A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: fra nettet

Nå kommer et nytt byggetrinn for salg på Overvik. Tonje Borthen i Selmer Holding AS sier til Ranheimsavisa at de nå er i full gang med utbyggingen av første byggetrinn der de første skal flytte inn allerede til høsten neste år. Nå er det altså klart for salg av boligene på Overvik Park.. - Vi har mange spennende ting på gang for å bidra til at bydelen Ranheim, Jakobsli og Charlottenlund skal bli enda bedre i tiden som kommer.

To bygg med 61 leiligheter

Overvik 1

Overvik Park er nå klart for salg.

Det som nå legges ut for salg har de valgt å kalle Overvik Park. Det blir to bygg som til sammen inneholder 61 leiligheter i forskjellig størrelse. Det er faktisk stor variasjon i leilighetsstørrelsene; fra 25 til 126 kvadratmeter. Dette synes å være en bra miks som inviterer til et bomiljø som består av både eldre og yngre, enslige og familier.

Tonje Borthen forteller at det her er lagt stor vekt på gode planløsninger, romslige uteplasser, lys, sol og god utsikt. – Du vet at et godt bomiljø handler om langt mer enn selve leilighetene. I det liker jeg å si at vi ikke bare skaper et godt sted å bo, men også et godt sted å være. Så i dette området får vi også en god miks av beboere både når det gjelder alder og muligheter, sier hun. - På dette området bygges det også en flott park på ca. 1,8 mål mellom byggene.

-        Her legger vi til rette for et rikt sosialt liv også utenfor leilighetens egne vegger. For Overvik Park vil det betyr frodige grøntområder, luft mellom byggerne og en fantastisk utsikt. Om jeg skal si det med mine egne ord så vil det her være mulig å finne sitt drømmehjem for folk i alle aldersgrupper, sier hun.

Tonje forteller at det er lagt stor vekt på gode planløsninger, romslige uteplasser, lys, luft, sol ot utsikt. - Du vet jo at et godt bomiljø handler om langt mer enn selve leiligheten. Her ønsker vi å skape en god plass å bo, og en god plass å leve, fortsetter hun. - Vi legger til rette for et rikt sosialt liv også utenfor leiligehetenes vegger. For Overvik Park betyr det frodige grøntområder med sosiale soner, felleshus med pizzaovn, lekeplass og godt med luft og lys. Du finner flere flotte turstier på Overvik-tomta og det er kort vei til Ladestien og Estenstadmarka.

Samarbeid med AtB

Borthen forteller også at de har inngått et samarbeid med AtB. Dette går på at alle som flytter inn på Overvik Park får et gratis busskort i året per husstand. – Vi har også inngått et samarbeid med Trondheim Bil-kollektiv hvor vi betaler første års medlemskap. På den måte vil de som flytter inn få en mulighet til å prøve dette. Det er jo et nedsatt samfunnsmål å få redusert biltrafikken. Bilkollektivet er en organisasjon som gjør at den som ikke alltid er avhengig av egen bil, kan finne en rimelig løsning.

De som ikke har garasjeplass

Borthen forteller meg at de leilighetene som ikke har fast parkeringsplass i P-kjeller får med en gratis el-sykkel. – Dette må jo være interessant, sier hun. – Strekningen Overvik til sentrum er en av byens beste sykkeltraseer.

Dromedar kaffebar i boligområdet

overvikdromedarvideomakerietfoto 4

Dromedar kaffebar er et yndet sted for en kopp kaffe, kanelbolle og en fantastisk utsikt.

Midt i det nye boligområdet på Overvik har vi Dromedar kaffebar. Her er det hver dag anledning til å få kjøpt god kaffe og bakverk. Mange tar helgeturen innom kafeen, koser seg med kaffe, brus og kanelsnurr mens de nyter utsikten utover Strindfjorden.