A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

RILs oppstartansvarlig for 2015-kullet, Ingrid Wulvik, har henvendt seg til Ranheimsavisa for å spre dette hyggelige tilbudet til alle bydelens skolestartere i 2021. Det gjelder jenter og gutter fra skolene Ranheim, Jakobsli og Vikåsen. Tilhører barnet Charlottenlund skole, men bor på Ranheim er de selvfølgelig også velkommen! Det hele starter mandag 23. august klokka 18.00.

Banens «Fan Sone» er stedet

-          Dette blir trening hvor vi får barna til å leke og spille ball, sier Ingrid. – Jeg er veldig optimistisk før oppstarten av dette og har tro på at vi kan etablere et flott tilbud for de som er født i 2015. Dette er langt fra noe «alvor», det skal være en lek med ball som etter hvert skal utvikle gode holdninger og ferdigheter med fotballen.

Ingen forhåndspåmelding

Ingrid slår fast at det ikke er nødvendig at noen melder seg på. Her er det bare å møte opp i området ved det gamle blå klubbhuset, der det er oppsatt en liten bane på området som er merket «Fan Sone». Her ligger en liten fotballbane som omkranses med lave gjerder.

-          Det er på dette området vi skal utfolde oss, fortsetter Ingrid. – Blir det stort oppmøte så har vi deler av «Arena 2» å boltre oss på. Det er ingen forutsetning at barna som kommer er medlemmer av Ranheim Idrettslag. Dette skal være et tilbud for alle barn i denne årsklassen. For oss er det viktig å gi et godt fritidstilbud for disse ungene.

-          Jeg håper selvfølgelig på at det blir mange barn som møter opp.

Vi oppfordrer foreldre og foresatte

Vi er klar over at det er svært få 6-åringer som leser Ranheimsavisa. Det vi vet er at mange av dere voksne er innom og leser oss. Når dette leses ser vi gjerne at dette bringes videre til de dette kan gjelde. Har du en datter, sønn, nabo eller kjente som har barn i denne alderen, så tips dem om tilbudet.

For de av oss som skal på kampen mellom Ranheim og Ham-Kam klokka 20.00 kan det være en stimulans for barna om vi ser innom før OBOS-kampen starter.