A+ A A-

Fadderordning med Byåsen Elite

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Byåsen Elite

Grtan

Ranheimjentenes fadder, Jenny Grøtan, her i kamp mot Larvik. Nå kommer hun tilbake til Ranheim som fadder for J12- og J14-jentene.

Ranheim Håndball har blitt med i en fadderordning med Byåsen Elite. Det betyr at en av Byåsens spillere, Jenny Grøtan, blir fadder til J12- og J14-lagene. Jenny startet sin håndballkarriere på Ranheim og har tatt steget helt opp til byens beste damelag og spill i Eliteserien med Byåsen. Jenny er født i 1994 og har vært i Byåsen Elite siden 2012. Før den tid spilte hun for Ranheim og senere for Utleira. Det er sagt flere ganger at Jenny Grøtan er et av landets største og mest lovende håndballtalenter.

Les mer: Fadderordning med Byåsen Elite

En sunnere fotballcup

tekst og foto: Asbjørn Olsson

IMG 0114

Stolte spillere har hentet sine T-skjorter etter endt kamp. Det til stor applaus fra et tallrikt publikum.

Sist helg sto Ranheim IL for en stor fotballcup på lagets breddebaner. Cupen hadde navnet «Eat Move Sleep-Cup» og var en turnering for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år. Målet for cupen var ikke bare å arrangere en fotballfest for store og små, men også å slå et slag for folkehelsa, sier kommunikasjonsrådgiver Christer Madsen i Norges Fotballforbund. Han forteller at NFF som landets største særforbund har et stort ansvar for folkehelsa.

Les mer: En sunnere fotballcup

Ranheim Barnekor i vekst

 

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2185 KopiTorsdag i forrige uke stakk vi innom Ranheim skole på en improvisert sangøvelse for Ranheim Barnekor. Skoleferien var ikke over, men de som var hjemme på Ranheim ønsket å synge for Ranheimsavisa og foreldre. 14 jenter stilte opp og fortalte gjennom sang at alle passer inn og er velkommen. Det er helt rett det jentene sang: «Om du er kort eller lang så kan du en sang». Vi som satt i festsalen ble iallfall overbevist om at disse jentene kunne synge, - ikke bare en sang, men flere.

Les mer: Ranheim Barnekor i vekst