A+ A A-

Stans hos Skanska i Elvesvingen

av: Kjell A. Arntzen

Før jeg starter med det denne saken dreier seg om forteller jeg at Ranheimsavisa og nettavisa Bydelsnytt har inngått samarbeid om utveksling av Ranheimstoff. Det betyr i praksis at Bydelsnytt får anledning til å presentere sitt stoff på vår venneside som nå omfattes av 2.847 medlemmer. Ranheimsavisa får anledning til å benytte stoff som publiseres i Bydelsnytt med angivelse av kilde. Vi er enige om at dette gjøres som et forsøk over 2 måneder. Om det har uheldige konsekvenser for oss eller Bydelsnytt vil avtalen bli vurdert på nytt.

Les mer: Stans hos Skanska i Elvesvingen

Nå rører det seg på Overvik

tekst: Kjell A. Arntzen                foto: diverse

Overvik visning 3

"Mikke" er tydelig sliten etter helgas kamp mot Strømsgodset og må skjenkes kaffe av den hjemmeværende Erik Tønne. På lørdag treffer du begge på Overvik og Dromedar.

Dromedar på Overvik er blitt et naturlig stoppested under Raneheimfolks lørdagstur. Herfra kan man nyte utsikten over «bygda i by´n» og de store feltene på Overvik som i år framover skal utvikles til det vi tror blir Norges beste bydel. Lørdag den 21. september inviteres store og små til en visnings- og aktivitetsdag i- og rundt Dromedar kafé på Overvik. Vi har tatt en prat med Tonje Borthen som siden 1. september i fjor har vært ansatt i Selmer-Holding. Slik vi har lært å kjenne henne så brenner hun voldsomt for Ranheim og utviklingen av områdene på Overvik.

Les mer: Nå rører det seg på Overvik

AtB og busstilbudet til/fra Væretrøa

tekst og foto. Kjell Arntzen

IMG 2638

Det er mange av de som bor øst for dette knutepunktet som ikke er fornøyd med AtB og rutetilbudet

Det er mange som siden lørdag 3. august har vært både frustrert og sint på det nye kollektivsystemet, de nye linjene og rutetabellene som AtB har satt opp. Når AtBs ansvarlige for linje- og ruteoppsettet, Harald Storrønning, i innlegg etter innlegg kjemper med nebb og klør for å holde fast ved det de har lagt fram, gjør det ikke harmen mindre. Jeg blir selv ganske matt når jeg i dag leser Storrønnnings debattinnlegg i Adresseavisen. Han forteller bl.a. at de har brukt 5 år på det som nå gjelder! Jeg tror faktisk at det er mange som trekker på skuldrene av at planleggerne i selskapet har holdt på i 5 år for å få til noe slikt!

Les mer: AtB og busstilbudet til/fra Væretrøa