A+ A A-

Stor oppslutning om RANHEIM-KVISSEN

tekst og foto: Kjell Arntzen

Quiz ouguz hoved

Pappa Oguz må nok finne seg å ta skrubben på fredag. Det blir fullt og bruk for alle i familien Aka! (Bildet er fra Trægården)

Fredagens kviss på Romantica er fullbooket. Det betyr at 20 lag har meldt sin deltakelse. Det kan ikke bety noe annet enn at det blir en veldig hyggelig kveld med god stemning og vennskapelig konkurranser. Som vanlig er det fire tema deltakerne utfordres i. Denne gang uten det tradisjonelle temaet med JA eller NEI-svar. Påmeldingen sier også at det blir mange nye kviss-fjes å se. Spennende blir det om vi får en annen vinner denne gang, men når det er sagt så er alle som deltar VINNERE! 

Les mer: Stor oppslutning om RANHEIM-KVISSEN

RanheimsDans på lørdag

av: Kjell Arntzen                                 foto: arkiv

kirsten saksvik 1

Den aktive lederen i RanheimsDansen inviterer til ny flott fest i Folkets Hus. - Alle er velkommen, sier Kirsten.

 

Lørdag er det igjen dans i Folkets Hus, og som vanlig er det RanheimsDansen som står som arrangør. Festen kan være en svært så hyggelig avslutning på en dag som står for en «historisk» lørdag i bydelen med fotballkampen tidligere på kvelden. Etter å ha sittet på tribunene og blitt frosne, vært hjemme og dusjet, fått noe mat i kroppen og kledd seg for fest, vil det trolig være godt for helsa å ta turen til Folkets Hus og trø dansefoten.

Les mer: RanheimsDans på lørdag

"Lucifers Fall" - en krim av Jan Boris Stene

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2005

Liker du krim kan du ikke gå glipp av Jan Boris Stenes "Lucifers Fall"

Etter at Ranheim har fått et lag i fotballens Eliteserie så dukker Jan Boris opp som opprykkskandidat til krimforfatternes Eliteserie. Å rykke opp etter tre krimromaner er nesten utenkelig, men Jan Boris er snart inne blant de beste! For oss som har levd en stund og kjenner hver krok i denne byen fra flere år tilbake, er det en innlevelsesrik bok og en knakende spennende kriminalroman. Det ble vanskelig å legge fra seg boka etter å ha kommet ut til 3. kapittel. Da måtte jeg bare fortsette helt ut. Spør etter boka i din bokhandler!

Les mer: "Lucifers Fall" - en krim av Jan Boris Stene