A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen     

Det er med et tungt hjerte jeg nå sitter ved tastaturet og skriver Ranheimsavisas artikkel nummer 3.520. Styret vedtok etter forslag fra undertegnede at RANHEIMSAVISA legges ned. Det skjer fra nå, men vi skal sporadisk legge ut noe fram til den dagen vi fyller 11 år, 4. februar 2023. Våre forpliktelser overfor de mange annonsørene som har vært med oss skal etterleves. Den siste avtalen går ut 31. januar 2023 og forpliktelsene overfor Skattekontoret og momsregisteret den 28.02.2023.

Vi er stolte over det vi har gjort

Vi har snart holdt det gående i 11 år. Jeg tror vi kan si at det er vesentlig lengre enn det vi så for oss i 2012. På denne tiden har vi publisert hele 3.520 artikler, hvorav redaktøren selv står for ca. 94% av disse.

Vi har delt ut ca. 2 millioner kroner

Mange tiltak, organisasjoner og mer løselige sammenslutninger på Ranheim har på en eller annen måte nytt godt av våre eksistens. Mange har vært med på å dele på pengene avisa har skaffet fra annonseinntekter. Samtidig kan våre annonsører «klappe seg på brystet» for å ha vært bidragsyter for ulike tiltak i bydelen. Vi er i alle fall veldig takknemlig for annonsørenes hjelp.

Jeg tar også med den kjensgjerning at disse pengene hadde ikke vært tilstede for Ranheim om ikke RANHEIMSAVISA har vært her.

Mange og mye er omtalt

Jeg tror vel at vi også har vært et nyttig redskap for virksomheter og arrangementer her på Ranheim. Vi har så godt vi kunne omtalt arrangementer, presentert virksomheter og vært tilstede på mangt og mye.

Det har vi fått mye ros for, men også litt ris for. Jeg har forståelse for at ikke alle har vært enige med oss, men har liten forståelse for at vi mistenkeliggjøres for agenda, blir skjelt ut for kritiske merknader vi har frambåret fra noen av våre lesere, om ting som ikke har falt i smak hos NN, men har vært til bry eller vansker for en annen NN.

Nå er det slutt

Etter selv å ha produsert ca. 3.300 artikler, bearbeidet og lagt inn de andre for publisering, er løpet kjørt for redaktøren. Både på grunn av slitasje og alder og med en kropp som ikke alltid er i topp form, orker jeg ikke mer.

Når nettene ofte dreier seg om «Hva skal jeg skrive om i morgen»?, så føler jeg på at det ergrer mer enn det stimulerer. Jeg skynder meg å legge til at jeg har gledet meg hver dag mens jeg har fått være en del av Ranheimsavisa. Det var nettopp noe slikt jeg hadde planlagt å være med på når jeg forberedte min pensjonisttilværelse. Når så Asbjørn Olsson en dag i januar 2012 spurte om jeg ville være med i dette prosjektet så jeg JA. På en måte slapp jeg da å ordne alt selv for å få til ei nettavis.

Drømmen gikk i oppfyllelse så til de grader! Det har vært morsomt, interessant og ført meg nærmere bedrifter og organisasjoner på Ranheim, hver enkelt av avisas lesere og avisas venner. Hele 4.200 venner kan vi notere på vår FB-side.

Takk for meg

Jeg finner en saklig grunn for å takke for meg selv. Dere har vært mange som har lest «mine» artikler og andres artikler i Ranheimsavisa. Det har holdt motivasjonen oppe samt lysten til å skrive stor. Jeg vet jeg skuffer mange, men tror de fleste forstår at jeg må sette en sluttstrek mens det ennå er noe igjen. Denne «restevnen» skal jeg bl.a. bruke på Ranheim-Kvissen, på tiltak i frivilligsentralens regi og andre steder der jeg kan brukes og har lyst til å brukes. Noen ny Ranheimsavis blir det imidlertid ikke fra min side.

Jeg takker samtidig fra Asbjørn, Sølvi og Jon-Arne som har vært avisas styre i en lang periode. Takk også til korrekturleser - Olav Paulsen - for at Ranheimsavisa stort sett hva vært så godt som feilfri. Helt avslutningsvis takker jeg min brevskriver fra Olderdalen, Per Svendsen. 

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimsjenter på hockeylandslag

05-01-2023 Hits:1016 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimsjenter på hockeylandslag

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: Rune Johansen Ranheimsjenta Marthe Kongstorp Johansen etter en kamp for landslaget mot Ungarn   Det hele har gått ganske ubemerket forbi oss. Helt utrolig er det likevel! Vi...

Les mer...

En vond rekke ble brutt

22-10-2022 Hits:536 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen 850 forventningsfulle tilskuere hadde møtt fram for å følge Ranheims kamp mot Raufoss. Det så ut for å bli en enkel oppgave å slå bortelaget, men det...

Les mer...

Sjansen var der

16-10-2022 Hits:467 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Det flotte søndagsværet fristet denne gang mer enn kampens første halvtime. Det ble en tur rundt om på Ranheim framfor denne halvtimen foran TV-skjermen. Flott tur, og...

Les mer...

Det hjalp ikke ...

10-10-2022 Hits:465 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det som ikke hjalp var at Sandnes Ulf led et sviende nederlag mot tabelljumbo og nedrykksklare Grorud. Og det på eget gress i Sandnes. Vi led selv...

Les mer...