A+ A A-

Vintertid og mørkt! Så lenge snøen holder seg borte og plussgrader er toneangivende på termometeret, må vi synes det er bra? At russerne trekker seg tilbake fra Kherson er også ting som kan oppmuntre oss. Kanskje skal vi være litt forsiktige med å stole helt på dette?  Det skjer en del på Ranheim i helga, kviss, dans, museet, kirka og navnedag er arrangementer flere av oss skal være med på.

Fredag 11. november klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen opp igjen etter et opphold på 2 ½ år. Savnet har trolig vært stort siden påmeldingen sprengte alle grenser. 21 lag er på plass i Romanticas lokaler. Det kan være veldig lurt å møte opp i god tid før start. En matbit før vi begynner kan være en god start på kvelden. Se ellers egne artikler om kvissen.

Lørdag 12. november klokka 21.00 åpner Kirsten Beate Saksvik dørene for dans og hygge i Folkets Hus. Festen varer fram til klokka 01.00. Våre gamle venner i BROSCHANS besørger dansemusikken. Se eller egen artikkel om dansen.

Søndag 13. november klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her blir det både dåp og nattverd. Det er kapellan Ole Kristian Bratseth som forretter og leder seremoniene. Teksten for dagens preken er hentet fra Matteusevangeliets kap. 24, versene 35-44.

Søndag 13. november fra klokka 12.00 og fram til 15.00 er det åpningstid på Ranheim Bydels Museum. Det har de siste søndagene vært mye folk innom dørene på museet. Kanskje en tanke å legge turen til museet noe senere enn du bruker? Dagens vertskap er: Olav Paulsen, Jon-Arne Kambuås, Heidi Grøsnes og Anne Grete Mostervik.

Søndag 13. november fra klokka 12.00 er det navnedag i Olavshallen. Her møter foreldre og barn som velger navnedag framfor dåp. En stor dag for foreldre og barn å få navn.

Søndag 13. november kan dere stikke innom Chopstciks Horizont å meske dere med Yens nydelige buffet, Ta far / pappa med ut på middag på denne farsdagen. Det vil han nok sette pris på.

Søndag 13. november klokka 17.00 er det klart for Rosenborgs siste kamp i årets serie. Den går på Lerkendal, trolig for fullsatte tribuner. Medalje er sikret, men det kan bli sølv om Rosenborg slår Sarpsborg 08 og at Bodø/Glimt taper poeng i Drammen mot Strømsgodset. Uansett utfall av kampene så er RBK klar for kvalifisering for spill i Europa i 2023.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En vond rekke ble brutt

22-10-2022 Hits:374 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen 850 forventningsfulle tilskuere hadde møtt fram for å følge Ranheims kamp mot Raufoss. Det så ut for å bli en enkel oppgave å slå bortelaget, men det...

Les mer...

Sjansen var der

16-10-2022 Hits:327 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Det flotte søndagsværet fristet denne gang mer enn kampens første halvtime. Det ble en tur rundt om på Ranheim framfor denne halvtimen foran TV-skjermen. Flott tur, og...

Les mer...

Det hjalp ikke ...

10-10-2022 Hits:307 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det som ikke hjalp var at Sandnes Ulf led et sviende nederlag mot tabelljumbo og nedrykksklare Grorud. Og det på eget gress i Sandnes. Vi led selv...

Les mer...

Akademi eller noe helt annet?

05-10-2022 Hits:431 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Akademi eller noe helt annet?

Innledning: Kjell A. Arntzen   tekst: Otto Ulseth Otto Ulseth ønsker å holde ungdommen i sitt lokale lag sammen med sine kamerater. Ingen vet om en ung gutt blir en god fotballspillere...

Les mer...