A+ A A-

Ranheimssjæla i 18 varianter

tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: Marit Sørlie

Utstilling 1

Det var en fornøyd fotomester som tok imot gjestene på Flipper tirsdag den 20. oktober. Nå håper hun flere stikker innom for å se et utvalg av Ranheimssjelene.

Restaurant Flipper ute på Grilstad Marina hadde satt sine lokaler klar for Studio Prud og Camilla Moe Rødvens utstilling; «Ranheimssjela». Til åpningen klokka 17 var alle bildene på veggene. Fotografen selv, med sine nærmeste, ventet i spenning med hendene fulle av blomsterhilsener som takk for initiativet og utstillingen som handler om et viktig tema for alle bydeler, - den betydningsfulle frivilligheten. Utstillinga vil stå på Flipper til den 21. november. Stikk innom en tur for å se og for en liten matbit eller kaffe og bydelens beste vaffel.

Les mer: Ranheimssjæla i 18 varianter

Utstilling på Flipper - RANHEIMSSJÆLA

tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: Camilla Moe Rødven

foto PrudCamilla Moe Rødven som eier og driver Studio Prud i Amtmannsvinngen 1 (Olderdalen)  hadde en ide som hun nå setter ut i livet. I en god stund har Camilla vært opptatt med å ta bilder av foreslåtte personer som skal være med i utstillingen som starter på Flipper allerede tirsdag 20. oktober. Her er det bare å stige på for å se flotte bilder av noen av de som representerer RANHEIMSSJELA.

Les mer: Utstilling på Flipper - RANHEIMSSJÆLA

Ikke mer Ranheim-Kviss i 2020

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Hovedstad

Jeg spurte deltakerlagene: Hvilken hovedstad ser dere her? 

Som ventet kom det en ny smittebølge av Covid-19-viruset. Flere av landets byer har blitt hardt rammet og landet for øvrig er i dag verre stilt enn våre naboer i øst. I skrivende stund er Norge et rødmerket land med 23,9 av 100.000 på tabellen som nyttes. Som kvissmaster for Ranheim-Kvissen tør jeg ikke ta ansvar for å forvolde økt smitte ved å arrangere kviss på Romantica. Dette er Dogan, Ahmet og jeg blitt enige om.

Les mer: Ikke mer Ranheim-Kviss i 2020