A+ A A-

Åge og Line til Ranheim

teskt og foto:: Kjell A. Arntzen

IMG 1931

Slik var forholdene på mandag. Dette går veldig bra.

Med god hjelp av min gamle venn, Bygdelistas formannskapsmedlem i Melhus kommune Tore Johansen, og Tom Aleksandersen på Humlehaugen her på Ranheim, har det ordnet seg med en minikonsert med Toms far og søster, Åge og Line, i ettermiddag. Løsningen ble landet i grevens tid pga. de restriksjoner som gjelder under korona-pandemien. Men nå er det altså klart for en halvtimes konsert i Stasjonsparken klokka 16.00. Det må dessverre tas et væreforbehold. I pøsende regn- eller snøvær må det hele avlyses.

Les mer: Åge og Line til Ranheim

Omfattende restaurering av Fykenborg

av: Kjell A. Arntzen                              foto: av Huskomiteen

Fykenborg

Et kjent og kjært hus for mange på Ranheim.

Alle som har bodd på Ranheim i noen år har et forhold til «perla» på Reppe. Jeg snakker selvfølgelig om forsamlingshuset i Fykenveien, - Fykenborg. Huset er «hjemmebanen» til Reppe Blandakor og huser også den foreldreeide Fykenborg barnehage. Huset leies ellers ut til store og små arrangement. Det er nok de populære dansefestene som er best kjent for oss på de nedre deler av Ranheim. Det er mang en Ranheimsbygg som har feiret sine største dager i dette forsamlingshuset. Vi har alle gode minner fra våre besøk på Fykenborg.

Les mer: Omfattende restaurering av Fykenborg

Ranheimsdans nå på lørdag

tekst: Kjell A. Arntzen

Dansefigurer

Det blir mer livat når "Strie Strænga" spiller opp til dans!

Nå starter våren på Ranheim! Leirfivelen stikker opp gjennom ei telefri jord, det er lysere dager og på lørdag er det vårfest i Folkets Hus. Selvfølgelig er det de ivrige primusene i Ranheims-Dansen som inviterer oss alle til dans og hygge i Folkets Hus. Lørdag 7. mars er det ingen ringere enn «Strie Strænga» som trår til med variert dansemusikk.

Les mer: Ranheimsdans nå på lørdag