A+ A A-

SENIORDANSEN starter i morgen

av: Kjell Arntzen

DanseparVi har nådd september og det er klart for første ettermiddag med SENIORDANS i Folkets Hus. Dansens leder, Astrid Gulbrandsen, forteller til Ranheimsavisa at nå gleder de seg til å ta fatt igjen med dette populære og positive tilbudet for alle danseglade pensjonister. Forstår jeg henne rett så er det mange slike her på Ranheim. – Vi er ei bra gruppe, sier Astrid, - men vi tar imot alle som vil være med. Der det er hjerterom osv. der er det også plass i gjengen, sier hun med et smil.

Les mer: SENIORDANSEN starter i morgen

Flott tur til Kiel - våren 2012 (reprise)

tekst: Kjell Arntzen            

På grunn av en ny ferie sammen med flere gode venner må jeg igjen ty til noen repriser i denne uka. I dag kommer en artikkel som ble publisert etter en svært vellykke tur med Thorleifs Bussreiser til Kiel våren 2012:

Det var 27 svært fornøyde gjester som steg av bussen ved Bydelsmuseet en tirsdag kveld i april 2012 etter å ha vært med på Ranheimsavisas og Ranheim-Kvissens tur til Kiel. Oppsummeringen av turen konkluderte med at dette ble en «kjempetur» for alle som var med. Det var mange godord som ble framført underveis og ved ankomst til Ranheim. Alt klaffet som planlagt! Selv hjemturen med buss fra Oslo gikk like flott som nedturen, båtreisen og oppholdet i Kiel. Det var nok flere som fryktet en lang hjemreise, men frykten var ubegrunnet. Frank fra Thorleifs Bussreiser var en utmerket sjåfør som loset oss trygt hjem. Reisefølget var Ranheimsfolk, en kineser og en indoneser (bosatt på Ranheim).

Les mer: Flott tur til Kiel - våren 2012 (reprise)

Pensjonistforeningen starter opp

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2035

Forenigens driftige leder, Laila Risan, ønsker alle pensjonister velkommen til høstens første møte 23. august.

Ranheim Pensjonistforenings leder, Laila Risan, forteller meg at nå er sommerferien over, - også for pensjonistforeningen. Det betyr at det er klart for oppstart av høstens møter og samvær. Ferien er altså over for foreningen, men ikke for foreningens medlemmer. Er du pensjonist og fortsatt nyter sensommeren på hytta bør du å komme hjem til torsdag i denne uka! Ferien for foreningens pensjonister slutter på samme tid som foreningen starter møtene. Som medlem i pensjonistforeningen kan du være med på å påvirke pensjonistenes kår.

Les mer: Pensjonistforeningen starter opp