A+ A A-

Spaden i jorda på Reppetoppen

tekst: Kjell A. Arntzen     foto: Godhavn/Audun Beral

Graving ReppetoppenRanheimsavisa har tidligere omtalt boligprosjektet på Reppetoppen. Vi har framhevet den unike utsikten og boligblokker i ulike farger. Jeg syns området fortoner seg på en helt annen måte enn de mange grå boligblokkene som er bygd på Ranheim i de senere år. Nå starter byggingen av det sjette og siste byggetrinn i dette populære boligprosjektet.

Les mer: Spaden i jorda på Reppetoppen

Overvik skole tvinger seg fram

tekst: Svein Otto Nilsen (gruppeleder for PP i bystyret)

Svein Otto intro

Svein Otto Nilsen på Vikåsen er stadig på "hugget". Nå vil han ha skole på Overvik

Ranheimsavisa har fått dette innlegget tilsendt fra Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen. Dette har ingen ting med Ranheimsavisas syn på saken å gjøre, men er et utspill Svein Otto gjør overfor bystyrets møte den 3. februar. Vi ser imidlertid at dette er noe som opptar flere familier på Ranheim og Jakobsli. Samtidig er vi veldig glad for Svein Ottos engasjement for bydelen. Så langt er det vel bare Svein Otto av «Ranheimspolitikerne» som lar høre fra seg.

Les mer: Overvik skole tvinger seg fram

Skolestrukturen ble UTSATT

tekst: Kjell A. Arntzen

Ranheimsavisa omtalte i går formannskapets sak om ny skolestruktur for Ranheim. I artikkelen spådde vi at dette ikke ikke ville bli behandlet i formannskapets møte den 28. september, noe det heller ikke ble noe av. Saken ble UTSATT.

Les mer: Skolestrukturen ble UTSATT