A+ A A-

Vi er inne i ei ny høsthelg. Det ble to dager på hytta i regn og mer regn. Det var inne vær og trivelig når peisovnen overøser oss med god varme. En av harene er her ennå, men også på den ser vi at pelsen er blitt gråere og snart er den «kledd» for vinteren. Jeg får bare håpe at den overlever småviltjakta. På Ranheim bygger det opp til det ene etter det andre, noe som forteller at det blir en morsom og deltakende høst for oss som ønsker å delta. Helga som kommer er derimot ganske så fattig på aktiviteter.     

Lørdag 17. september klokka 16.00 skal Ranheim Fotball igjen forsøke å «reise kjærringa» etter noen svake kamper i den senere tid. Denne gang skal laget til Fosshaugane Campus i Sogndal for å møte 9.-plasserte Sogndal. Sogndal ligger 7 poeng bak Ranheim når seks kamper gjenstår. Vi bør vel ha med oss poeng hjem for å holde et godt grep på kvalifiserigsplassen.

Forza inviterer til kampvisning på O`Learys.

Søndag 18. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er sokneprest Lise Martinussen som forretter. Lise forteller til Ranheimsavisa at de denne søndagen markerer det som kalles «kirkeuka for fred i Israel og Palestina». – Det er ei bønn og solidaritetsuke. Våre venner Anna og Knut Kittelsaa er jo nå stasjonert ved Jesu dåpssted, De to vil dele tanker om situasjonen i Det hellige land med oss i et brev de har skrevet.

Søndag 18. september mellom klokka 12 og 15 er dere velkommen til vårt flotte bydelsmuseum. Har kan du få omvisning for å se den store samlingen museet har å framvise fra «gamle Ranheim».

Inngangsprisen er kr. 50,- som inkluderer kaffe, saft og nystekte vafler. Dagens vertskap er Liv Nyquist, Ingun Olsen, Grete Fjærli, Geir-Ove Lauritzen.

Søndag 18. september klokka 18.00 er det toppkamp på Lerkendal. Rosenborg møter en tidligere tøff rival til kamp om viktige poeng i medaljekampen. Det er Lillestrøm som står på motsatt banehalvdel. Lillestrøm innehar sølvplassen etter 24 kamper, RBK er 4 poeng bak og holder 4. plassen. Med seier er RBK for alvor med i kampen om medaljer, men et godt stykke bak Molde.

Ranheimsavisa ønsker alle en riktig god helg!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det endte med TAP

03-10-2022 Hits:200 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Etter lørdagens knallsuksess for Ranheim Fotball med LUTELVAFESTIVALEN, klarte ikke Ranheim TF å følge opp suksessen mot tabellnabo Sandnes Ulf i kveld. Etter å ha ledet 1-0...

Les mer...

Det ble tap i Sogndal

17-09-2022 Hits:331 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen På tross av stor framgang fra kampene mot Skeid og Åsane ble det tap på Fosshaugane Campus. Fortjent eller ikke, vi reiser hjem uten poeng. Fortsatt holder...

Les mer...

Uavgjort med noe flaks

11-09-2022 Hits:257 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det vi håpet skulle bli et vendepunkt etter en periode med 2 sure tap og to uavgjorte kamper ble langt fra det, Helt ærlig så var Åsane nærmere...

Les mer...

Suverene BRANN!

29-08-2022 Hits:393 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Ranheim fikk møte Brann på deres hjemmebane med nær på 9.000 tilskuere på tribunene. Av dem var det så langt vi vet, 3 fra Ranheim. Det ble en...

Les mer...