A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen     foto: Godhavn/Audun Beral

Graving ReppetoppenRanheimsavisa har tidligere omtalt boligprosjektet på Reppetoppen. Vi har framhevet den unike utsikten og boligblokker i ulike farger. Jeg syns området fortoner seg på en helt annen måte enn de mange grå boligblokkene som er bygd på Ranheim i de senere år. Nå starter byggingen av det sjette og siste byggetrinn i dette populære boligprosjektet.

To leilighetsbygg bygges nå

Ranheimsavisa har vært i kontakt med ingeniør Audun Berdal hos Godhavn Utbygging for å få høre hvordan situasjonene er etter at det ble innført byggestopp på høstparten i fjor. – Nå er vi i gang, sier Berdal. – I disse dager ruller de første lastebilene inn på byggeplassen, noe som er startskuddet for siste utbygging på det luftige platået over småhusbebyggelsen på Reppe.

-          Utbyggingen her oppe har foregått over 6 år. Nå gjenstår de to leilighetsbyggene helt øst i feltet. Med disse ferdige så er hele feltet Reppetoppen komplett, fortsetter Berdal.

Selv har jeg vært på flere turer på Reppetoppen og sett på utviklingen. Jeg har selvfølgelig lagt merke til prosjektet som har grodd fram. Her står fargerike rekkehus og leilighetsbygg om hverandre, men med flotte grøntområder mellom husene. Ingeniør Audun Berdal har jobbet tett på dette prosjektet hele veien. Jeg ser på Berdal at det er en fornøyd kar som står foran meg.

-          Jeg kan ikke si annet enn at jeg nå gleder meg til byggingen av det sjette byggetrinnet kommer skikkelig i gang, sier han og smilet kommer fram. – Vi har hele veien hatt fokus på å bygge boliger der det skal være godt å bo i. Så langt er vi veldig stolte av det vi har fått til her på Reppetoppen, sier han og fortsetter:

-          Salget har vært godt hele veien på alle byggetrinnene her oppe. Også på dette er over halvparten solgt allerede før spaden er satt i jorda. Det betyr ikke at vi er fri for boliger her. Fortsatt er det mange flotte leiligheter igjen, beroliger Berdal. Han trekker særlig fram den luftige beliggenheten som noe av det flotteste med boområdet.

Ingen overdrivelse at dette er toppen

Jeg forteller han at jeg under mine turer til Reppe har kjørt bort til Reppetoppen. Han smiler når jeg forteller at jeg blir glad når jeg ser dette fargerike boområdet og beliggenheten. – Det er moro at du sier det, svarer han. – Jeg syns heller ikke det er noen overdrivelse når vi sier at Reppetoppen ligger på «toppen av alt». Det er en vakker fjordutsikt fra tomta, og samtidig er det nærhet til marka og en følelse av å ligge skjerrmet fra omgivelsene.

Innflytting til sommeren

interir

Flotte leiligheter tilbys på Reppetoppen. Her er det både lyst og fltt utsikt.

De som kjøper leilighet i det siste byggetrinnet kan glede seg til innflytting rundt sommeren. Dette er sikkert gunstig for potensielle kjøpere som sitter med en enebolig som skal selges før man flytter inn. Mange har erfaring med at salg av enebolig kan ta tid, både med klargjøring for salg og salgsprosessen. Reppetoppen er jo en del av Ranheim og Ranheim er et godt sted å bo på.

For å lese mer om boligprosjektet og se hvilke leiligheter som er ledige, se på reppetoppen.no.