A+ A A-

Så var vi framme til den første store aktivitetshelga denne høsten. Selvfølgelig er det LUTELVAFESTIVALET som stikker av med mest oppmerksomhet, men også bydelsmuseet, kirken og ikke minst Ranheim Fotballs kamp på mandag, fanger interesse. Ellers så lokker både Romantica og Horizont med fristende menyer.

Lørdag 1. oktober klokka 11.00 er det familiegudstjeneste  i Ranheim kirke. Denne ledes av sokneprest Skule Bjørnstad og barne- og ungdomsdiakon Hanne Moxnes. Under denne familiegudstjenesten får alle 4-åringer bok. Etter gudstjeneste byr menigheten på kirkekaffe. De som ikke drikker kaffe tilbys saft.

Lørdag 1. oktober klokka 13.00 er det Dåpsgudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Lise Martinussen som leder seremonien,

Lørdag 1. oktober klokka 13.00 er det generalåpning av den første LUTELVAFESTIVALEN. Det er områdene ved Rosenborg Bakeri, bak tribunene på Extra Arena, foran den nye Aktivitetshallen og selveste den sagnomsuste Lutelva som benyttes.

Her vil det være masse aktiviteter for barn og voksne i tidsrommet 13 til vel 15. Størst spenning og interesse knytter det seg om endenes «store styrkeprøve» på den nedre del av elva. Det er fortsatt ender å få kjøpt om dere ønsker å ha ei and med i racet. Du får kjøpt and via Vipps til: 725394.

 

"Gullanda" Andrine er (i følge eieren i Harald+) i storform etter høydeoppholdet. Her skal Andrine ut på sin første treningstur på arenaen

ANDRINE ved dammenJeg kan ikke se noen som klart utpeker seg som favoritt, men det fortelles at Andrine, som nettopp er kommet ned fra sitt høydeopphold i Ranheimsfjæra, er i storform.

Det blir leker, grilling, kanelboller og svele å få tak i der nede. Samtidig blir det mulig å få kjøpt billetter til mandagens OBOS-kamp mot Sandnes Ulf. Dette kan dere ikke gå glipp av! Møt opp for å vise at LUTELVAFESTIVALEN er kommet for å bli.

Lørdag 1. oktober klokka 13.00 er det en ny gudstjeneste med dåp i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Lise Martinussen. Hennes preken er hentet fra Matteusevangeliet kapittel 11, versene 16-19.

Søndag 2. oktober klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Her får også 4-åringene bok. Medvirkende er også barne- og ungdomsdiakon Hanne Moxnes, Etter gudstjenesten inviteres det til kirkekaffe.

Søndag 2. oktober mellom klokka 12 og 15 har Ranheim Bydels Museum sine dører åpne for besøkende. Har får du en omvisning i museets store samlinger av gjenstander fra Ranheim. Inngangsbilletten gir dere kaffe, saft, vafler og en hyggelig søndag. Dagens vertskap er Karl Ove Bjørnstad, Laila Hove, Sølvi Kvam og Mari-Ann Johansen.

Mandag 3. oktober klokka 18.00. Nok et «avgjørende» oppgjør på Extra Arena. Mandag kommer 5. plasserte Sandnes Ulf på besøk til vårt 6. plasserte Ranheim. Begge lagene står med 40 poeng, men Rogalendingene har en 2 mål bedre målforskjell. Så det er to uhyre jevne lag som møtes. Sandnes Ulf er av ligaens beste bortelag med 7 seire av 12 kamper. Ranheim er sånn «midt på treet» hjemme. Her har vi kassert inn 6 seire i 12 kamper. Bare to hjemmekamper står notert med tap. Tapene kom mot Brann (0-4) og Stabæk (0-1).

Bak Sandnes Ulf og Ranheim kommer Kongsvinger hastende med sine 39 poeng og en positiv målforskjell på 7 mål. Kongsvinger spiller hjemme mot Sogndal i denne runden. Det er så jevnt om den siste kvalifiseringsplassen at en uavgjort i kampen på Extra Arena og seier for Kongsvinger hjemme i Kongsvingerhallen vil føre Kongsvinger opp til femteplass, skyve Sandnes Ulf ned til den siste kvalifiseringsplassen og Ranheim inn som nummer 7. Det bør ikke skje!

Fra og med runde 27 har Ranheim følgende program: Kongsvinger (H), Stabæk (B), Raufoss (H) og Start (B)

Sandnes Ulf har: Grorud (H), Kongsvinger (B), Stabæk (H) og Bryne (B)

Kongsvinger har; Ranheim (B), Sandnes Ulf (H), Skeid (B) og Fredrikstad (H)

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En vond rekke ble brutt

22-10-2022 Hits:375 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen 850 forventningsfulle tilskuere hadde møtt fram for å følge Ranheims kamp mot Raufoss. Det så ut for å bli en enkel oppgave å slå bortelaget, men det...

Les mer...

Sjansen var der

16-10-2022 Hits:327 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Det flotte søndagsværet fristet denne gang mer enn kampens første halvtime. Det ble en tur rundt om på Ranheim framfor denne halvtimen foran TV-skjermen. Flott tur, og...

Les mer...

Det hjalp ikke ...

10-10-2022 Hits:307 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det som ikke hjalp var at Sandnes Ulf led et sviende nederlag mot tabelljumbo og nedrykksklare Grorud. Og det på eget gress i Sandnes. Vi led selv...

Les mer...

Akademi eller noe helt annet?

05-10-2022 Hits:431 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Akademi eller noe helt annet?

Innledning: Kjell A. Arntzen   tekst: Otto Ulseth Otto Ulseth ønsker å holde ungdommen i sitt lokale lag sammen med sine kamerater. Ingen vet om en ung gutt blir en god fotballspillere...

Les mer...