A+ A A-

Tekst:: Kjell A. Arntzen

IMG 1654 hotell

Hotel Occedential Torremolinos Playa var stedet vårt i sommer

Ferien i Sydens sol og varme er over for denne gang, men behovet for flere dager borte fra Ranheimsavisa er så absolutt til stede. Det har innløpt noen SMS-er, facebook-meldinger og telefoner i dette som skulle være min avkoblingsferie. Noen muntre meldinger krydret ferien, en ubehagelig telefon forringet en ferie som skulle være maks. Når en av våre lesere sender en SMS og spør: «Korr læng ska førstesia i Ranheinsavisas prydes av Kåre og pølsa», krydrer det tilværelsen.

Jeg ga selvfølgelig avsenderen melding om at jeg nå hadde tatt ferie og det ble fritt for publikasjoner en tid framover, minst til over pinse. Dette ble forstått med et inderlig ønske om at jeg måtte fortsatt ha en god ferie.

Oppholdet ble lenger enn forventet

Nå ble oppholdet noe forlenget utover det jeg forventet. Dels skyldes det en forkjølelse med halsonde som satte inn like før hjemreisen og dels legger jeg skylden på en særs sint, ubehagelig, sjikanerende og ikke minst en totalt utidig telefon pga. nettopp artikkelen hvor «Kåre og pølsa» var gjengitt med bilde.

Nå er telefonsamtalen tilbakelagt, og ting går videre med en kontakt mindre.

Skjer ikke så mye om dagen, men SOMMERFEST blir det

Selv om det ikke skjer så mye på Ranheim i disse dager er det mye vi kan gjøre i solskinnsdagene som nå besøker oss. Jeg ser mange tyr til våre vakre fjordområder, mange går turer etter gangveiene og andre har tatt sykkelen fatt.

Det jeg har oversikt over er at de førstkommende søndag arrangeres Sommerfest for alle etter gudstjenesten i Ranheim kirke. Det er sokneprestene Lise Martinussen og Skule Bjørnstad som står i spissen for all moroa som skal foregå.

Martinussen Lise

Sokneprestene Skule Bjørnstad og Lise Martinussen (bildet) lager SOMMERFEST på søndag.

Jeg tar en prat med de to prestene for å høre litt om opplegget. Lise forteller: - 2022 er frivillighetens år og vi ønsker å bidra med noe her i området rundt kirka og menighetssenteret, starter hun. – Vi har jo fått øynene opp for all den flotte frivilliginnsatsen som legges ned i bydelen, og hvorfor skal ikke vi ta del i dette arbeidet? Vi har sagt i den spede utlysningen vi har lagt ut på facebook at dette er et offentlig arrangement for alle på eller utenfor facebook. Det betyr at dette er for alle som ønsker å være med! Samtidig må jeg få si at dette også er «vår» dag. 12. juni er avsatt som kirka sin markering av frivillighetens år.

Skule skyter også inn: - Arrangementet er gratis. Her blir det kaffe, kaker, grilling og «kastemat-buffet» i tillegg til masse ulike aktiviteter. Jeg oppfordrer alle til å være med på storfamiliegudstjenesten klokka 11.00. Etter denne vil det være anledning for små og store til å være med på aktivitetene. Jeg kan nevne at det blir ansiktsmaling, oppgaveløype, spikeball med mere. Kaffe og kaker blir servert inne i menighetssenteret og her vil dere også finne vår «Kastemat-buffet». Dette foregår i det røde menighetssenteret.

I helga skjer dette:

Søndag 12.06. klokka 11.00 er det storfamiliegudstjeneste i Ranheim kirke. Denne blir ledet av Skule Bjørnstad og Lise Martinussen. Gudstjenesten etterfølges at aktivitetsdagen for store og små.

Søndag 12.06. mellom klokka 12.00 og 14.00 er det SOMMERFEST i meninghetsseenteret med mat og mye gøy. Her er det ingen påmelding og det er gratis for alle som stikker innom.

Søndag 12.06. mellom klokka 12.00 og 15.00 holder Ranheim Bydels Museum åpent. Her tilbys omvisning, salg av årbok/årbøker, kaffe og vafler på inngangsbilletten. Søndagens vertskap er Liv Nyquist, Ingun Olsen, Grete Fjærli og Toril Kristofferesen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi fyller opp tribunene!

22-06-2022 Hits:142 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi fyller opp tribunene!

tekst: Kjell A. Arntzen På torsdag skal Ranheim møte Nardo FK i cupens 2. runde. Vi må ta turen til Nardo og Nissekollen. Det gleder hvert Ranheims-hjerte at det går bra med...

Les mer...

Gode 3 poeng med hjem

20-06-2022 Hits:143 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var et heltent Ranheims-lag som entret Åsane Arena for å sikre seg de poengene som var til fordeling. Ranheim innledet 1. omgang med å skape sjanse...

Les mer...

Flott 1. omgang, men ---

09-05-2022 Hits:276 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er faktisk lenge siden jeg har sett en bedre 1. omgang enn det Ranheim gjorde i kveld mot Stabæk. Så er ofte slik som Frank sier:...

Les mer...

Lenes reddet poengene

25-04-2022 Hits:322 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Lenes reddet poengene

tekst: Kjell A. Arntzen Det er godt å ha Eurosport Player når man skal følge Ranheims bortekamper. Det kan så absolutt ikke sammenlignes med å sitt på tribunen hjemme på Extra...

Les mer...