A+ A A-

AtB - et skritt i riktig retning?

tekst og foto:: Kjell A. Arntzen

Busser i k

Dette er ikke et problem for de som bor i de østre deler av Ranheim. Vi ser nesten ikke så mange busser i løpet av en dag.

På onsdag hadde vi vårt etterlengtede møte med AtB om busstilbudet i den østre delen av Ranheim. Det var en spent, men en godt forberedt gruppe som møtte i møterommet «Den gyldne omvei» i AtBs lokaler til den siste finpuss før vi møtte AtBs folk. La meg starte med å si: Møtet gikk bra, vi ble godt mottatt, fikk lagt fram våre synspunkter og argumenter. Vi fikk også framlagt vårt forslag til nytt rutetilbud og trase for linje 44.

Les mer: AtB - et skritt i riktig retning?

Dagens møte med AtB

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 1896 1

Fire fra kontaktgruppa møtte til møtet på søndag. Joakim Johansson og Silje Nilsen var forhindret fra å møte. Fra venstre ser dere Lisbeth Nygård, Roy-Inge Sivertsen og Guri Østvik. Undertegnede tok bildet som sikkert kunne ha vært bedre.

Søndag 8. mars hadde «kontaktgruppa» sitt siste ordinære formøte før dagens viktige møte med AtB. Vi takker Ranheim Bydels Museum for at vi har fått låne museets stue til våre tre møter. Det siste forberedende møtet får vi avvikle i ett av AtBs møterom i Prinsens gate en halv time før møtet med AtB starter klokka 11.00. Jeg vil vel si at vi er spente på den reaksjonen vi vil møte fra de som har kludret det til så mye for deler av befolkningen på Ranheim.

Les mer: Dagens møte med AtB

Vi forbereder oss for møte med AtB

tekst: Kjell A. Arntzen

Siden det er så mange som spør hvordan det går med det forestående møtet med AtB, føler jeg med forpliktet til å levere noe tilbake. Jeg kan selvsagt ikke si noe om hvordan det går, men jeg kan si at den gruppa som er etablert er besatt med veldig dyktige folk. Vi er tre kvinner og tre menn som er i full gang med forberedelsene. 

Les mer: Vi forbereder oss for møte med AtB