A+ A A-

Områdene ved strendene våre

tekst: Olav Paulsen / Kjell Arntzen  

Ranheimsavisa kommer med en ny repriseartikkel i sommertiden vi nå er inne i. Mye for at vi vet at det kommer nye mennesker til bydelen nesten hver eneste dag, men også for å minne dere andre om hvilke områder vi har langs Ranheims strender. I denne artikkelen kommer noe av historien og hvordan det så ut her i 2014.

Les mer: Områdene ved strendene våre

Ranheim-Kviss den 25.09.?

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

romantica 1

Dogan og "Lillebror" har klart seg godt med driften av Romantica under krisen, men de ser fram til å møte dere til en kvisskveld i høst.

Det er med stor spenning jeg følger utviklingen i koronasituasjonen. Så langt synes det å gå bra etter åpningen som ble gjort tidligere i sommer, men ting kan endre seg som det f.eks. har gjort i Oslo. Noen skjenkesteder stenges som følge at smittevernreglene ikke følges. Vi så også tendenser til en mer løssluppenhet under varmebølgen vi hadde i juni. Om alt går som jeg håper er kvissen i gang fredag 25. september.

Les mer: Ranheim-Kviss den 25.09.?

Dromedar på Overvik i sommer

tekst: Kjell A. Arntzen       foto: arkiv

overvikdromedarvideomakerietfoto 4

Ta dere en tur innom Dromedar på Overvik. Her serveres det god kaffe!

Jeg skal ikke hevde bastant at Dromedar på Overvik har bydelens beste kaffe. Personlig ser jeg ingen andre som serverer et så variert og godt kaffeutvalg som på Dromedar. I sommer får vi rik anledning til å avlegge kaféen oppe i Presthusveien et besøk alle ukens dager. Besøkstiden varier noe, men du finner sikkert ei tid som passer deg.

Les mer: Dromedar på Overvik i sommer