A+ A A-

Svein Otto med nytt kortspørsmål

tekst og foto: Kjell Arntzen

Svein Otto intro

 Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen er av de mest aktive politikerne i Trondheim Bystyret. Nå stiller han spørsmål om anlegg for hageavfall i byens østområder.

 

Vi har flere ganger slått fast at Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen er en ombudsmann bydelen har behov for. Med det mener vi at Svein Otto må få et sete i bystyret etter høstens valg. Vi er fullt klar over at Pensjonistpartiet ikke er det partiet med de store velgerskarer, men vi kan alle være med på å få han valgt inn. Dette vil Ranheimsavisa komme tilbake til når valget nærmer seg. Til bystyrets møte torsdag 23. mai har Svein Otto meldt inn følgende kortspørsmål til behandling:

Les mer: Svein Otto med nytt kortspørsmål

Idretts- og kulturanlegg i østbyen - del 2

tekst: Kjell Arntzen            foto: Facebook og privat

Som lovet etter vår artikkel om dette i Ranheimsavisa 2. april tar vi nå fatt på våre besøk hos Strindheim Fotball og Presthus Frivilligsentral. Idretten har vært godt representert i denne serien så det var på sin plass å få høre om utfordringene er like store i det øvrige frivillighetsarbeidet her i den østre bydelen. Det viser seg at den sektoren vi kan kalle «frivilligheten» har stort sett de samme utfordringene som «idretten», anlegg for ulike aktiviteter og grupper.

Les mer: Idretts- og kulturanlegg i østbyen - del 2

Støyskjeming foran Ranheim Panorama og E6

tekst: Kjell Arntzen

Svein Otto 2 intro

Svein Otto tar en fortent pust i bakken etter en arbeidssom politisk arbeidsdag.

Vi kan gledelig melde at Svein Otto Nilsen fra Pensjonistpartiet fikk enstemmig tilslutning til sitt private forslag om støyskjerming langs E6 foran Ranheim Panorama. Tilslutningen ble gitt under behandlingen i Byutviklingskomiteen. Nå sendes saken til bystyret som skal behandle saken torsdag 31. januar.

Les mer: Støyskjeming foran Ranheim Panorama og E6