A+ A A-

LEIRBLAA holder konsert i Ranheim kirke

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: Margit Omholt

leirblaa hest analoge6

Her har vi musikerne i Leirblaa. Det er Jakob Nordli Leirvik, Jenny Frøysa, Amund Storløkken Åse og August Gläsnnestrand

Det blir ingen gudstjeneste i menigheten denne søndagen. Det vi imidlertid kan se fram til nå er neste søndag med konsert av de unge musikerne i Leirblaa. De er på bydelsturne og vil besøke Ranheim kirke søndag 26. september klokka 19.00. Dette er en gratiskonsert som denne visejazzkvartetten tilbys oss. De som møter opp kan gjerne vipse bandet noen kroner under/etter konserten.

Link til påmelding:

 
Om dere ikke kommer inn ved å klikke på linken, skriver dere den inn for å søke på adressen.

Les mer: LEIRBLAA holder konsert i Ranheim kirke

Frimerkeutstilling 3. til 5.. september

av: Per Christian Stubb

brevNordenfjeldske Filatelistforening arrangerer frimerke- og postkortutstilling på Quality Panorama Hotell på Tiller i dagene fredag 3. til søndag 5. september. Dette er et ledd i foreningens 100-års jubileum i år. Vi ønsker at flest mulig av byens filatelister vil møte fram, så vi har bestemt at utstillingen skal ha gratis inngang.

Les mer: Frimerkeutstilling 3. til 5.. september

Fjordfiskerne på Ranheim

tekst og foto: Kjell Arntzen

fiskere

Fiskerne Per Inge Lauritsen, Egil Hov og en heldig mottaker av fersk fisk, Hilde Teien.

Dette er en «repriseartikkel» nå etter at sommervarmen og godværet har gitt seg for en stund. Kanskje er den aktuell også nå i den forstand at det frister flere av dere til å ta «årene fatt» og dra ut på feltet. Artikkelen ble publisert i mai 2015 og som dere vil lese fikk de omtalte fiskerne gode fangst. Slike fangster er det fullt mulig å få i dag også. Så går vi over til det som ble skrevet en maidag i 2015:

Les mer: Fjordfiskerne på Ranheim