A+ A A-

LEGO LEAGUE - Ranheim skole vant!

tekst: Kjell Arntzen

Lego League

"North Star" med elever fra 7.-trinn på Ranheim skole vant i Trondheim. Vi kan ikke annet enn å gratulere!

Så skjedde det vi alle hadde håpet på. Ranheim skole vant den lokale finalen i den verdensomfattende konkurransen, Lego League! Nå går turen for elevene til den skandinaviske finalen i Oslo. Det er i seg selv en fantastisk prestasjon og den første gangen skolen har kommet så langt. Det er godt med premier fra de lokale Lego League konkurransen i skolens premieskap. Nå ventes flere.

Les mer: LEGO LEAGUE - Ranheim skole vant!

LEGO LEAGUE spenning på Ranheim skole

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2364

Disse guttene fra skolen 7.-trinn gleder seg til Lego League-finalen. Fra venstre Aksel, Trygve, Sindre, Caspper, Fillip og Leo.

Førstkommende lørdag, den 10. november, er det lokal finale i Lego League på NTNU. Det er skolenes 7. trinn som er invitert til å bruke sine kreative evner innenfor ideskaping og bygging av lego-roboter for å utføre oppdrag som mer eller mindre hører fantasien til eller som vi som har passert 70 ikke henger med på. Etter et besøk på Ranheim skole på onsdag er jeg både imponert og stolt over det Ranheimselevene hadde klekket ut og bygd. Det skal bli spennende å følge fredagens konkurranse, en konkurranse som Ranheim skole tidligere har gjort det godt i. Jeg tror det blir gode resultater i år også!

Les mer: LEGO LEAGUE spenning på Ranheim skole