A+ A A-

Ranheim skole til skandinavisk FINALE

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Energy Triple

Med sin "Triple Energy" gjorde RIL Power fra Ranheim skole det sterkt i årets First LegoLeague.

I årets «First Lego League» maktet vi ikke å være tilstede under Trøndelagsfinalen. Vi erfarte imidlertid at elevene på 7. trinn her ved Ranheim skole gjorde det utmerket. Sammenlagt ble «RIL Power» nummer to av de 26 lagene som deltok i den lokale finalen i Nye Huseby skole. Vinneren ble «Team Ila» som var frontet av en foreldregruppe i Ila. Det var ikke noe skoleprosjekt, blir jeg fortalt. Dette kunne jeg ikke gå u påaktet hen og tok en tur til skolen for å prate med lederen for prosjektet, Tommy Eide, og noen av deltakerne.

Les mer: Ranheim skole til skandinavisk FINALE

Tidenes største fotballskole

tekst. og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 3732

Et bord fylt med fotballglade jenter med sin trener. Fra høyre er Erle, Agnes, Ingrid, Storm (trener), Iben, Thale og Malin. Kanskje en del av framtidas damelag?

 

Ranheim Idrettslag er midt inne i årets fotballskole for unge mellom 10 og 14 år. Hele 185 barn er engasjert i fotball og lek hver dag i denne uka mellom klokkam10 og 15. En tur langs Ranheimsveien forteller forbipasserende at her er det full rulle og god stemning, Dette er Ranheims egen variant av fotballskole som Rosenborg startet for flere år siden.

Les mer: Tidenes største fotballskole

17. mai-arrangementet på Ranheim skole

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 1547

Det ble pølse i brød for Kåre Nataas på en tidligere 17. mai-dag på Ranheim skole.

Ranheimsavisa har aldri tidligere mottatt merknader eller kommentarer til Ranheim skolemusikkorps 17. mai-arrangement i skolegården eller på Presthus gård. Kanskje med et unntak fra det året skolen var stengt og arrangementet måtte flyttes til Presthus. De kommentarene vi da mottok var knyttet til temperatur og at det var isende kaldt. Til arrangementet som sådan, aldri før nå i 2022.

Les mer: 17. mai-arrangementet på Ranheim skole