A+ A A-

JAZZÅDU" - Reppe Blandakor, Vikelvens og Magnolia

tekst: Kjell Arntzen                 foto: Thomas Wikren/Kjell Arntzen

Bjrn Sigurd

Bjørn Sigurd skal ha med seg Reppe Blandakor til Øysteinhallen og Ranheim kirke. Da skal det være krone på toppen

Reppe Blandakor hviler ikke lenge på laurbær etter at de har hentet priser i nasjonale og internasjonale konkurranser. Mellom slike evenementer øver koret og har det moro oppe på Fykenborg. Mye av mora står de nok for selv, men jeg vil tro at også dirigenten sjøl, Bjørn Sigurd, bidrar til en del av moro. Nå har de gått sammen med selveste Vikelvens Jazzband og gjort klart for to konserter nå i mars. Konsertene er typisk for blandakoret; Jasså du er gjort til «JAZZÅDU» uten at det vil forringe konsertenes kvalitet.

Les mer: JAZZÅDU" - Reppe Blandakor, Vikelvens og Magnolia

Et oppsiktsvekkende funn!

tekst og foto: Kjell Arntzen

Tjonnstuggu intro

Ikke langt fra Tjønnstuggu fant Vikåsenelevene den gjemte grotten.

Mandag i denne uka hadde elevene fra 6.- trinn på Vikåsen skole skidag. Det er ikke noe oppsiktsvekkende i det, for skidager har de støtt og stadig gjennom vinteren. Mandag 11. mars skjedde det imidlertid noe som er særs oppsiktsvekkende. Elever fra klassen til Olea Moe gjorde et funn som vi forsøker å følge opp de nærmeste dagene. Hva var det elevene fant som er så spennende?

Les mer: Et oppsiktsvekkende funn!

Ranheim Bydels Museum - ÅRSMØTE

tekst og foto: Kjell Arntzen

museet kaffe

Mandag 25. mars ønsker bydelsmuseets styre at flest mulig av medlemmene møter fram.

Ranheim Bydels Museum avholder sitt årsmøte i museets lokaler mandag 25. mars klokka 19.00. Forslag som medlemmer ønsker behandlet på årsmøtet må være sendt styret i dag den 11. mars. Saker sendes styret ved Olav Paulsen, Thorry Kiærs vei 5 A eller som e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi beklager at Ranheimsavisa oppgir fristen for forslag i seneste laget, men forslagsfristen er allerede gitt medlemmene gjennom årsmøteinnkallingen.

Les mer: Ranheim Bydels Museum - ÅRSMØTE