A+ A A-

REPPE BLANDAKOR med to julekonserter

tekst¨: Kjell A. Arntzen                     plakat: blandakoret

Reppe bl dirigent

Reppe blandakors mangeårige dirigent, Bjørn Sigurd Skjerlbred, setter koret og publikum i godt humør. Her under ei øvelse på Fykenborg.  (foto: Kjell A. Arntzen)

Bydelens, - for ikke å si byens beste blandakor, står nå foran sine to julekonserter. Korets strålende og humørfylte, Bjørn Sigurd Skjelbred, har trimmet korets stemmer foran konsertene, så her får vi høre det fantastiske Reppe Blandakor i strålende form foran jula. I følge korets Marit Harbak vil de by på et spekter av kjente og kjære julesanger samt noen nydelige nye.

Les mer: REPPE BLANDAKOR med to julekonserter

Snart julemesse!

tekst: Kjell A. Arntzen                 foto: skolekorpset

juleklokkaDet går mot jul! Vi ser det på balkonger, på trær og busker i hager og i noen vinduer. Lysene er på plass og julesjauen er på gang. Slik er det også for Ranheim skolemusikkorps. Her går det på høygir fram mot den store julemessa som denne gang arrangeres på Presthus Gård den 28. november.

Les mer: Snart julemesse!

Nyttårskonserten - i dag starter salget

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: tillatelse av Hanne Løberg Riege

Dagsland 1

Sigvart Dagsland ser fram til menighetens nyttårskonsert i januar. I dag starter billettsalget.

Torsdag 18. november går startskuddet for kjøp av billetter til menighetens nyttårskonsert den 13. januar 2022. Som tidligere bekjentgjort får vi et nytt besøk av Sigvart Dagsland med band. Dagsland besøkte oss sist i 2015 i en full Ranheim kirke. Flere av de som ønsket å overvære konserten måtte skuffet innfinne seg med at det ble tidlig utsolgt. Konserten begynner klokka 19.30.

Les mer: Nyttårskonserten - i dag starter salget