A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Byåsen Elite

Grtan

Ranheimjentenes fadder, Jenny Grøtan, her i kamp mot Larvik. Nå kommer hun tilbake til Ranheim som fadder for J12- og J14-jentene.

+

Jenny skal være med på treninger

Nå skal hun altså være fadder for våre lag J12 og J14. I første omgang skal hun nå delta på 2 treninger med jentene. Hun skal også holde et foredrag for spillere, trenere og for foreldre som ønsker å være med.

Første gang blir onsdag 24. oktober Nina Antonsen, som er sportslig leder i Ranheim Håndball, forteller til Ranheimsavisa at de har satt opp et program for samlingen den 24.10.

-        Programmet forteller at alle som er med på J12 møter i Vikåsenhallens 2. etg. klokka 17.30. Dette gjelder spillere, trenere og foreldre til de som er med på J12. Her vil Jenny holde et kort forg for de frammøtte, forteller Nina. Mellom klokka 18.00 og 19.00 vil Jenny trene med J12-jentene.

-        Jenny vil også trene med J14-jentene den neste timen, altså fra 19.00 til 20.00. Etter treningen holder Jenny et kort foredrag for spillerne, trenerne og foreldre til disse jentene, fortsetter hun. – Så kan jeg vel også si at J14 ordner med felles kveldsmat som spises sammen med Jenny denne kvelden.