A+ A A-

Ranheim

Tekst: Kjell Arntzen foto: Ivar Paulsen

Det ligger ikke så lite stolthet i at vi nå kan presentere Ranheimsavisa for dere. Veien fram har vært lang, lærerik, spennende, kreativ, men framfor alt har alt dette gitt oss glød og mye trivsel. Tanken om ei nettbasert avis for Ranheim ble sådd i januar.

«Onsdagskafèen» for oss nyslåtte pensjonister på Trægården, er ikke bare en hyggestund, den er vel så mye en tankesmie som det heter i visse kretser. Siden Asbjørn kom med ideen har det gått slag i slag. Mange møter, mange kontakter, opplæring, registreringer og dokumentskrivning, har endelig ført til oppstart. Den første måneden skal vi «føle» oss fram og forhåpentligvis få noen tilbakemeldinger fra dere lesere. Vi er selvfølgelig mottakelig for ros og ris. Vi vil også være takknemlig for hvert tips og innlegg vi får fra dere Ingen av oss i redaksjonen er profesjonelle redaktører, journalister eller annonseselgere, men vi tør prøve oss, - og det er en god start på alt.

I vår første utgave skylder vi å takke de som har hjulpet oss i gang. I første rekke gjelder dette Fagtrykk med Ole og Sverre i spissen. TV2`s og Ranheims Terje Dalen, har hjulpet oss med mye av det vi må vite når det gjelder avis og ansvar. Uten disse har det vært veldig vanskelig for oss. Kanskje kan vi si umulig? Jeg er også så freidig å takke oss selv (gammelkara'n) for pågangsmot, sterk tro på at dette skal vi få til, timene som er lagt ned og det gode samarbeidet vi har hatt om alt, - absolutt alt. Alle dere som er blant «Ranheimsavisas venner» på Facebook, og som har gitt oss oppmuntrende ord på veien, skylder vi en stor takk. Vi føler å ha kjent at vi har hele «tribunen» med oss.

Ranheimsavisa vil ligge på nettet under «Ranheimsavisa.no». Avisa er primært rettet mot et Ranheim vi har definert slik: hele området mellom Ranheimsveien (fjorden) og gammel E-6 (til Grillstadkleiva), Eventyrbyen, Dalsminde, Presthus, Olderdalen, Væretrøa, Reppe, Vikåsen. Det vil selvfølgelig være mulig for hele byen å ta inn Ranheimsavisa, men stoffet vil hovedsakelig være rettet mot hendelser i de definerte områdene.

Avisa skal være et dugnadsprosjekt. Det vi eventuelt måtte få inn av annonsepenger skal gå til dekning av kjøpte tjenester, ss. Fagtrykk som har vært dugnadsvillig sammen oss en god stund, men som etter hvert skal få betaling for det de gjør for oss. Inntekter utover det skal pløyes tilbake til Ranheimsamfunnet på ulike vis. Det kan være seg til en eller flere organisasjoner, til fellesarrangement i bydelen, til utsmykking av bydelen mv. Selvfølgelig skal direkte utgifter som påføres en eller annen, dekkes. Lønn eller godtgjørelser vil det ikke være tale om.

Vi søker ungdom, gutter og jenter (uansett alder) til oppgaver for avisa. Ta kontakt med Asbjørn eller Kjell på e-mail, henholdsvis Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ranheimsavisas mailadresse blir kunngjort senere.


Redaksjonen og styret i Ranheimsavisa består av:

Redaktør: Kjell Arntzen
Medarbeider: Per Arne Johnsen (foto)
Medarbeider: Asbjørn Olsson
Medarbeider: Arne Strand (foto)

Styret består av de samme med Asbjørn Olsson som styreleder.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

1 poeng fra Fredrikstad

14-08-2022 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell Arntyzen De 10 første minuttene av ettermiddagens kamp var Ranheims. Så kom FFK bedre med og overtok føringen og sjansene i omgangene. Oppsummert, kampene sett under ett, så må...

Les mer...

Ingen stor kamp, men 3 poeng

08-08-2022 Hits:181 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Etter kampslutt gikk jeg min vante rute ned fra tribunen. På veien passerte jeg en av en av de fotballkyndige vaktene som Ranheim benytter under kampene. Han ga...

Les mer...

Tafatt, men 3 poeng

31-07-2022 Hits:192 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det startet så forrykende, men det ble noe kleint etter hvert. Erlien kom alene mot Rasmus Sandberg allerede etter 2 minutter. Skuddet satt ikke som det skulle...

Les mer...

3 poeng med hjem fra Oslo

25-07-2022 Hits:175 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst:. Kjell A. Arntzen Det ble en ny kamp der Ranheim hadde stort ballinnehav. I løpet av kampens første kvarter var KFUM nærmest ikke nær ballen. På tross av et sterkt...

Les mer...