A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1853

"Gutta" bak helgas store håndverksmesse i klubbhuset. Asbjørn Olsseon, Gerhard Rückert og Per Nyquist.

Ranheim Fotball, med ildsjelene Per Nyquist, Asbjørn Olsson og Gerhard Rückert i spissen, ønsker velkommen til høstutgaven av håndverksmessa. Suksessen fra vårmessa har fått de overnevnte til å arrangere det samme nå i høst, nærmere bestemt helga 7. og 8. oktober. Messa holdes som i vår i idrettslagets blå klubbhus ved baneanleggene. Dette er en salgsmesse hvor dere har anledning til å kjøpe flotte håndverksprodukter. Åpningstiden er både lørdag og søndag fra klokka 11 til 17.

Mange utstillere og stor produktvariasjon

Per Nyquist forteller til Ranheimsavisa at det denne gang har kommet til flere og nye utstillere på messa. – Vi har denne gang fått påmelding fra 15 utstillere som vil være med på håndverksmessa til helga. Det er noen flere enn det det var i vår, men alle fra i vår er også med denne gangen. Dette forteller vel noe om at de var fornøyd både med opplegget vårt og salget de oppnådde i vår, sier Per med et smil om munnen. – Vi vet at mange ser fram til denne messa for det var en skikkelig «innertier» i vår og jeg ser ingen grunn for at det skal bli dårligere denne gang.

-        Variasjonen på det som presenteres er også større denne gang. Jeg kan jo nevne noe av det som blir frambudt, fortsetter han. – Her er det mange ulike treprodukter, rikuler som er gjort til skåler og kopper, det er strikking, lappeteknikk, duker og forklær og hjemmebakt som lemser og flatbrød. Jeg er sikker på at de fleste av de som besøker oss finner noe som faller i smak.

-        Det er veldig morsomt for oss å kunne si at denne messa er kommet i stand hovedsakelig på grunn av et ønske fra utstillerne på vår-messa. De var så fornøyd med det vi stilte i stand i vår at de har ønsket at vi kunne gjøre det samme nå i høst. Det har vi gjort og litt arbeid har det vært, men du vet at både Asbjørn, Gerhard og jeg brenner for fotballaget og stiller opp når det trengs.

Kaffe og kaker

Helt naturlig er det at når det er disse karene som står i spissen for messa så blir det en form for kafé. Dette har de god erfaring med fra sine samlinger i klubbhuset hver onsdag med kaffe og vafler for mange av bydelens pensjonister. – Denne gang blir det nok også salg av våre berømte vafler, skyter Asbjørn inn. – Kaffe og kaker vil det også være. Det hører jo med på alle messer, besøkende skal få sette seg ned og kose seg litt ekstra med god kaffe og noe å tygge på.

-        Det blir penger til Ranheim Fotball av dette, forteller Gerhard. – Utstillerne betaler en pris for å få være med og så har vi inntektene fra kaféen. De inntektene går uavkortet til fotballen. Her har vi alltid behov for penger så vi håper selvsagt på stort besøk og stor omsetning både for utstillerne og i vår lille messekafé, avslutter Gerhard.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

12-03-2018 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Jan Vestre, Bydelsnytt Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som...

Les mer...

AVLYST - en blemme av NFF

10-03-2018 Hits:860 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen                                                    ...

Les mer...

Dagens kamp mot BRANN

10-03-2018 Hits:759 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg...

Les mer...

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

06-03-2018 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen...

Les mer...