A+ A A-

Fra AtB - "beklager sent svar"

tekst: Kjell A. Arntzen

I aviser, på facebook og blant folk registrerer jeg både kritikk og sterk harme overfor AtB. Det gjelder nesten for alle deler av foretakets områder. Elendig kundebehandling, manglende svar og respons, lite vilje til endringer og en arrogant holdning overfor de som har ting å bemerke. Jeg tør vel si at jeg både gjennom Ranheimsavisa og som «medlem» av «brukerrådet» for Ranheims østområder har erfart mye av dette og har vel egentlig gitt opp selskapet.

Les mer: Fra AtB - "beklager sent svar"

Trondheim bydrift følger opp!

tekst: Kjell A. Arntzen     foto: Solveig Køhler Jensen

badestrand traktor

Vi har nå fått en ny perle ved sjøen! Trondheim Bydrift sørger for at fjærastrekket blir trivligere med flere plasser for rekreasjon og hygge. Nå må vi ta vare på det som er ordnet! Tømmerstranda må bli navnet på området!

Trondheim Bydrift skal ha all mulig honnør og en stor takk for at de har satt i stand Tømmerstranda i fjæra. Jeg er ubeskjeden nok til å tro at det initiativet Hansbakken vel, Ranheimsavisa og Ranheimspatrioten gjorde for noen år siden i Pettersenfjæra og det tette samarbeidet som ble etablert mellom oss og bydrift, har resultatert i det vi nå ser. For ordens skyld; Tømmerstranda er foreslått som navn på stranda av Ranheim Bydelsmuseum og historielag. Vi slutter oss til dette navneforslaget og bruker det!

Les mer: Trondheim bydrift følger opp!

Trønderbanen var i rute

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 2636

Et dårlig bilde i nattens vind og vær, men det første toget står ved perrongen på Ranheim,

Det var rene påskeværet da jeg sto opp for å se den første togstoppen på Ranheim. Påskeværet var selvfølgelig øsende regn, vind og en haug med kramsnø foran verandadøra. Klokka var 05.12 da jeg skimtet lyset fra toget da det passerte den gamle holdeplassen på Presthus. Det var ingen passasjerer å se på perrongen, men to skuelystne hadde møtt fram. SJ hadde trolig ikke ventet noe rush på denne avgangen nordover?

Les mer: Trønderbanen var i rute