A+ A A-

meg selv i bltt

tekst: Kjell A. Arntzen        foto: Strindabladet

Redaktøren og Ranheimsaivsa tar en feriepause

Så er det snart klart for en etterlengtet og etter egen mening; et fortjent avbrekk. I ferieperioden vil jeg være uten PC og tilgang til Ranheimsavisa. Det er en viktig del av ferien. Alt dette betyr at det ikke vil bli lagt tut stoff i perioden 22. mai til og med 7. juni.

Ingen andre i redaksjonen eller styret er opplært til å håndtere dette, så slik må det bli. Jeg underslår ikke det faktum at det kjennes tyngre og tyngre å følge opp det som skjer og produsere artikler som kan gå inn i avisa, men etter ferien blir det tilgang til PC`n og nye publiseringer. I samme åndedrag kan jeg ta med at vi nå har publisert hele 3.405 artikler. Av disse har undertegnede selv stått for 3.215. De fleste av dere forstår at det ligger en del arbeid bak dette og at ferien er fortjent.

Hold «Ranheimsavisas venner» fri for foto

Jeg må før ferien starter innstendig be dere om at publiseringer på «Ranheimsavisas venner» må være fri for bilder som dere ikke selv har tatt. Om det er bilder som legges ut og som kan omfattes av opphavsretten (dvs. at bildet er tatt av ukjente som har beskyttet rett til bildet), kan Ranheimsavisa bli servert en klekkelig bot. Slike bøter har vi fått nok av og ønsker slett ikke flere. Om jeg finner bilder på gruppa som fører til bot, blir denne sendt videre til den som legger ut bildet.

Våre øvrige regler for «Ranheimsavisas venner» er:

Ingen hatefulle ytringer eller mobbing

Vi skal sørge for at alle føler seg trygge. Vi tillater ingen former for mobbing og nedsettende kommentarer om ting som rase, religion, kultur, seksuell legning, kjønn eller identitet blir ikke tolerert. Blir fjernet og meldt.

Ingen promotering uten avtale med redaktøren

Ønsker det reklamert for noe skal pris og tillatelse avtales med Ranheimsavisas redaktør. Uavtalt reklame blir fjernet og meldt.

Tapt og funnet

Om dere finner eller har mistet noe her på Ranheim kan det legges ut vederlagsfritt.

Frivillige lag og organisasjoner

Registrerte lag og organisasjoner på Ranheim kan legge ut opplysninger om sine arrangement, men ikke lange artikler. Slikt skal sendes redaktøren for evt. publisering i Ranheimsavisa.

Bilder fra Ranheim og nærområdet

Om dere tar bilder av allmenn interesse er disse velkomne på vår venneside. Bildeutleggelse må begrenses til maks. 4 bilder. Ranheimsavisa forbeholder seg retten til å benytte bildene i artikler med angivelse av fotografen navn.

Ingen promoteringer eller spam

Det er ikke tillatt å promotere for egne eller andres varer og tjenester. Det er heller ikke tillatt å legge ut noe som er- eller kan oppfattes som spam.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi fyller opp tribunene!

22-06-2022 Hits:142 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi fyller opp tribunene!

tekst: Kjell A. Arntzen På torsdag skal Ranheim møte Nardo FK i cupens 2. runde. Vi må ta turen til Nardo og Nissekollen. Det gleder hvert Ranheims-hjerte at det går bra med...

Les mer...

Gode 3 poeng med hjem

20-06-2022 Hits:143 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var et heltent Ranheims-lag som entret Åsane Arena for å sikre seg de poengene som var til fordeling. Ranheim innledet 1. omgang med å skape sjanse...

Les mer...

Flott 1. omgang, men ---

09-05-2022 Hits:277 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er faktisk lenge siden jeg har sett en bedre 1. omgang enn det Ranheim gjorde i kveld mot Stabæk. Så er ofte slik som Frank sier:...

Les mer...

Lenes reddet poengene

25-04-2022 Hits:322 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lenes reddet poengene

tekst: Kjell A. Arntzen Det er godt å ha Eurosport Player når man skal følge Ranheims bortekamper. Det kan så absolutt ikke sammenlignes med å sitt på tribunen hjemme på Extra...

Les mer...