A+ A A-

Dugnad, hyggetreff og møte

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: Sølvi Kvam / Kjell A.

IMG 3670

Steinar Skjervold og Kjell Ove Johnsen tok en pause slik at Sølvi Kvam fikk et bilde av dem. Industristøvsugeren (bak Kjell Ove) gjorde jobben sin!

Ranheimspatrioten hadde innkalt til dugnad i Pettersenfjæra i går ettermiddag. Programmet var rydding av glasskår, rensing av berget for glasskår, skifte av knust skiferstein i bord og luking av skvallerkål. Til formålet var det leid en kraftig industristøvsuger!

Les mer: Dugnad, hyggetreff og møte

Pettersenfjæra - "Tøffingene" slo til igjen!

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: Kjell O. Johnsen

thumbnail IMG 0385

"Tøffingan" klare å hoppe i stykker ei ny skiferplate for oss alle.

Etter noen fine helger hva angår hærverk og ødeleggelser i Pettersenfjæra, kom ei fantastisk pinsehelg med blå himmel og mange varmegrader. Alt lå til rette for at mange skulle få ei fin helg i Ranheimsfjæra og i Pettersenfjæra. For Pettersenfjæra gikk det bra helt fra til pinseaften, men da slo «tøffingan» til igjen med sine ødeleggelser og flaskeknusing!

Les mer: Pettersenfjæra - "Tøffingene" slo til igjen!

Ranheim Musikkforening spiller i bydelen

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Musikkforeningen hoved

Musikkforeningen før avmarsj 1. mai 2019

Øystein Kristian Johnsen i Ranheim Musikkforening sier til Ranheimsavisa at korpset syns det ble en merkelig 1. og 17. mai i år. Det er vi andre enige i, men vi levde godt med den innsatsen musikkforeningen og skolekorpset gjorde på disse dagene. Jeg tror alle vi på Ranheim satte pris på det korpsene gjorde for at vi skulle få noen fine opplevelser på disse mai-dagene.

Les mer: Ranheim Musikkforening spiller i bydelen