A+ A A-

AtB - greit møte, men ...

tekst. Kjell A. Arntzen

Jeg hadde nok litt for store forventninger da vi entret møterommet «Den Gyldne Omvei» i AtBs bygg i Prinsens gate. Med en varslet innføring av nytt ruteopplegg allerede fra 3. februar var det naivt å tro at vi kunne få gjort endringer i dette. Slik sett ble resultatet av møtet litt «men». Jeg sitter allikevel igjen med at de to direktørene, Opsal og Storrønning, var lydhøre og hadde forståelse for våre ankepunkter. Noe skjedde imidlertid.

Les mer: AtB - greit møte, men...

ONSDAG - møte med AtB

tekst: Kjell A. Arntzen

Det er flere som har registrert at Ranheimsavisa skal møte direktørene Opsal og Storrønning i AtB på onsdag. Bakgrunnen for invitasjonen er Ranheimsavisas engasjement i kollektivtilbudet øst for Peder Myhres vei. Det har heller ikke manglet på forslag om hva vi skal ta opp med dem! Slike forslag og anmodninger har vi ikke bare fått fra folk på Ranheim, men det er bare deler av bydelen vår vi vil fronte.

Les mer: ONSDAG - møte med AtB

Møte med AtB er fastsatt

av: Kjell A. Arntzen

I min forrige artikkel hvor AtB var «innblandet» fortalte jeg at det ennå ikke hadde kommet noe svar på møtedato som var lovet. Umiddelbart etter at artikkelen ble publisert kom meldingen fra AtBs kommunikasjonssjef Grete Opsal.

Les mer: Møte med AtB er fastsatt