A+ A A-

Løkka på Markaplassen

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2110

Her rulles det ut naturgress for å gjøre hele området til en perle for beboerne.

Søndag 1. juli fikk Start fra Kristiansand æren av å spille den siste Eliteseriekampen på det gamle kunstgresset på Extra Arena. For Start ble det sikkert ingen hyggelig avskjed etter 2-0 tapet, men spillerne var sikkert glad for at de slipper dette underlaget når de en gang kommer tilbake. Nå vil det gamle kunstgresset få et nytt liv som underlag for barn og unge på Vikåsen og Markaplassen. Da Ranheimsavisa stakk oppom dugnadsgjengen en kveld i forrige uke ble jeg møtt av et 20-talls ivrige beboere i ferde med å legge siste hånd på verket før kunstgresset kommer. Dette vil gi gode forhold for unge fotballspillere og foresatte. Hele området blir istandsatt som en familieplass med ei balløkke som det sentrale.

Les mer: Løkka på Markaplassen

Vikåsen skole feiret seg selv

tekst og foto: Geir Myran

Viksen skole 25 r

Alle elevene, korps og band framførte Vikåsens sang; "Vi gjør det i lag".

Mandag 18. juni markerte Vikåsen skole sitt 25-årsjubileum med stor forestilling i Vikåsenhallen. I 1993 ble skolen grunnlagt, og siden den tid har mange fra Vikåsen, Markaplassen, Reppe og Sagplassen gått sine første sju år på skole nettopp her. I mai arrangerte SFO stor skolegårdsfest, og personalet har også hatt sin høytidelige markering. Som en siste happening før sommerferien ble det satt opp en stor forestilling i Vikåsenhallen. 

Les mer: Vikåsen skole feiret seg selv

Familielørdag på biblioteket

I morgen lørdag 17. mars inviterer Helene og de andre på biblioteket vårt i Kulturtribunen til en hyggelig familiedag. Til denne familielørdagen har de fått tak i Lise Utne og Birgit Kvamme Lundheim. De skal også holde noe som på voksenspråket heter «workshop». For barna kan det kanskje forstås som arbeidsstue eller hobbyverksted?

Les mer: Familielørdag på biblioteket