A+ A A-

Sitter på hytta her i Stugudal i gråvær, men ganske varmt. Det plukkes kantareller, men denne gang slutter vi når vi har nok for vinteren! Selv sitter jeg her og er irritert på Norsk Tipping. Tirsdag hadde jeg spilt EXTRA for 50 kroner og på torsdag hadde jeg levert en 16 rekkers kupong for midtuke-kampene. Resultatet ble at jeg fikk bilde på EXTRA og 10 riktige på tippingen.

Så kom «gladmeldingen» fra Norsk Tipping på SMS. Først; «gratulerer du har vunnet 30 kroner på EXTRA». Så kom en ny melding: «gratulerer du har vunnet 15 kroner på midtuke-tippingen». Hvordan kan Norsk Tipping påstå noe slikt? Jeg har vitterlig tapt 20 kroner på EXTRA og 1 krone på tippingen! Dette må være noe for Harald+ å følge opp?

Det er magert med programmerte aktiviteter også denne helga, men noe er det når jeg også tar med mandagens kamp mot Bryne.

Søndag 21. august klokka 11.00 er det gudstjeneste med nattverd i Charlottenlund kirke. Det er Skule Bjørnstad som leder handlingene i kirka.

Søndag 21. august mellom klokka 12 og 15 er det igjen klart for et besøk i vårt utmerkede bydelsmuseum. Museet har etter hvert tiltrukket seg en god del besøkende fra andre kanter av byen, noe vi er glade for. Både samlingene som finnes i bygningen, fellesskapet, vaflene og Ranheimfolks åpenhet er faktorer som tiltrekker seg gjester.

Søndagens vertskap er: Helge Hoff, Liv Langås, Unni Tronsli og Jomar Nordtømme.

Mandag 22. august fra klokka 16.00 er det Fan-Zone bak tribunen på Extra Arena og åpent på Overvik Corner.

Mandag 22. august klokka 18.00 er det klart for et nytt spennende oppgjør på Extra Arena. Denne gang er det en av nedrykkskandidatene, Bryne; som tar turen til Ranheim. Bryne (19 poeng) har et forsprang til Skeid (14 poeng) som nå ligger på kvalifiseringsplassen på 5 poeng og har nesten lik målforskjell. Våre venner på Stjørdal ligger på nedrykk med sine 13 poeng.

Grorud som ligger helt sist med sine 6 poeng møter Skeid hjemme. Med 3 poeng til Ranheim og Skeid blir kampen i bunnen veldig spennende. Blink møter Sandnes Ulf i Sandnes. Sandnes Ulf er nærmeste opponent til vår direkte opprykk. Seier til både Ranheim og Stjørdals-Blink vil være optimalt for oss!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En vond rekke ble brutt

22-10-2022 Hits:374 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen 850 forventningsfulle tilskuere hadde møtt fram for å følge Ranheims kamp mot Raufoss. Det så ut for å bli en enkel oppgave å slå bortelaget, men det...

Les mer...

Sjansen var der

16-10-2022 Hits:327 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Det flotte søndagsværet fristet denne gang mer enn kampens første halvtime. Det ble en tur rundt om på Ranheim framfor denne halvtimen foran TV-skjermen. Flott tur, og...

Les mer...

Det hjalp ikke ...

10-10-2022 Hits:307 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det som ikke hjalp var at Sandnes Ulf led et sviende nederlag mot tabelljumbo og nedrykksklare Grorud. Og det på eget gress i Sandnes. Vi led selv...

Les mer...

Akademi eller noe helt annet?

05-10-2022 Hits:431 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Akademi eller noe helt annet?

Innledning: Kjell A. Arntzen   tekst: Otto Ulseth Otto Ulseth ønsker å holde ungdommen i sitt lokale lag sammen med sine kamerater. Ingen vet om en ung gutt blir en god fotballspillere...

Les mer...