A+ A A-

Ingen kviss på fredag

tekst og foto: Kjell Arntzen

 Et gjensyn med Oguz fra den gang kvissen holdt til på Trægården. Quiz ouguz hoved

I en samtale med «Ranheimskvissens» kvissmaster får jeg opplyst at den tillyste kvisskvelden på fredag (20.10.) er avlyst. Kvissen vil bli forsøkt holdt fredag den 27.10. på samme sted og til samme tid. Fortsatt spiller ikke kroppen på lag med iveren etter å avvikle en kvisskveld, men det går kanskje noe framover? Vi får håpe ting er greit til neste fredag. Det er god interesse om kvissen, noe som bekreftes av de 12 lagene som allerede er påmeldt til den 27.10. Fortsatt er det imidlertid ledige plasser.

Les mer: Ingen kviss på fredag

Konsert med Chand og Reppe Bladakor

Tekst: Grethe Nesse

Reppe Blandakor og Chand Torsvik sang sammen på en konsert i Ranheim kirke for et par år siden. Etter konserten ga Chand uttrykk for at han gjerne ville gjøre noe mer sammen med koret. Det har nå resultert i en konsert i Lademoen kirke søndag 22. oktober. Chand er kanskje best kjent som første vinner av X-faktor. Han synger for det meste selvskrevne låter, - både ballader og rock. På denne konserten fremfører han nok mest ballader. Noen synger han aleine og noen av sangene vil koret og Chand gjøre sammen. Reppe Blandakor har et variert repertoar, både verdslig og kirkelig musikk, rolige sanger og sanger med mer fart i. Hellbillies, Toto og Norah Jones vil være representert i RBK (ikke fotballagets) sine sanger denne kvelden.

Les mer: Konsert med Chand og Reppe Bladakor

Bydelsmuseets høsttur

tekst og foto: Olav Paulsen

IMG 6540

Bussen og deltakerne har ankommet Stikklestad etter en fin tur nordover.

Ranheim Bydels Museum har i de senere år arrangert to bussturer hvert år for sine medlemmer med bekjente. Dette har vist seg å være et populært tiltak, og turene har vært nærmest fulltegnet hver gang. Årets høsttur gikk torsdag den 12. oktober, med Stiklestad som reisens mål. 44 deltakere sto forventningsfulle på Ranheim Stasjon i god tid før avreisetidspunktet kl. 0900 den dagen. Været var typisk høstpreget, + 9 grader, overskyet og lett duskregn. På tur betyr været som kjent lite: det fins ikke dårlig vær, bare dårlige knær, for å omskrive utsagnet litt.

Les mer: Bydelsmuseets høsttur