A+ A A-

Livet ved Vikelva

Innledning ved: Kjell A. Arntzen

tekst: Laila Holm         foto: Karl-Erik Refsnes

Fra Knut Kambuås fikk jeg tilsendt en artikkel som sto i Arbeider-Avisa lørdag 3. oktober 1987. Knut spurte om dette kunne være noe for publisering i Raneheimsavisa? Etter å ha lest gjennom Laila Holms artikkel og intervju med Olaug Ebbesen fra en sen julidag i 1987, finner jeg dette som et interessant bilde av forhold på Ranheim for bare 34 år siden. En stor takk til Knut Kambuås for avisartikkelen som gir oss det Olaug fortalte. Her kommer det som sto å lese i Arbeider-Avisa:

Les mer: Livet ved Vikelva

Kaia i Ranheimsfjæra

av: Olav Paulsen                                 

Det god grunn for å friske opp minnene som Olav Paulsen ga oss i en artikkel våren 2014. Artikkelen handlet om kaia i Ranheimsfjæra og fabrikkens betydning for Ranheimsamfunnet. Her kommer artikkelen som sikkert gir verdifull påfyll til dere som ønsker å vite mer om Ranheim og bydelens historie.

Les mer: Kaia i Ranheimsfjæra

Museets årbok og kalender selges nå

tekst: Olav Paulsen                            foto: Olav Paulsen

bydelsmuseet 1

Årboka og kalenderen som nå selges ser slik ut på permene.

Museets årbok 2020 og kalenderen for 2021 legges nå ut for salg. Første salgsdag er lørdag 28. november. Dette er fine julegaver til alle som er interesserte i Ranheims historie. Årboka består som vanlig av et variert innhold fra Ranheims eldre og nyere historie.

Les mer: Museets årbok og kalender selges nå