A+ A A-

Tekst: Kjell A. Arntzen                               foto: ukjent

IMG 0535 B

Tonje Borthen (t.h.) fra Overvik Holding AS ser fram til å møte dere på søndag. 

Byggingen på Overvik er kommet i gang. Allerede i november startet grunnarbeidet for det første byggetrinnet. Kommende søndag, 9. februar, mellom klokka 13 og 14 har prosjektet visningstid i visningssenteret de har i Dromedar Cafè i Presthusveien. Det er fritt fram for alle som er interessert i det som skjer på Overvik i dag og framover.

 

 

 

 

 

Betongarbeidet starter i uke 7

Etter det vi vet så vil ei stor tårnkran bli montert i løpet av de første dagene. Det betyr at betongarbeidet starter i uke 7. Første byggetrinn i det store området som skal utbygges består av 30 leiligheter i to leilighetsbygg og 44 rekkehusleiligheter. Til sammen er det 74 leiligheter som ferdigstilles i dette byggetrinnet.

Tonje Borthen hos Overvik forteller til Ranheimsavisa at salget har vært meget bra. – Det har gått nesten over vår forventning. Når jeg forteller deg at det kun er 14 ledige boliger igjen for salg i dette trinnet, så skjønner du at vi er godt fornøyd, sier hun og smiler.

På søndag er det visning

Det er ventet at mange vil stikke innom Dromedar på Overvik for å se og bli orientert om det som skal skje framover. – Når vi har lagt våre visningslokaler til Dromedar er det mye for å vise hvilken utsikt det er fra området. Fra Dromedar er det en flott utsikt over byggeplassen og området som skal bebygges.

-          På visningen vil megler og en representant fra utbygger være tilstede for å kunne svare på spørsmål og gi en presentasjon av boligene, forklarer hun.

Fra Dromedar kan du ved hvert besøk i cafèen følge byggeprosessen på nært hold.