A+ A A-

Nytt møte med AtB

av: Kjell A. Arntzen

Det blir et nytt møte med ruteplanleggerne i AtB onsdag 11. mars klokka 11.00. AtB har satt av 1 ½ time for oss denne gang. Det vil være 1 ½ time vi skal benytte så godt som vi kan. Denne gangen blir vi 6 personer, som alle har sterke meninger om rutetilbudet de tilbyr oss i den østre delen av Ranheim. Jeg jobber samtidig med å få med fylkesordføreren som må tilføres en vesentlig del av «æren» for et bussystem vi ikke liker.

Les mer: Nytt møte med AtB

Visning på Overvik

Tekst: Kjell A. Arntzen                               foto: ukjent

IMG 0535 B

Tonje Borthen (t.h.) fra Overvik Holding AS ser fram til å møte dere på søndag. 

Byggingen på Overvik er kommet i gang. Allerede i november startet grunnarbeidet for det første byggetrinnet. Kommende søndag, 9. februar, mellom klokka 13 og 14 har prosjektet visningstid i visningssenteret de har i Dromedar Cafè i Presthusveien. Det er fritt fram for alle som er interessert i det som skjer på Overvik i dag og framover.

 

 

 

 

 

Les mer: Visning på Overvik

AtB er ikke på vår side!

av Kjell A. Arntzen

Det er ikke bare kommentarene på Facebook som hisser meg opp mot AtB. Jeg ser som alle dere andre at rutetilbudet for de av oss som reiste komfortabelt og raskt med linje 6, nå er blitt verre enn noen gang! De har riktignok gitt oss timesavganger på lørdag og søndag kveld, men det kompenserer på ingen måte for den fraskrivelsen av ansvaret AtB har for å gi oss et akseptabelt rutetilbud øst for Ranheim metroholdeplass.

Les mer: AtB er ikke på vår side!