A+ A A-

Menighetens nyttårskonsert den 10. januar

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Facebook

hanne srvg

Det er den fantastiske Hanne Sørvåg som kommer med band til Nyttårskonserten den 10. januar.

Som alltid er det Ranheims menighetsråd som står som arrangør av nyttårskonserten i samarbeid med Ingrid Almås. Nå har, Ingrid, som primus motor for nyttårskonsertene i Ranheim kirke spikret datoen for nyttårskonserten og artisten som kommer. Også denne gang har hun funnet fram i hyllen for de ypperste av norsk artister. I januar 2017 var det «Hekla Stålstrenga» som begeistret oss. Denne gangen får vi anledning til å bli begeistret av Hanne Sørvaag!

Les mer: Menighetens nyttårskonsert den 10. januar

Fredagstilbud for seniorer i tribunen

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2386

Rut, Torill, Åse og Greta koser seg sammen på seniortreffet

Ranheim har etter hvert blitt en bydel som har en rekke tilbud for bydelens seniorer. Ranheim Pensjonistforening driver en utstrakt møtevirksomhet i Folkets Hus, Frivilligsentralen «gågruppe» møtes hver tirsdag klokka 11.00 for en tur i nærområdet med påfølgende kaffestund, Seniordansen holder hus i Folkets Hus en gang i uka, Ranheim menighet har sin «Lørdagskafé». I tillegg fungerer bydelsmuseet som en samlingsplass på søndager og så får vi også høre at Trondheim kommune med Torill Øien i spissen har seniortreff i Kulturtribunen hver fredag. I samme slengen kan jeg vel også ta med at «Kaffekroken» er åpnet på Romantica, et tilbud som også kommer oss seniorer til gode. I ren nysgjerrighet tok jeg turen innom seniortreffet i Kulturtribunen sist fredag.

Les mer: Fredagstilbud for seniorer i tribunen

Ranheim-Kviss på fredag

tekst: Kjell Arntzen

Det er innspurt i Ranheimsmesterskapet i kviss det handler om denne fredagen. Selvfølgelig er det også en kvissrunde som også lever sitt eget liv med sosialt fellesskap i en lite alvorlig konkurransesituasjon. For noen av lagene som har vært med gjennom hele 2018 betyr sikkert de siste seks temaene noe for deres sammenlagte poengfangst. Fredagen gir åpning for å bedre på resultatet eller gjøre det noe dårligere. Det er i skrivende stund påmeldt 18 lag av de 23 som kan få plass på Romantica.

Les mer: Ranheim-Kviss på fredag