A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Det er ikke første gang vi er først ute med nyheter. Denne gangen er vi sannsynligvis også de første som publiserer dette. Det fortelles også at NRK`s Trøndelagsnytt vil presentere saken i sine kveldssendinger i dag. Fra sikre kilder får Ranheimsavisa opplyst at det er innlevert en anmeldelse til Sør-Trøndelag Politidistrikt som følge av konsernsjef Staves innlegg i Adresseavisen den 28.01. Et innlegg som ble gjengitt i Ranheimsavisa den 29.01., der med en annen overskrift.

SISTE: Konsernsjef Stave vil kommentere saken i Ranheimsavisa i dag.

Konsernsjef Stave vil kommentere saken i dag

Ranheimsavisa har vært i telefonkontakt med konsernsjef Stave i formiddag. I løpet av dagen vil Ranheimsavisa presentere kommentarer til saken fra konsernsjefen. 

Sør-Trøndelag Politidistrikt har saken

Etter det vi har fått opplyst er en anmeldelse innlevert til Sør-Trøndelag Politidistrikt på konsernsjefens påstander i hans innlegg «Fakta om varmeprosjektet på Ranheim.» Anmeldelsen tar tak i at de opplysninger som framføres i innlegget, ikke er fakta. Innlegget betraktes som om innleggsforfatteren ønsker å framstille en situasjon som ikke er korrekt. Det hevdes i anmeldelsen at innlegget ikke er en faktabeskrivelse av situasjonen.

Se Midt-Nytt i kveld

Etter det vi forstår er saken nå under etterforskning av Sør-Trøndelag Politisdistrikt, avsnitt for både miljø- og økonomisk kriminalitet. Ranheimsavisa understreker at vi peker kun på det som har skjedd ved en anmeldelse og går ikke god for at det er grunnlag for noe. Til det har vi for liten informasjon om situasjonen. For de som er interessert kan det være et godt tips å få med seg de lokale nyhetene på NRK 1 i kveld.

NRK Midt-Nytt 

hadde klokka 16.00 i dag ikke lyktes å få kontakt med konsernsjef Ketil Stave. Om de ikke får kontakt med Stave i løpet av dagen, blir det ingen sending om dette i kveldens lokalnyheter. NRK ønsker å få konsernsjefens kommentarer til det klageren har framført.