A+ A A-

Bydelen vår vokser for hver dag. Nå ser vi konturene av de store utbyggingsområdene, Humlehaugen, Ranheimsfjæra, Grilstad Park, Ranheim Panorama og Grilstad Marina.

Presthussjordet er allerede ferdigstilt og innflyttet. Alt tyder på at utbyggingen vil berike Ranheim, både med tilflytting og bedre infrastruktur.

Maja/Teknobygg er kommet godt i gang med Nedre Humlehaugen, byggetrinn 1 og 2. Nå legges leilighetene i byggetrinn 3 ut for salg.

Byggetrinn 3 på Nedre Humlehaugen vil bestå av 74 leiligheter mellom 52 og 124 m2. Her blir det toppleiligheter med takterrasser på hele 50 kvadrat.

Det skulle være tilfredsstillende for rolige og koselige stunder med øynene rettet utover Strindfjorden. For utsikt blir det for leilighetene i dette byggetrinnet.

Ranheimsavisa har befart området, og kan konstatere at fjordutsikten blir bra slik det fortoner seg i dag. Oppstart Utbygger forventer oppstart høsten 2012 og feltet skal være innflyttingsklart i mars 2014.

Salget har allerede startet og EiendomsMegler 1 melder om stor interesse. De minste og rimeligste leilighetene går for kr. 1.990.000,-. De største leilighetene passerer nok 5 millioners grensen med god margin.

Ranheimsavisa tror kjøperne får mye for pengene. Alle leilighetene leveres i høy kvalitet, er lyse og åpne og synes for oss å ha gode planløsninger. Uteområdene Plantegningene viser oss flotte fellesområder med beplantninger, plen og aktivitetsområder.

Tilknyttet utbyggingen finner vi også et felleslokale med selskapslokaler, 2 gjestehybler for utleie til besøkende og trimrom. Humlehaugen er vel også av de mest solrike områdene på Ranheim, så her skulle alt ligge vel til rette for trivsel og nærhet til det meste.

Visning og salgslokale EiendomsMegler 1 har åpnet salgslokale på tomta hver torsdag mellom klokka 14 og 16. Her kan man få en prat med meglere, se tomteområdet og nyte den utsikt som området kommer til å få.

Tekst: Kjell Arntzen Foto: Per-Arne Johnsen