A+ A A-

GULL og SØLV til Reppe Blandakor

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Marit Harbak

Reppe1 intro

Reppe Blandakor under øvelse for konkurransene som venter

Vi som overvar Reppe Blandakors «Vårkonsert» i Ranheim kirke tirsdag 17. april var med på noe som førte til noe stort. Vi overvar korets generalprøve foran den internasjonale korkonkurransen i Slovakias hovedstad, Bratislava. I tillegg fikk vi et fantastisk gjenhør med Vikelvens Jazzband og et møte med Charlottenlund Gospelkor. Først og fremst var denne gratiskonserten en alvorlig generalprøve for dirigent Bjørn Sigurd Skjelbred og det flotte Reppe Blandakor. Vi har gjentatte ganger takket for denne konserten og ønsket koret lykke til i Bratislava i dagene 26.-29. april.

Les mer: GULL og SØLV til Reppe Blandakor

Frivilligheten på Ranheim

av: Kjell Arntzen                                 foto: Ranheimsavisa

Akkurat på den dagen Ranheimsavisa har invitert noen av Ranheims ildsjeler til en «frivilligmiddag» på Romantica, løper denne meldingen inn på min telefon: «Hei! Jeg har lyst til å snakke med deg om Ranheim, fotball og identitet på NRK Trøndelag, radio, i dag. Er det mulig å treffe deg mellom 14 og 16? med vennlig hilsen Morten Karlsen» I løpet av 10 sekunder hadde jeg sendt svaret: Ja, det er det! Avtalen var i boks på rekordtid.

Les mer: Frivilligheten på Ranheim

Nå kommer mannskorets VÅRKONSERT

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Mannskoret

Ikke mange dager etter at vi har klart å fordøye Reppe Blandakors vårkonsert er Ranheim Mannskor i gang. Allerede nå på onsdag den 25. april er det deres tur. Som vanlig avvikles mannskorets konserter gjerne i Folkets Hus. Så også denne onsdagen klokka 19.00. Korets driftige leder, Eldar Hernes, opplyser til Ranheimsavisa at nå kalles denne tradisjonelle konserten for: «Vi synger og spiller våren inn».

Les mer: Nå kommer mannskorets VÅRKONSERT