A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1853

"Gutta" bak helgas store håndverksmesse i klubbhuset. Asbjørn Olsseon, Gerhard Rückert og Per Nyquist.

Ranheim Fotball, med ildsjelene Per Nyquist, Asbjørn Olsson og Gerhard Rückert i spissen, ønsker velkommen til høstutgaven av håndverksmessa. Suksessen fra vårmessa har fått de overnevnte til å arrangere det samme nå i høst, nærmere bestemt helga 7. og 8. oktober. Messa holdes som i vår i idrettslagets blå klubbhus ved baneanleggene. Dette er en salgsmesse hvor dere har anledning til å kjøpe flotte håndverksprodukter. Åpningstiden er både lørdag og søndag fra klokka 11 til 17.

Mange utstillere og stor produktvariasjon

Per Nyquist forteller til Ranheimsavisa at det denne gang har kommet til flere og nye utstillere på messa. – Vi har denne gang fått påmelding fra 15 utstillere som vil være med på håndverksmessa til helga. Det er noen flere enn det det var i vår, men alle fra i vår er også med denne gangen. Dette forteller vel noe om at de var fornøyd både med opplegget vårt og salget de oppnådde i vår, sier Per med et smil om munnen. – Vi vet at mange ser fram til denne messa for det var en skikkelig «innertier» i vår og jeg ser ingen grunn for at det skal bli dårligere denne gang.

-        Variasjonen på det som presenteres er også større denne gang. Jeg kan jo nevne noe av det som blir frambudt, fortsetter han. – Her er det mange ulike treprodukter, rikuler som er gjort til skåler og kopper, det er strikking, lappeteknikk, duker og forklær og hjemmebakt som lemser og flatbrød. Jeg er sikker på at de fleste av de som besøker oss finner noe som faller i smak.

-        Det er veldig morsomt for oss å kunne si at denne messa er kommet i stand hovedsakelig på grunn av et ønske fra utstillerne på vår-messa. De var så fornøyd med det vi stilte i stand i vår at de har ønsket at vi kunne gjøre det samme nå i høst. Det har vi gjort og litt arbeid har det vært, men du vet at både Asbjørn, Gerhard og jeg brenner for fotballaget og stiller opp når det trengs.

Kaffe og kaker

Helt naturlig er det at når det er disse karene som står i spissen for messa så blir det en form for kafé. Dette har de god erfaring med fra sine samlinger i klubbhuset hver onsdag med kaffe og vafler for mange av bydelens pensjonister. – Denne gang blir det nok også salg av våre berømte vafler, skyter Asbjørn inn. – Kaffe og kaker vil det også være. Det hører jo med på alle messer, besøkende skal få sette seg ned og kose seg litt ekstra med god kaffe og noe å tygge på.

-        Det blir penger til Ranheim Fotball av dette, forteller Gerhard. – Utstillerne betaler en pris for å få være med og så har vi inntektene fra kaféen. De inntektene går uavkortet til fotballen. Her har vi alltid behov for penger så vi håper selvsagt på stort besøk og stor omsetning både for utstillerne og i vår lille messekafé, avslutter Gerhard.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

HEIA RANHEIM

04-12-2017 Hits:764 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen Her blir det mange gode opplevelser...

Les mer...

ELITESERIEN!!!!!

02-12-2017 Hits:824 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner...

Les mer...

Frank før lørdagens kamp

01-12-2017 Hits:1309 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Frank før lørdagens kamp

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag...

Les mer...

Knepent tap, men vi er ikke slått!

29-11-2017 Hits:217 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og...

Les mer...