vi glede oss om vi tar turen innom.

Restauranten har åpent fra klokka 13.00 til 22.00. Om du ønsker å reservere bord i restauranten må du sende din bestilling på e-mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Også Take-away

Chopsticks Horizont tilbyr også take-away på 17. mai. Slik bestilling gjør du ved å ringe 479 34 720.

Yen ber meg ønske dere alle en riktig god 17. mai.

ROMANTICA RESTAURANT

Så var det Dogan Aka, daglig leder på Romantica som forteller at de fortsatt har noen bord ledig til forskjellige tider på 17. mai. Noen bord etter barnetoget er belagt, men det er muligheter også på den tiden.

Dogan tror de får godt besøk som alltid på 17. mai. – Det blir stemning av slikt, sier han. – Vi vil sørge for at alle våre gjester vil trives og få spist et godt måltid. Alle kokkene er på plass, men jeg må allikevel kutte noen av rettene som vi har på den faste menyen. Da er det selvfølgelig de minst etterspurte rettene som ikke vil være å få på 17. mai.

Take-away

Ahmet Aka

Ahmet Aka kommer gjerne hjem til deg med bestilingen du har gjort.

Også på Romantica vil det være anledning til å bestille retter som «take-away». Slik bestilling gjør de på telefon 73 57 21 00. Det samme nummeret gjelder også for bordbestilling.

Ta middagen ute

-          Jeg regner med at det blir mye folk ved begge barneskolene her på Ranheim når de har sine ettermiddagsarrangement. Etter disse arrangementenes avslutning kan det være hyggelig å ta middagen her hos oss, sier Dogan som også ber med ønske dere en riktig så fin 17. mai.

ROSENBORG BAKERI

Bakeriet Tonje B

Tonje vil ikke være å treffe på bakeriet den 17. mai. Hun er hjemme med Markus. Hyggen er der med alle de andre gode jentene bak disken.

Bakeriet i Ranheimsfjæra har åpent fra klokka 09.00 til 16.00 på 17. mai. Sjefen selv, Heidi Helgesen, forteller at de denne dagen gjør det ekstra koselig å avlegge kaféen et besøk. Om været blir bedre enn det de lover kan det også være hyggelig å sitte ute med godsakene.

Heidi forteller at de serverer fersk bakst, gode kaker og ekstra nydelige smørbrød. Kaffe traktes i hele åpningstiden og noe godt for de minste har de også. Her kan det være trivelig med et besøk i forkant av skolearrangementene på Ranheim og Jakobsli skoler. Her er det ingen bordbestilling!

Bakeriet har selvfølgelig gode og ferske brød til salgs.

Heidi og betjeningen ønsker alle som vil feire 17. mai hjertelig velkommen!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flott 1. omgang, men ---

09-05-2022 Hits:171 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er faktisk lenge siden jeg har sett en bedre 1. omgang enn det Ranheim gjorde i kveld mot Stabæk. Så er ofte slik som Frank sier:...

Les mer...

Lenes reddet poengene

25-04-2022 Hits:233 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lenes reddet poengene

tekst: Kjell A. Arntzen Det er godt å ha Eurosport Player når man skal følge Ranheims bortekamper. Det kan så absolutt ikke sammenlignes med å sitt på tribunen hjemme på Extra...

Les mer...

GÅFOTBALL for Old Boys og Old Girls

23-04-2022 Hits:392 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

GÅFOTBALL for Old Boys og Old Girls

tekst: Kjell A. Arntzen Vår gode venn og en stø Ranheimsupporter kaster fram en utfordring om GÅFOTBALL, Det starter på mandag i Aktivitetshallen. Steinar Rokkones har tipset Ranheimsavisa om at han og...

Les mer...

Herlig med 3 poeng!

19-04-2022 Hits:433 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Herlig med 3 poeng!

tekst og foto:: Kjell A Arntzen En tidligere fotballhelt, Harald Martin Brattbakk, blir godt tatt imot av to ivrige supportere, Anne-Grethe og Jon-Arne   I sommersola på Extra Arena var ca. 800 tilskuere...

Les mer...