A+ A A-

Ranheim

Tekst: Kjell Arntzen foto: Ivar Paulsen

Det ligger ikke så lite stolthet i at vi nå kan presentere Ranheimsavisa for dere. Veien fram har vært lang, lærerik, spennende, kreativ, men framfor alt har alt dette gitt oss glød og mye trivsel. Tanken om ei nettbasert avis for Ranheim ble sådd i januar.

«Onsdagskafèen» for oss nyslåtte pensjonister på Trægården, er ikke bare en hyggestund, den er vel så mye en tankesmie som det heter i visse kretser. Siden Asbjørn kom med ideen har det gått slag i slag. Mange møter, mange kontakter, opplæring, registreringer og dokumentskrivning, har endelig ført til oppstart. Den første måneden skal vi «føle» oss fram og forhåpentligvis få noen tilbakemeldinger fra dere lesere. Vi er selvfølgelig mottakelig for ros og ris. Vi vil også være takknemlig for hvert tips og innlegg vi får fra dere Ingen av oss i redaksjonen er profesjonelle redaktører, journalister eller annonseselgere, men vi tør prøve oss, - og det er en god start på alt.

I vår første utgave skylder vi å takke de som har hjulpet oss i gang. I første rekke gjelder dette Fagtrykk med Ole og Sverre i spissen. TV2`s og Ranheims Terje Dalen, har hjulpet oss med mye av det vi må vite når det gjelder avis og ansvar. Uten disse har det vært veldig vanskelig for oss. Kanskje kan vi si umulig? Jeg er også så freidig å takke oss selv (gammelkara'n) for pågangsmot, sterk tro på at dette skal vi få til, timene som er lagt ned og det gode samarbeidet vi har hatt om alt, - absolutt alt. Alle dere som er blant «Ranheimsavisas venner» på Facebook, og som har gitt oss oppmuntrende ord på veien, skylder vi en stor takk. Vi føler å ha kjent at vi har hele «tribunen» med oss.

Ranheimsavisa vil ligge på nettet under «Ranheimsavisa.no». Avisa er primært rettet mot et Ranheim vi har definert slik: hele området mellom Ranheimsveien (fjorden) og gammel E-6 (til Grillstadkleiva), Eventyrbyen, Dalsminde, Presthus, Olderdalen, Væretrøa, Reppe, Vikåsen. Det vil selvfølgelig være mulig for hele byen å ta inn Ranheimsavisa, men stoffet vil hovedsakelig være rettet mot hendelser i de definerte områdene.

Avisa skal være et dugnadsprosjekt. Det vi eventuelt måtte få inn av annonsepenger skal gå til dekning av kjøpte tjenester, ss. Fagtrykk som har vært dugnadsvillig sammen oss en god stund, men som etter hvert skal få betaling for det de gjør for oss. Inntekter utover det skal pløyes tilbake til Ranheimsamfunnet på ulike vis. Det kan være seg til en eller flere organisasjoner, til fellesarrangement i bydelen, til utsmykking av bydelen mv. Selvfølgelig skal direkte utgifter som påføres en eller annen, dekkes. Lønn eller godtgjørelser vil det ikke være tale om.

Vi søker ungdom, gutter og jenter (uansett alder) til oppgaver for avisa. Ta kontakt med Asbjørn eller Kjell på e-mail, henholdsvis Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ranheimsavisas mailadresse blir kunngjort senere.


Redaksjonen og styret i Ranheimsavisa består av:

Redaktør: Kjell Arntzen
Medarbeider: Per Arne Johnsen (foto)
Medarbeider: Asbjørn Olsson
Medarbeider: Arne Strand (foto)

Styret består av de samme med Asbjørn Olsson som styreleder.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En vond rekke ble brutt

22-10-2022 Hits:375 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen 850 forventningsfulle tilskuere hadde møtt fram for å følge Ranheims kamp mot Raufoss. Det så ut for å bli en enkel oppgave å slå bortelaget, men det...

Les mer...

Sjansen var der

16-10-2022 Hits:328 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Det flotte søndagsværet fristet denne gang mer enn kampens første halvtime. Det ble en tur rundt om på Ranheim framfor denne halvtimen foran TV-skjermen. Flott tur, og...

Les mer...

Det hjalp ikke ...

10-10-2022 Hits:307 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det som ikke hjalp var at Sandnes Ulf led et sviende nederlag mot tabelljumbo og nedrykksklare Grorud. Og det på eget gress i Sandnes. Vi led selv...

Les mer...

Akademi eller noe helt annet?

05-10-2022 Hits:432 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Akademi eller noe helt annet?

Innledning: Kjell A. Arntzen   tekst: Otto Ulseth Otto Ulseth ønsker å holde ungdommen i sitt lokale lag sammen med sine kamerater. Ingen vet om en ung gutt blir en god fotballspillere...

Les mer...