A+ A A-

Støyskjeming foran Ranheim Panorama og E6

tekst: Kjell Arntzen

Svein Otto 2 intro

Svein Otto tar en fortent pust i bakken etter en arbeidssom politisk arbeidsdag.

Vi kan gledelig melde at Svein Otto Nilsen fra Pensjonistpartiet fikk enstemmig tilslutning til sitt private forslag om støyskjerming langs E6 foran Ranheim Panorama. Tilslutningen ble gitt under behandlingen i Byutviklingskomiteen. Nå sendes saken til bystyret som skal behandle saken torsdag 31. januar.

Les mer: Støyskjeming foran Ranheim Panorama og E6

SISTE: Grytbakkfjæra blir vernet!

Av: Kjell Arntzen

Berit Tiller

Høyres Berit Tiller fremmet et innskjerpet forslag for vern av Grybakkfjæra og Leangenbukta. Det ble vedtatt! og vi er fornøyde!

 

Ranheimsavisa fikk nettopp melding fra Høyres gruppeleder i bystyret, Ingrid Skjøtskift, om at formannskapet i dag har gått for verning av Grytbakkfjæra og Leangenbukta. Det er ikke bare slik at de har gått for rådmannens forslag, formannskapet vedtok en innskjerping av rådmannens forslag. Berit Tiller (H) fremmet forslaget som fikk formannskapets tilslutning.

Les mer: SISTE: Grytbakkfjæra blir vernet!

Kan bystyret vedta noe annet enn vern?

tekst og foto: Kjell Arntzen                

IMG 2455

Under floa som lå der klokka 12 i dag finner vi mudderstranda som er et eldorado for sjøfugl 

Jeg blir litt forundret når noen retter en form for tvil om strandområdene på Grytbakkstranda blir vernet eller ikke. Kan en slik tvil være berettiget? Ranheimsavisa hadde i oktober 2017 en lengre artikkel om dette området og bystyrets behandling av forlengelse av Ladestien. Rådmannens innstilling for bystyret var at Ladestien skulle gå langs sjøen, rundt «Negerskogen» med tindvedbuskene og fortsette langs sjøen ut mot Flomålet. Om dette hadde blitt vedtatt kunne man allerede i oktober 2017 tapt dette området for fugleliv, dyreliv oss mennesker. Tap av de viktige mudderområdene i Værebukta har nærmest vært en katastrofe. Nå tyder alt på at det blir vernet!

Les mer: Kan bystyret vedta noe annet enn vern?