A+ A A-

Tidenes største fotballskole

tekst. og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 3732

Et bord fylt med fotballglade jenter med sin trener. Fra høyre er Erle, Agnes, Ingrid, Storm (trener), Iben, Thale og Malin. Kanskje en del av framtidas damelag?

 

Ranheim Idrettslag er midt inne i årets fotballskole for unge mellom 10 og 14 år. Hele 185 barn er engasjert i fotball og lek hver dag i denne uka mellom klokkam10 og 15. En tur langs Ranheimsveien forteller forbipasserende at her er det full rulle og god stemning, Dette er Ranheims egen variant av fotballskole som Rosenborg startet for flere år siden.

Les mer: Tidenes største fotballskole

17. mai-arrangementet på Ranheim skole

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 1547

Det ble pølse i brød for Kåre Nataas på en tidligere 17. mai-dag på Ranheim skole.

Ranheimsavisa har aldri tidligere mottatt merknader eller kommentarer til Ranheim skolemusikkorps 17. mai-arrangement i skolegården eller på Presthus gård. Kanskje med et unntak fra det året skolen var stengt og arrangementet måtte flyttes til Presthus. De kommentarene vi da mottok var knyttet til temperatur og at det var isende kaldt. Til arrangementet som sådan, aldri før nå i 2022.

Les mer: 17. mai-arrangementet på Ranheim skole

Ranheim Barnekor med ny forestillng

tekst: Tine Haseth Balestrand   foto: Vibeke Ulstad Akersveen

Barnekor DancingQueen

Ranheim Barnekor under framførigen av "Dancing Queen".

Ranheim barnekor er et kor for barn i Ranheims området med formål om å skape sangglede, mestring og fellesskap. Per i dag har koret 48 medlemmer fra førskolealder opp til sjette trinn. Barna kommer fra Ranheim skole, Solbakken skole, Vikåsen skole og Jakobsli skole, samt Grilstad FUS Barnehage. Søndag den 3. april smeller de til med en oppvisning på Markaplassen skole.

Les mer: Ranheim Barnekor med ny forestillng