A+ A A-

Ranheim

Tekst: Kjell Arntzen foto: Ivar Paulsen

Det ligger ikke så lite stolthet i at vi nå kan presentere Ranheimsavisa for dere. Veien fram har vært lang, lærerik, spennende, kreativ, men framfor alt har alt dette gitt oss glød og mye trivsel. Tanken om ei nettbasert avis for Ranheim ble sådd i januar.

«Onsdagskafèen» for oss nyslåtte pensjonister på Trægården, er ikke bare en hyggestund, den er vel så mye en tankesmie som det heter i visse kretser. Siden Asbjørn kom med ideen har det gått slag i slag. Mange møter, mange kontakter, opplæring, registreringer og dokumentskrivning, har endelig ført til oppstart. Den første måneden skal vi «føle» oss fram og forhåpentligvis få noen tilbakemeldinger fra dere lesere. Vi er selvfølgelig mottakelig for ros og ris. Vi vil også være takknemlig for hvert tips og innlegg vi får fra dere Ingen av oss i redaksjonen er profesjonelle redaktører, journalister eller annonseselgere, men vi tør prøve oss, - og det er en god start på alt.

I vår første utgave skylder vi å takke de som har hjulpet oss i gang. I første rekke gjelder dette Fagtrykk med Ole og Sverre i spissen. TV2`s og Ranheims Terje Dalen, har hjulpet oss med mye av det vi må vite når det gjelder avis og ansvar. Uten disse har det vært veldig vanskelig for oss. Kanskje kan vi si umulig? Jeg er også så freidig å takke oss selv (gammelkara'n) for pågangsmot, sterk tro på at dette skal vi få til, timene som er lagt ned og det gode samarbeidet vi har hatt om alt, - absolutt alt. Alle dere som er blant «Ranheimsavisas venner» på Facebook, og som har gitt oss oppmuntrende ord på veien, skylder vi en stor takk. Vi føler å ha kjent at vi har hele «tribunen» med oss.

Ranheimsavisa vil ligge på nettet under «Ranheimsavisa.no». Avisa er primært rettet mot et Ranheim vi har definert slik: hele området mellom Ranheimsveien (fjorden) og gammel E-6 (til Grillstadkleiva), Eventyrbyen, Dalsminde, Presthus, Olderdalen, Væretrøa, Reppe, Vikåsen. Det vil selvfølgelig være mulig for hele byen å ta inn Ranheimsavisa, men stoffet vil hovedsakelig være rettet mot hendelser i de definerte områdene.

Avisa skal være et dugnadsprosjekt. Det vi eventuelt måtte få inn av annonsepenger skal gå til dekning av kjøpte tjenester, ss. Fagtrykk som har vært dugnadsvillig sammen oss en god stund, men som etter hvert skal få betaling for det de gjør for oss. Inntekter utover det skal pløyes tilbake til Ranheimsamfunnet på ulike vis. Det kan være seg til en eller flere organisasjoner, til fellesarrangement i bydelen, til utsmykking av bydelen mv. Selvfølgelig skal direkte utgifter som påføres en eller annen, dekkes. Lønn eller godtgjørelser vil det ikke være tale om.

Vi søker ungdom, gutter og jenter (uansett alder) til oppgaver for avisa. Ta kontakt med Asbjørn eller Kjell på e-mail, henholdsvis Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ranheimsavisas mailadresse blir kunngjort senere.


Redaksjonen og styret i Ranheimsavisa består av:

Redaktør: Kjell Arntzen
Medarbeider: Per Arne Johnsen (foto)
Medarbeider: Asbjørn Olsson
Medarbeider: Arne Strand (foto)

Styret består av de samme med Asbjørn Olsson som styreleder.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheimsavisa forlenger med Ranheim Fotb…

23-01-2022 Hits:291 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheimsavisa forlenger med Ranheim Fotball

tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: Ranheim Fotball Her har Jon-Arne Kambuås og redaktør Kjell Arntzen signert ny Bronseavtale med Ranheim Fotball. Det var to jubileumssigneringer med Jon-Arne for 20. gang og...

Les mer...

Sammen om Ranheim i 2022!

09-01-2022 Hits:367 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sammen om Ranheim i 2022!

tekst: Frank Lidahl / Kjell Arntzen (foto) Den tidligere toppdommeren Thorbjørn Aass, var en av våre lesere som uttaalte seg om sesongen 2021 I desember hadde Ranheimsavisa en serie artikler om hvordan...

Les mer...

Sesongen 2021 gikk ikke som vi ventet - …

13-12-2021 Hits:385 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sesongen 2021 gikk ikke som vi ventet - 5

av: Kjell A. Arntzen   Thomas Mostervik gir jernet i hver eneste Ranheimskamp. Han innrømmer at det ikke alltid hjelper, men som han sier: "Vi gir oss aldri". Vi er nå kommet til...

Les mer...

Sesongen 2021 - Ikke så bra som ventet

10-12-2021 Hits:343 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Sesongen 2021 - Ikke så bra som ventet

Harald Walldén er en blid mann selv om laget ikke klarte det han forventet i 2021-sesongen. Neste mann ut i Ranheimsavisas evalueringsinnhenting fra fotballsesongen 2021 er Harald Walldén. Harald er nok...

Les mer...