A+ A A-

Tirsdagsdansen er i gang igjen

av: Kjell A. Arntzen

Edel rgang intro

Som dere ser er dette edel årgang!

Tirsdag 24. september er det høststart for «tirsdagsdansen» på Ranheim. Som for så mye annet er stedet Folkets Hus. Høsten er her og jeg er sikker på at dansefoten eller danseføttene er i godlaget allerede. Denne gang er det bydelens eget orkester, Edel Aargang, som spiller til dans. Som bandets trommis Kåre Trulsen sier; så er det ikke mulig å skylde på musikken om dansetrinnene ikke følger med på takten melodien går i. Det betyr at det er bare å komme om du har lyst, ferdighetene kommer på plass etter hvert. Denne dansetilstelningen er for alle, ikke bare for de eldre. 

Les mer: Tirsdagsdansen er i gang igjen

Fredagens KVISS

av: Kjell A. Arntzen

Fortsatt er det plasser igjen for de som ønsker å forsøke seg på denne populære kvissen på Romantica. Det er frafall fra noen av de faste lagene som gjør at plasser er ledige. Er dere fire personer som kan danne et lag så er dere hjertelig velkommen for å delta. Om dere er færre eller flere enn fire, så er dere like velkommen. Fredag 20. september er datoen for den neste kvissen.

Les mer: Fredagens KVISS

Hyggelig kurvfest i fjæra

tekst: Kjell A. Arntzen       foto: Sølvi Kvam

Lalla

Altmuligmann Per Moen og Laila Risan har funnet tonen. "Jag tror det var møssan hun falt for", sier svenske-Mads.

Det ble en flott stund i Pettersenfjæra fredag kveld. En hel fredag med skinnende sol og bra temperatur ble selvfølgelig avløst med mørke skyer, vind, regn og mye kaldere da kurvfesten startet klokka 18.00. Noen fra Hansbakken Velforening hadde møtt opp tidligere og fyrt opp bålpanne og grill. Det hele lå an til å bli en trivelig kveld, men kanskje ble det ikke så folksomt som vi hadde ventet og håpet.

Les mer: Hyggelig kurvfest i fjæra