A+ A A-

Presthus frivilligsentral og Ungt Entreprenørskap har fått midler fra Gjensidigestiftelsen for å engasjere elevebedrifter ved Markaplassen skole. Elevene vil få utbetalt et honorar for aktivitetsuken og vi håper at noe slikt kan bli noe vi kan gjøre til en årlig hendelse. Vi har åpent for publikum i tre dager. Vi forholder oss til nasjonale retningslinjer for Covid-19 og vil anmode publikum om det samme.

Besøk oss fra 22. til 24. juni

LOPPIS/GJENBRUK PÅ PRESTHUS

Vi har salg av mange fine loppesaker i fjøset og på tunet. Elevene vil lære om redesign og gjenbruk, av designer Randi Bakken Pga ute-arbeide på Presthus Gård anmoder vi om at publikum setter bilen hjemme 11.00 – 14.00. Her serverer vi kaffe, sveler og saft.

GRAVSTELL PÅ RANHEIM KIRKEGÅRD

Elever vil være behjelpelige med stell av gravsteder. Avtaler kan også gjøres for senere stell, hovedsakelig for eldre og uføre som ønsker å få litt hjelp. Dette vil foregå tiden mellom klokka 11 og 14. Også her er det kaffe, sveler og saft.        

TEAM HANSBAKK RYDDER I FJÆRA

Elever rydder i fjæra med base i Pettersenfjæra. På mandag er det ryddedag sammen med Ranheimspatriotene. Her inviterer vi barn og unge til ballspill og kanskje noen vil male noen gråsteiner i vakre farger? Også dette vil foregår i tiden mellom klokka 11 og 14. Ikke en ryddedag uten kaffe, sveler og saft!

VÆRES VENNER FELLESHAGE (Ved Væreholmen)

Har du ennå ikke besøkt den flotte felleshagen som vokser fram på Være har du muligheten nå. Elever fra bedriften «Flowero» hjelper til i felleshagen sammen med medlemmer fra VVF.

Tirsdag kl 12.00 får vi møte Stephen Barstow som vil informere om felleshagen som ligger så vakker til på Være Vestre, Nedre   Du kan også tegne deg som medlem. Ta en tur og du får informasjon om hagen og litt historie om de flotte tre-figurene som er en av de mest fotograferte objektene på Ranheim de siste 3 årene. Også dette skjer i tidsrommet 11 til 14. Selvfølgelig blir det kaffe, sveler og saft også her.

Om du har spørsmål til tiltakene så ta kontakt med Presthus frivillisentral: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   telefon: 909 54 102.