A+ A A-

Bestemor og bestefar skal få klemmer!

tekst: Karianne H.

hjerteVi hadde tidligere i denne uka mottatt et innlegg fra Inger Margrethe Moa. Samme dag som hennes innlegg ble publisert kom det et innlegg fra en ung leser av Ranheimsavisa. (Kanskje er det hennes mor som leser Ranheimsavisa?) Jeg har mottatt brevet hennes og er veldig glad for det. Karianne forteller i sin melding at hennes mor hadde bedt henne om å fortelle hvordan hun har hatt det under den langvarige Covid-19-pandemien. Det hun skrev kunne hun videreformidle til Ranheimsavisa. Brevet har vi gladelig tatt imot og oppfordrer også andre skoleelever til å fortelle oss noe om sin egen hverdag. Jeg gir nå ordet til Karianne H.:

Les mer: Bestemor og bestefar skal få klemmer!

Vennskapsuke på Ranheim skole

teskt og foto: Kirsten Beate Saksvik

vennebenk redigrt

Her kan gode venner sitte sammen i ro og fred. Det er skolens vennebenk!

I forrige uke uka ble den årlige vennskapsuka på Ranheim skole avviklet. Trondheim kommune har tidligere vedtatt at skolene hvert år skal ha ei uke hvor det legges vekt på vennskap og å bli bedre kjente med hverandre. Det er mobbeforebyggende,og det var i et møte elevrådene i Trondheim hadde på Lerkendal for ei tid tilbake at det kom et forslag om å ha ei uke med fokus på aktiviteter som skaper trivsel, trygghet og vennskap. Dette ligger til bunnen for all læring.

Les mer: Vennskapsuke på Ranheim skole

Koselig fredagsmorgen på Ranheim skole

tekst: Kjell A. Arntzen                    foto: Kirsten B. Saksvik

barnekor skole 22. trinn hadde stilt seg opp for å synge under tenningen av julegrana.

Fredag 27. november startet på en koselig måte sammen med 580 glade elever og lærere ved Ranheim skole. En årlig begivenhet som tenning av juletreet er, var denne gang flyttet fra første søndag i advent og skolens julemesse til siste skoledag før vi går inn i adventstiden. Jeg var der noe før avtalt tid, men allerede da hadde elevene på 2.-trinn inntatt sine plasser på skolens utendørs scene. Noen få foreldre og besteforeldre hadde også funnet veien til skolegården.

Les mer: Koselig fredagsmorgen på Ranheim skole