A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1853

"Gutta" bak helgas store håndverksmesse i klubbhuset. Asbjørn Olsseon, Gerhard Rückert og Per Nyquist.

Ranheim Fotball, med ildsjelene Per Nyquist, Asbjørn Olsson og Gerhard Rückert i spissen, ønsker velkommen til høstutgaven av håndverksmessa. Suksessen fra vårmessa har fått de overnevnte til å arrangere det samme nå i høst, nærmere bestemt helga 7. og 8. oktober. Messa holdes som i vår i idrettslagets blå klubbhus ved baneanleggene. Dette er en salgsmesse hvor dere har anledning til å kjøpe flotte håndverksprodukter. Åpningstiden er både lørdag og søndag fra klokka 11 til 17.

Mange utstillere og stor produktvariasjon

Per Nyquist forteller til Ranheimsavisa at det denne gang har kommet til flere og nye utstillere på messa. – Vi har denne gang fått påmelding fra 15 utstillere som vil være med på håndverksmessa til helga. Det er noen flere enn det det var i vår, men alle fra i vår er også med denne gangen. Dette forteller vel noe om at de var fornøyd både med opplegget vårt og salget de oppnådde i vår, sier Per med et smil om munnen. – Vi vet at mange ser fram til denne messa for det var en skikkelig «innertier» i vår og jeg ser ingen grunn for at det skal bli dårligere denne gang.

-        Variasjonen på det som presenteres er også større denne gang. Jeg kan jo nevne noe av det som blir frambudt, fortsetter han. – Her er det mange ulike treprodukter, rikuler som er gjort til skåler og kopper, det er strikking, lappeteknikk, duker og forklær og hjemmebakt som lemser og flatbrød. Jeg er sikker på at de fleste av de som besøker oss finner noe som faller i smak.

-        Det er veldig morsomt for oss å kunne si at denne messa er kommet i stand hovedsakelig på grunn av et ønske fra utstillerne på vår-messa. De var så fornøyd med det vi stilte i stand i vår at de har ønsket at vi kunne gjøre det samme nå i høst. Det har vi gjort og litt arbeid har det vært, men du vet at både Asbjørn, Gerhard og jeg brenner for fotballaget og stiller opp når det trengs.

Kaffe og kaker

Helt naturlig er det at når det er disse karene som står i spissen for messa så blir det en form for kafé. Dette har de god erfaring med fra sine samlinger i klubbhuset hver onsdag med kaffe og vafler for mange av bydelens pensjonister. – Denne gang blir det nok også salg av våre berømte vafler, skyter Asbjørn inn. – Kaffe og kaker vil det også være. Det hører jo med på alle messer, besøkende skal få sette seg ned og kose seg litt ekstra med god kaffe og noe å tygge på.

-        Det blir penger til Ranheim Fotball av dette, forteller Gerhard. – Utstillerne betaler en pris for å få være med og så har vi inntektene fra kaféen. De inntektene går uavkortet til fotballen. Her har vi alltid behov for penger så vi håper selvsagt på stort besøk og stor omsetning både for utstillerne og i vår lille messekafé, avslutter Gerhard.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Vi ser fram til kveldens kamp

08-07-2018 Hits:355 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe! Vi står foran siste seriekamp...

Les mer...

Nok en god kamp av Ranheim

01-07-2018 Hits:383 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start. Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena...

Les mer...

Ranheimsgutt på talentsamling

28-06-2018 Hits:632 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen...

Les mer...

Det ble et fortjent tap

24-06-2018 Hits:238 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis...

Les mer...