A+ A A-

Juleshow med BETTAN i Ranheim kirke

tekst: Kjell Arntzen     foto: Dora3

Bettan 2Kan vi tenke oss et hyggeligere besøk i Ranheim kirke? Søndag 27. november kommer Elisabeth Andreassen (Bettan) og Are Hembre med sitt juleshow hit til Ranheim. Det er den første konserten de skal holde på sin trøndelagstur. Jeg har tatt en prat med Tor Schjølberg ved Dora3 om dette.

Les mer: Juleshow med BETTAN i Ranheim kirke

LUTELVAFESTIVALEN ble en kjempesuksess

tekst: Kjell A. Arntzen     foto: Studio Prud og Kjell Arntzen

IMG 3831 pubtrappa

Dette er bare en del av folket som hadde møtt fram til Lutelvafestivalen 2022

Langt over 1000 personer hadde møtt fram til den første utgaven av LUTELVAFESTIVALEN. At et ande-løp, hoppeslott, kanelbolle, svele og grillpølse skal få et større besøk enn Ranheims hjemmekamper i OBOS-ligaen må være et tankekors for alle og enhver. Utrolig morsomt var det denne lørdagen for alle som hadde kommet til området ved Rosenborgs bakerikafé.

Les mer: LUTELVAFESTIVALEN ble en kjempesuksess

Lutelvfestivalen, ender og tankesmia

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

bl og gull and 2

Dette er et foto av en av de blå endene som skal delta i andeløpet kommende lørdag. Hvordan "gullanda" skal plasseres vites ikke. Fortsatt kan dere kjøpe ei and til løpet.

Bakerikaféen i Ranheimsfjæra er åsted for mye og mangt. Her ble «Ekspertutvalget for Aktivitetshallen» etablert og nå er tankesmia «ViVet`a» også etablert. Kristin Clemet har sin tankesmie i Civita, Marte Gerhardsen har sin smie i Agenda. Hva er da mer naturlig at folk på Ranheim har sin egen? Torsdagens møte ble i stor grad viet den kommende Lutelvfestivalen, dens utfordringer, organisering, informasjonsarbeid og innhold. Tankesmia tok tak i alt dette og gjorde de nødvendige forsøk med strømforhold, bakevjer og andre utfordringer langs elvebredden.

Les mer: Lutelvfestivalen, ender og tankesmia