A+ A A-

"Kick-off" for barn

tekst: Kjell A. Arntzen

RILs oppstartansvarlig for 2015-kullet, Ingrid Wulvik, har henvendt seg til Ranheimsavisa for å spre dette hyggelige tilbudet til alle bydelens skolestartere i 2021. Det gjelder jenter og gutter fra skolene Ranheim, Jakobsli og Vikåsen. Tilhører barnet Charlottenlund skole, men bor på Ranheim er de selvfølgelig også velkommen! Det hele starter mandag 23. august klokka 18.00.

Les mer: "Kick-off" for barn

Program for Camp Ranheim

Presthus frivilligsentral og Ungt Entreprenørskap har fått midler fra Gjensidigestiftelsen for å engasjere elevebedrifter ved Markaplassen skole. Elevene vil få utbetalt et honorar for aktivitetsuken og vi håper at noe slikt kan bli noe vi kan gjøre til en årlig hendelse. Vi har åpent for publikum i tre dager. Vi forholder oss til nasjonale retningslinjer for Covid-19 og vil anmode publikum om det samme.

Les mer: Program for Camp Ranheim

Klasse 6 A ved Solbakken skole - best i landet!

tekst og foto:: Nasjonalforeningen for folkehelsen Tr.lag

Solbakken skole hopperDette er en sak som ikke er innenfor Ranheimsavisas nedslagsområde. Når jeg allikevel tar den inn så har det sammenheng med at dette er en skikkelig «gladsak» fra en skole i vårt nærområde. Klasse 6 A ved Solbakken skole ble best i hele Norge under Nasjonalforeningen for folkehelsens nylig avholdte «Hoppekonkurranse».

Les mer: Klasse 6 A ved Solbakken skole - best i landet!