A+ A A-

RANHEIMSFJÆRA VESTRE, strandområde 4, felt K1

tekst: Kjell Arntzen                                            foto: Olav Paulsen

IMG 6455

Det er i dette området Byggesakskontoret nå har satt foten ned og avslått utbygging

Det har over en tid vært en del kommentarer og spekulasjoner rundt avslaget som er gitt Skanska for oppføring av boliger, forretning med videre på overnevnte område. Ett av innleggene som kunne leses var at min opplysning om at Skanskas prosjekt i området var stanset, var «Dette kan ikke være sant…» med påfølgende kommentarer for hvorfor det ikke kunne være sant. Jeg føler derfor for å referere til kildene for mine opplysninger.

Les mer: RANHEIMSFJÆRA VESTRE, strandområde 4, felt K1

Land & Strand en lykke for østområdene

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1392

Et bilde av bydelens nye restaurant fra før åpningen

Mange av oss har allerede vært innom bydelens nye restaurant på Grilstad Marina. Vi har vært der og sett at det tidvis myldrer av gjester og lyder av god stemning. Det vi øyeblikkelig merker er at dette er et sted som utfyller de andre serveringsstedene på en måte som bydelen fortjener. Fra før har vi Romantica med sine spesialiteter med vekt på tyrkisk og italiensk mat, vi har også Piccoli Fratelli på Jakobsli med sine spesialiteter med stor vekt på mat fra det italienske kjøkken. Nå har vi fått en «fullblods» restaurant med en rikelig meny hvor det kan velges mellom sjømat, kjøtt, kylling, salater, tartar, fiskesuppe, menypakker og noe de kaller «Skalldyrtårn». Vi på Ranheim kan være fornøyd med både variasjonen og valgene vi nå har fått.

Les mer: Land & Strand en lykke for østområdene

Er det lov å bli sint?

tekst og foto Kjell Arntzen

IMG 1595

Pettersenfjæra er et naturlig stoppunkt for Ladestien langs fjorden.

Enhver av oss kan vel bli sint en gang i blant? Kanskje er det slik at det sinne vi av og til opparbeider oss har årsak i egne handlinger, vi har gjort noe klumsete eller gjort et valg som vi aldri burde ha gjort og det er for sent å angre. Når sinne går utover andre er det ikke alltid så greit, men i dag er sinne mitt knyttet til Trondheim kommune, kommunens politikere og enfoldige saksbehandlere som jobber med planer for Ladestiens forlengelse gjennom Ranheim. Adresseavisen har en flott artikkel i dagens papiravis som forteller hva de driver med.

Les mer: Er det lov å bli sint?