A+ A A-

På besøk i Være Felleshage

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 3752

Rundt bordet i Være Fellehage denne flotte onsdagen ser dere fra venstre: Arnfinn Hofstad, Kirsti Hofstad, Erlend Langseth, Randi Hallingstad, Marit Stene, Stephen Barstow og Isolde Hofstad

På «Språkkaféen» her på forsommeren fikk jeg et tips av Isolde Hofstad, en trofast frivillig som flittig stiller opp i mye av det som skjer på Ranheim. Tipset skulle sende meg en tur for en omvisning rundt om i felleshagen på Være. Jeg og Arnfinn Hofstad ble enige om en dag før sommeren satte inn, men så skjer det som ofte hender; det kommer ting og forkludrer avtaler som er inngått. Så også denne avtalen.

Les mer: På besøk i Være Felleshage

Bystyret sa NEI

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Svein Otto 2 intro

Nok en gang har Svein Otto Nilsen bragt et Ranheimsproblem til torgs. Denne gang fikk hans forslag ikke stor tilslutning.

Bydelens iherdige og dyktige lokalpolitiker, Svein Otto Nilsen, har fremmet et forslag om en parkeringsplan for områdene rundt Extra Arena. Forslaget er nå behandlet i bystyret, men med et beklagelig resultat. Det blir ikke flere parkeringsplasser i dette pressede området.

Les mer: Bystyret sa NEI

Spaden i jorda på Reppetoppen

tekst: Kjell A. Arntzen     foto: Godhavn/Audun Beral

Graving ReppetoppenRanheimsavisa har tidligere omtalt boligprosjektet på Reppetoppen. Vi har framhevet den unike utsikten og boligblokker i ulike farger. Jeg syns området fortoner seg på en helt annen måte enn de mange grå boligblokkene som er bygd på Ranheim i de senere år. Nå starter byggingen av det sjette og siste byggetrinn i dette populære boligprosjektet.

Les mer: Spaden i jorda på Reppetoppen