A+ A A-

Vi er inne i ei ny helg uten å ha snev av sommer. Regn har vi hatt mye av, vind også, men sola har stort sett glimret med sitt fravær. Opp i alt dette syter sørlendinger på dyr strøm og er rimelig forbannet på at strømprisene i Midt-Norge er lave. Jo, de er lave. Det har seg slik at det regner uavbrutt her i Midt-Norge! Vannmagasinene er overfylte og det er godt for oss.

Jeg har ikke den minst tro på at østlendingene ville har forært oss noe av det gode været og temperaturene de har. Det er også umulig, men om det hadde vært mulig så ville de ikke sendt det hit i bytte med regn. Folk sørafor må selv sørge for å skaffe seg regn. Vårt regn skal de ikke få dra nytte av.

Så ser vi på det som skjer her på Ranheim i helga:

Lørdag 23. juli klokka 18.00 skal Rosenborg opp mot Tromsø på Lerkendal. Dette er en viktig kamp for begge lag, men kampen betyr kanskje mest for Tromsø som kjemper innbitt for å unngå nedrykk. Noen medalje ser det ikke ut for å bli på Rosenborg i 2022, men en plass blant det fem-seks beste må de vel klare?

Søndag 24. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste med dåp og nattverd i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Lise Martinussen som forretter.

Søndag 17. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen mulig å besøke vårt flotte bydelsmuseum. Her står vertskapet klar med nystekte vafler, kaffe og saft for de som ønsker det. Så får vi håpe at været blir såpass at vi kan bruke uteområdet.

Søndagens vertskap er: Bjørg og Svenn Åge Kambuås, Randi Ekeberg og Grete Henriksen.

Mandag 25. juli klokka 18.00 står Ranheim klar på KFUM-Arena for å kjempe om 3 poeng. Ranheim har 28 poeng og KFUM står med 25. Det blir en uhyre spennende kamp som vi inderlig håper ender med 3 poeng til Ranheim. Det er nå veldig tett i toppen så vi ser gjerne at poengene blir med hjem.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

1 poeng fra Fredrikstad

14-08-2022 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell Arntyzen De 10 første minuttene av ettermiddagens kamp var Ranheims. Så kom FFK bedre med og overtok føringen og sjansene i omgangene. Oppsummert, kampene sett under ett, så må...

Les mer...

Ingen stor kamp, men 3 poeng

08-08-2022 Hits:181 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Etter kampslutt gikk jeg min vante rute ned fra tribunen. På veien passerte jeg en av en av de fotballkyndige vaktene som Ranheim benytter under kampene. Han ga...

Les mer...

Tafatt, men 3 poeng

31-07-2022 Hits:192 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det startet så forrykende, men det ble noe kleint etter hvert. Erlien kom alene mot Rasmus Sandberg allerede etter 2 minutter. Skuddet satt ikke som det skulle...

Les mer...

3 poeng med hjem fra Oslo

25-07-2022 Hits:175 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst:. Kjell A. Arntzen Det ble en ny kamp der Ranheim hadde stort ballinnehav. I løpet av kampens første kvarter var KFUM nærmest ikke nær ballen. På tross av et sterkt...

Les mer...