A+ A A-

 Kilde: Ranheimfotball.no

Tekst: Kenneth Iversen Foto: Christian Lauritsen


Materialforvalterteamet

Ranheims materialfotvaltere består av fem glade gutter i sin beste alder. Kjell Danielsen og Roar Hernes( Ikke tilstede i Albir) er de to som har vært med som materialforvaltere lengst, og kan begge skilte med over fem års erfaring som materialforvaltere. 

Snorre Sæther har vært i klubben siden 1972, og har hatt de fleste verv, bortsett fra daglig leder ogkasserer, han begynte som materialforvalter før sesongen i fjor. Gunnar Lauritsen har også vært i klubben siden 70-tallet, også han har hatt forskjellige verv siden den gang, han i likhet med Sæther startet i teamet før fjorårssesongen. Samtidig kom også Karl Olav Berg inn i teamet.

- Hvordan synes dere det er å være på tur med Ranheim?
- jeg synes det er herlig å få være med laget på tur. Jeg setter stor pris på å bli bedre kjent med spillerne og trenerteamet, svarer Kjell Danielsen raskt mens de tre andre nikker bekreftende om at dette også er deres mening.
- Hva er drivkraften for at dere orker å bidra så mye i en klubb som dere gjør i ren dugnadsånd?
- Det er i hvertfall ikke pengene, sier Danielsen, og latteren til de tre andre fyller rommet. Det er jo det sosiale og kameratskapet oss i mellom, og med spillerne, skyter Berg inn.
- Hva tenker dere om oppstarten av 2013 sesongen så langt?
Snorre Sæther tar ordet. - Jeg synes det er veldig spennende, jeg kjente til både Trond Nordsteien og Svein Maalen litt fra før. Jeg tror det blir en veldig spennende sesong, sier han mens de andre er stille og igjen nikker bekreftende.
- Føler dere at dere blir inkludert som en del av laget?
- Vi blir jo mottat som en del av laget, noe vi setter stor pris på, og ja som føles veldig inkluderende, sier Danielsen.
- Hva føler dere at den jobben dere gjør, gir dere tilbake?
- Vi prøver å få til et miljø i klubbhuset på Ranheim, der alle som er innom skal føle seg velkommen. Vi ønsker jo at klubbhuset skal være like åpent og tilgjengelig, som brakka er på Lerkendal. Vi er jo fire pensjonister, så det å ha noe sosialt å gå til hver dag beriker hverdagen vår. Samtidig setter vi stor pris på at daglig leder Brynjar Aune er sammen oss i klubbhuset hver dag, sier Sæther før han legger til at han nesten får dårlig samvittighet om han ikke er på klubbhuset en dag.
- Hva er deres viktigste arbeidsoppgave?
- Vår viktigste jobb er å legge alt til rette for at spillerne skal kunne konsentrere seg 100% kun på det sportslige på trening og kamp, svarer Danielsen.
Kristoffer Løkberg er godt fornøyd med jobben teamet legger ned for laget. - De legger jo alt til rette for oss av utenomsportslige ting, slik at vi spillerne fullt og helt kan konsentrere oss om det sportslige. Samtidig er de en meget trivelig gjeng, man kan prate om det meste med.
Kjell Danielsen avslutter med å si at så langt er han meget godt fornøyd med trenerteamet, med trykk på, så langt, samtidig som han smiler.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...