A+ A A-

Chlund gospel vrkonsert 2

 

På søndag er det mulig å være med Charlottenlund Gospelkor å få høre "Flik av Himlen" i Charlottenlund kirke. Det blir en flott konsertopplevelse!

Det er kanskje ikke så mye som skjer på Ranheim denne helga? Høydepunktet må være Charlottenlund Gospelkors Vårkonsert på søndag. Bydelsmuseet har som vanlig åpent, det er gudstjenesten i Ranheim og Charlottenlund kirker og det er hjemmekamp mot Start på mandag. Selv om været ser ut til å bli utrygt lørdag og søndag, så kan man kle seg og ta en tur ut på vårgrønne Ranheimsplasser. Jeg finner ikke noe som skjer før på søndag.

Søndag 22.05. klokka 11.00 er det gudstjeneste med dåp i Ranheim kirke. Her er det vår yngste prest, Ole Kristian Bratseth, som forretter.

Søndag 22.05. klokka 11.00 er det gudstjeneste med dåp og nattverd i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Lise Martinussen som forretter.

Søndag 22.05. mellom klokka 12 og 15 kan dere avlegge Ranheim Bydels Museum et besøk. Her kan dere bli vist rundt i samlingene og fortalt litt om Ranheims historie. Dagens vertskap er Bente og Svenn Nilsen, Anne Saksvik og Marte Lee.

Søndag 22.05. klokka 17.00 er det mulig å overvære Charlottenlund Gospelkors «Vårkonsert». Billettprisen er bare kr. 200,- for voksne. Barn går gratis. Benytt denne anledning til å høre flott gospelsang av et dyktig kor. Det selges kaffe, kake og snitter til gledelige priser. Under konserten vil det også være loddsalg med fine gevinster.

Mandag 23. mai klokka 18.00 møter Ranheim en av opprykkskandidatene til en spennende og viktig kamp på Extra Arena. Start ligger bare 3 poeng foran Ranheim på tabellen. En hjemmeseier betyr at begge vil ha 10 poeng etter kampen, men med Start foran med bedre målforskjell.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi fyller opp tribunene!

22-06-2022 Hits:143 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi fyller opp tribunene!

tekst: Kjell A. Arntzen På torsdag skal Ranheim møte Nardo FK i cupens 2. runde. Vi må ta turen til Nardo og Nissekollen. Det gleder hvert Ranheims-hjerte at det går bra med...

Les mer...

Gode 3 poeng med hjem

20-06-2022 Hits:145 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var et heltent Ranheims-lag som entret Åsane Arena for å sikre seg de poengene som var til fordeling. Ranheim innledet 1. omgang med å skape sjanse...

Les mer...

Flott 1. omgang, men ---

09-05-2022 Hits:278 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er faktisk lenge siden jeg har sett en bedre 1. omgang enn det Ranheim gjorde i kveld mot Stabæk. Så er ofte slik som Frank sier:...

Les mer...

Lenes reddet poengene

25-04-2022 Hits:322 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lenes reddet poengene

tekst: Kjell A. Arntzen Det er godt å ha Eurosport Player når man skal følge Ranheims bortekamper. Det kan så absolutt ikke sammenlignes med å sitt på tribunen hjemme på Extra...

Les mer...