A+ A A-

St.Hansfesten i Pettersenfjæra er AVLYST

tekst og foto: Kjell Arntzen

kjell ove intro

Kjell Ove var langt fra så blid som på dette bildet da han ga melding om at lørdagens St.Hansfest måtte avlyses. De lover å komme tilbake med et nytt arrangement senere i sommer!

Vi fikk nettopp melding fra arrangøren av den annonserte sommerfesten i Pettersenfjæra i morgen om at den er AVLYST. Kjell Ove Johnsen i Ranheimspatrioten forteller at de har besluttet i sitt møte i kveld at arrangementet dessverre må avlyses. Både værmelding og forholdene i fjæra i kveld gjør det nær på umulig å skape en hyggelig St. Hansfest lørdag kveld. – Det er ikke moro for noen å bli trukket ned i fjæra i svært kaldt sommervær, regn og blåst fra alle kanter, sier Kjell Ove.

Les mer: St.Hansfesten i Pettersenfjæra er AVLYST

St. Hansmoro i Pettersenfjæra

tekst og foto: Kjell Arntzen

st.hans2

St, Hansfeiring på Tangen fra et tidligere år

Lørdag 23. juni står Ranheimspatrioten klar for å arrangere St. Hansmoro i Pettersenfjæra. Denne gang er det i samarbeid med Ranheim Friidrett. - Dette skal også i år være et arrangement for hele familien, sier Tore Aune. – Vi starter opp klokka 17.00 lørdags ettermiddag og skal holde det gående fram til 23.00 om været er på vår side. Meldingene er vel ikke de beste, men vi får kle oss etter det været som kommer og da blir det bra. Sammen med friidretten har vi lagt opp til at det skal bli mye å være med på. Det blir pilkast, ballkast og «kast på boks». Selvfølgelig blir det også et stort St. Hansbål med tørr kvist og trevirke som er rent, et miljøriktig bål som alltid. Tore regner med at bålet blir tent mellom klokka 17.00 og 17.30.

Les mer: St. Hansmoro i Pettersenfjæra

Balløkka på MARKAPLASSEN

tekst:: Kjell Arntzen                       foto: Yngve H. Belsvik

Markaplassen mindre

Fra høsten vil denne balløkka på Markaplassen gi gode forhold for byelens unge. Det blir en god kamp- og treningsarena for kommende Ranheims-spillere og andrre unge på Vikåsen.

Ranheimsfotballen yngler! Den spres til stadig flere av bydelens yngste, noe vi ser på breddebanene her på «Ner-Ranheim» og løkkene ved Grilstad Park, Hansbakkfjæra og ikke minst på Reppe, Vikåsen og de nye boligområdene som har fått ballbinge. Det er moro så det holder! Denne gang er det den gamle balløkka på Markaplassen som står i fokus. Området organiseres under Nedre Vikåsen Velforening, som er meget positiv til at den grusbelagte balløkka får en oppjustering. Det er nå nedsatt ei arbeidsgruppe som skal utrede de tankene som er fremmet og som skal se på mulighetene for realisering av disse.

Les mer: Balløkka på MARKAPLASSEN