A+ A A-

En ny strålende forestilling av elevene

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1627Vi har sluttet med å bli overrasket over bydelens skoleelever og hva det presterer på scenene. Etter å ha fulgt dem mer eller mindre jevnt de 5 årene vi har drevet på med Ranheimsavisa er det lite som overrasker nå. Men fortsatt blir vi mektig imponert over det de får til sammen sine dyktige lærere. Ranheim skoles 7.-trinn hadde invitert oss til sin avskjedsforestilling etter sju år på skolen og det vi fikk være med på var en stor fornøyelse, en fornøyelse som framkalte både latter og begeistring. Nå var selvfølgelig ikke alt i den 90 minutter lange forestillingen like bra, men totalinntrykket var som det vi er vant til fra bydelens elever, strålende!

Les mer: En ny strålende forestilling av elevene

Fotballskole på Ranheim i neste uke

tekst: Ivar A. Sandvik                          

I dagene 19. til 23. juni – mandag til fredag – i uka som kommer er det fotballskole for jenter og gutter som er født i årene 2005 til 2010. Det er Ranheim Fotball som arrangerer fotballskolen gjennom prosjektet FES (Fotball Etter Skoletid). Hver dag starter fotballskolen klokka 08.30 og avsluttes klokka 15.00. I løpet av dagen serveres det varm lunsj i klubbhuset.

Les mer: Fotballskole på Ranheim i neste uke

En strålende skolegårdsfest

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1608

Elevene gjør seg klar til å synge sin egen skolesang

Torsdag 8. juni inviterte Ranheim skole sine elever, foreldre og andre venner til sin første «skolegårdsfest». For de mange som hadde møtt fram ble det en flott opplevelse med grilling, underholdning, loddsalg og presentasjon av forskjellige elevarbeider. Vi fikk mulighet til å være med på to slike arrangement, sangframføringen av 1.trinns-elevene i festsalen og 4.trinns-elevenes presentasjon av ulike kjente personer. Begge disse opplevelsene ble et flott minne fra besøket på skolen denne dagen.

Les mer: En strålende skolegårdsfest