A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                        foto: Arne Strand

Ranheimsavisa har et nært forhold til det som skjer på Ranheim. Kanskje har vi et spesielt nært forhold til stavgruppa i Ranheim Idrettslag? Her gror det godt, og i løpet av kort tid har utøverne i gruppa gjort store framskritt. I dag er de blant de fremste i Norge og gjør det svært godt blant ungdom i verden!

Odd Eiken fortsatt best
Odd Eiken er den som har best resultat av utøverne. Det er bare skadeproblemer i sommer som har forhindret han fra å passere 5 meters grensen. I løpet av sommeren har han slått den gamle kretsrekorden med 20 cm. og står nå med 4,90 meter som kretsrekord. Odd oppnådde en utmerket 4.plass i Verdensungdomsspelen i Gøteborg. Her i konkurranse med de fleste av verdens stavhoppere i sin klasse. Han tok førsteplassen i «Hyundai Grand Prix» med sitt beste resultat på 4,90. Ellers kan Odd vise til gode plasseringer i stevner både i Norge og Sverige i vår/sommer.

Om han blir skadefri og klar til NM i Tønsberg helga 23.-25. august, vil han være en klar medaljekandidat, sier stavhoppernes trener Geir Røsvoll. Odd ligger for øvrig som nr. 3 på landsstatistikken for herrer senior.

Jørgen Skevik på U-20 landslaget
Jørgen Skevik er den ferskeste av våre stavhoppere. Jørgen startet med stavhopp så sent som i september i fjor og har altså drevet med dette i knapt ett år. Jørgen deltok også i Verdensungdomsspelen i Gøteborg. Der klarte han 4,54 som holdt til bronsemedalje. Under Junior NM i Overhalla ble det sølv med 4,50.

Helga 17.-18. august er Jørgen uttatt på U-20 landslaget i den Nordiske ungdomslandskampen i Finland. Kan vi håpe på nok et godt stavsprang av Jørgen Skevik?

Jørgen var skadet i nesten to måneder i vår, så det han har prestert i sommer er veldig bra på så kort tid etter skadeavbrekket. Fra nå av kommer Jørgen til å satse 100% på stavhopp. Han er ferdig med videregående skole og har bestemt seg for å satse framover. Det vil helt sikkert vises i rekordforbedringer og gode plasseringer i de stevnene som kommer.

Jørgen ligger i år som nummer 5 på landsstatistikken for herrer senior.

Ida Beate Østhus med ny kretsrekord
Så har vi Ida Beate Østhus som har slått kretsrekorden med 11 cm i år. Ny personlig rekord nærmer seg nå 4 meter. Hun står foreløpig med 3,86. Den gamle utendørsrekorden var på 3,75. Ida Beate deltok også i Verdensungdomsspelen i Gøteborg. En flott 4.plass ble det på henne. Ida Beate ligger nå som nummer 4 på landsstatistikken.

NM i Tønsberg
Helga 23. – 25. august skal Ida Beate delta i NM i Tønsberg. Vi har et berettiget håp om at hun da kan gå over 4 meter'n. Under enhver omstendighet er Ida Beate en klar medaljekandidat. Om Odd blir skadefri vil han også delta for å kjempe om medaljene.

Vi kommer tilbake til resultatene fra Nordisk ungdomslandskap og NM i Tønsberg. Ranheimsavia ønsker dere alle lykke til, - tvi, tvi!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:215 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...