A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen     foto: Line G Husby/Kjell O Johnsen

Patroten skolekorps 1 2

Ranheim Skolemusikkorps skapte god stemning ved Ranheim helse og velferdssenter

Så var dagen kommet for å åpne det rehabiliterte uteområdet ved Ranheim helse og velferdssenter. For å si det med Kjell Oves ord; «fredag 26. august var det åpning av de nye blomsterbedene ved sykehjemmet». Han tar ikke for mye i når han begrenser det til blomsterbedene. Hele området i «bakgården» framstår nå som koselig og velstelt. Det har Ranheimspatrioten stått for.

Mange tilstede

IMG 0686 2 Ola og dame

Ola og en medbeboer på Huntingtonhjemmet var hjertelig tilstede

Her var de med alle som har vært med og jobbet fram de flotte blomsterbedene og potetåkeren. Vi kunne se arkitektene bak prosjektet, Solveig og Knut Solem, samt flere av de som har gravd i jorda og sørget for et helt nytt utelandskap mellom sykehjemmet og Huntingtonsenteret.

Blant de andre som hadde deltatt kunne vi se Jan Ivar Jensen, Svenn Refseth, Bjørn Øyangen og Patriotlederen Kjell Ove Johnsen. I tillegg til disse var de tre flotte jentene som hadde vært med, Alvira Sol Keiseraas, Hedda Hagstrøm og Ann Soldal Larsen tilstede sammen med en lang rekke andre.

Vår venn, Ola, som er beboer på Huntingtonhjemmet var der sammen med andre beboere på dette stedet og på Ranheim helse og velferdssenter. Skuelystne fra de nærliggende trygdeboligene hadde tatt plass på sine balkonger for å høre musikk og se på det som skjedde.

Ranheim skolemusikkorps spilte

Som om det ikke var fest nok å se de vakre bedene og det å være sammen var fest nok, så hadde Ranheimspatrioten skaffet tilveie en del romkaker som ble plassert på bordene. Kjell Ove forteller at kakene hadde han fått til gunstig pris av Heidi Helgesen ved Rosenborg bakeri.

Ingen fest uten musikk. Ranheim Skolemusikkorps hadde møtte fram. – Vi føler for å være med på et slikt arrangement, sier en av de unge musikerne. De spilte noen nummer mens de frammøtte drakk kaffe og spiste kake. For at dere skal tro at musikerne ikke fikk ta del i kakespisingen, så må jeg si at det etter «jobben» var gjort ble det romkake på de også.

15.000 kroner fra Ranheimspatrioten

Patroten sjekk 2

Ranheimspatriotens leder overrakk en stor sjekk til Ranheim Skolemusikkorps

Det vakte stor glede og jubel da Patriotens leder, Kjell Ove Johnsen, trakk en sjekk «opp av lomma». Den skulle gis til Ranheim Skolemusikkorps. Kjell Ove opplyser at beløpet er kommet til fra gaver som er gitt etter avdøde, og av en privatperson som er veldig glad i skolekorpset.

Skolekorpsets representant takket for den overraskende gaven og sa at denne skulle brukes med fornuft til beste for skolekorpsets virksomhet. Hele arrangementet ble en stor happening for beboerne, ansatte, skolekorpset og de andre som var der.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det endte med TAP

03-10-2022 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Etter lørdagens knallsuksess for Ranheim Fotball med LUTELVAFESTIVALEN, klarte ikke Ranheim TF å følge opp suksessen mot tabellnabo Sandnes Ulf i kveld. Etter å ha ledet 1-0...

Les mer...

Det ble tap i Sogndal

17-09-2022 Hits:330 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen På tross av stor framgang fra kampene mot Skeid og Åsane ble det tap på Fosshaugane Campus. Fortjent eller ikke, vi reiser hjem uten poeng. Fortsatt holder...

Les mer...

Uavgjort med noe flaks

11-09-2022 Hits:256 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det vi håpet skulle bli et vendepunkt etter en periode med 2 sure tap og to uavgjorte kamper ble langt fra det, Helt ærlig så var Åsane nærmere...

Les mer...

Suverene BRANN!

29-08-2022 Hits:392 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Ranheim fikk møte Brann på deres hjemmebane med nær på 9.000 tilskuere på tribunene. Av dem var det så langt vi vet, 3 fra Ranheim. Det ble en...

Les mer...