A+ A A-

RANHEIMSDANS på lørdag

av: Kjell A. Arntzen

Nå har vi fått en forsmak på vintertemperaturen og mange gleder seg til årstiden som står for døren. Dette er årstiden hvor «en runde i støvet» er noe som kan være fristende. Det må bety at Ranheim-Dansens fest lørdag 9. november blir fylt opp med danseglade fra Ranheim og nærområdene.

Les mer: RANHEIMSDANS på lørdag

Malerforeningen med flott utstilling

av: Kjell A. Arntzen

IMG 2711

Et lite utvalg av de mange maleriene som damene i Ranheim Malerforening viste fram for salg.

Søndag ble det tid til en tur innom Ranheim Malerforenings salgsutstilling i Kulturtribunen. Det ble en fin opplevelse blant de mange flott maleriene som er gjort av foreningens medlemmer. Jeg føler at jeg har fulgt denne damegjengen siden oppstarten høsten 2017 og ser en enorm utvikling i de kunstneriske ferdighetene fram til nå, to år senere.

Les mer: Malerforeningen med flott utstilling

REPPESTRØEN settes i stand

av: Kjell A. Arntzen               foto: Svein Otto Nilsen

Hus pl 1 kopi2

Det skjer viktige ting på Reppe. Reppestrøen restaureres!

Den alltid våkne politikeren på Vikåsen, Svein Otto Nilsen, har tipset Ranheimsavisa om et gledelig tiltak som er på gang på Reppe. Det er den gamle husmannsplassen Reppestrøen som er under restaurering. I denne omgang er det hovedbygningen som restaureres. Vi har ikke klart å få rede på hvem som står for arbeidet, men Svein Otto hevder at det er folk fra Reppe Søndre som er ildsjelene bak prosjektet.

Les mer: REPPESTRØEN settes i stand