A+ A A-

"VI VIL HA FRI!" med Ranheim Barnekor

tekst: Kjell Arntzen                            foto: Ingrid Almås m.flere

MP 2

Her er alle barna samlet i trappa i skolens festsal. Vi gleder oss til å se og høre dere!

Sist søndag var Ranheimsavisa innom Markaplassen skole for å ta en titt på Ranheim Barnekors øvelse på sin egen musikal; «Vi vil ha fri !». Da vi kom hadde de lagt en lang lørdagsøvelse bak seg og var midt inne i ei ny hard økt denne søndagen. Vi har mer eller mindre fulgt dette barnekoret siden fødselen i 2015. Utviklingen har vært formidabel på disse fire årene! Nå står de foran sin egen ilddåp med en selvskreven musikal. Den framføres tirsdag 4. juni og onsdag 5. juni. Begge dager klokka 18.00 på Markaplassen skole. Nå skal disse barna entre den samme scenen som Markaplassens avgangselever benytter til sine suksessfulle musikaler. Dette blir stort!

Les mer: "VI VIL HA FRI!" med Ranheim Barnekor

Konfirmanter i Ranheim- og Charlottenlund kirke

tekst og foto:: Kjell Arntzen

Mange av dere spør om vi kan fortelle hvem som konfirmeres på Ranheim i 2019. For oss er det en gjenganger og noe vi gjerne gjør. Jeg gjør oppmerksom på at den oversikten vi gir er sendt oss av sokneprest Bjørnstad. Den gir en oversikt over de konfirmanter som har gitt sin tillatelse til at deres navn offentliggjøres. Heller ikke denne gang har vi klart å få en oversikt over de som har valgt borgerlig konfirmasjon i regi av Humanetisk Forbund. Det beklager vi.

Vi beklager også at det hadde sneket seg inn en feil for den siste konfirmasjonshelga i Charlottenlund kirke. Det er 2 konfirmasjoner på lørdag den 11.05. og ingen konfirmasjoner den påfølgende søndag.

Les mer: Konfirmanter i Ranheim- og Charlottenlund kirke

COOP delte ut drakter under kampen

tekst: Kjell Arntzen         foto: Jørn Engeberg

coop 2

Glade jenter på et av lagene som var så heldige å få nye drakter.

Rundt 200 barn og unge fikk utdelt splitter nye draktsett under Ranheim TFs storkamp mot Viking. I pausen krydde det av fornøyde unge spillere som stormet det grønne teppet med sine nye drakter i flere farger. Her var det stolthet og stor idrettsglede å spore. Viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge, Bjørn Vik-Mo, forteller til Ranheimsavisa at hvert år deler Coop ut 20.000 draktsett til barn og unge i cirka 1.000 idrettslag og foreninger over hele landet.

Les mer: COOP delte ut drakter under kampen