A+ A A-

Seniordans på tirsdag

av: Kjell Arntzen

Dansepar

På tirsdag starter Seniordansen opp igjen. Kom deg i form etter juleribba!

Tirsdag 15. januar klokka 16.00 starter Seniordansen opp igjen etter noen ukers jule- og nyttårsdvale. Stedet er som vanlig A-salen i Folkets Hus, en sal som er stor nok til å romme gamle og nye seniordansere. Instruktøren er på plass sammen med gleden av å instruerer de som har behov og ønske om å utvikle sine danseferdigheter.

Les mer: Seniordans på tirsdag

En strålende nyttårskonsert

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Lisbeth Nygård

hanne srvg fjes

Hanne Sørvaag sjarmerte oss med sitt vesen og sin sang.

Nok en gang fikk vi overvære en gnistrende nyttårskonsert i menighetens regi. Denne gang var det en suveren Hanne Sørvaag fra Sørvåg nær Stavanger som sjarmerte oss. Sammen med sitt 4-manns store konsertband holde hun det gående i vel 80 minutter uten stopp i Ranheim kirke torsdag kveld. Vokalisten Hanne Sørvaag viste seg fra sin beste side og hun trivdes sammen med oss som satt i kirkerommet. Flere ganger takket hun publikum for at de ble tatt så godt imot. – Jeg føler en slik varme fra dere så her føler jeg at vi er veldig velkommen, sa hun til troende.

Les mer: En strålende nyttårskonsert

No e det på`en igjen

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2465

Per Nyquist og Gerhard Rückert viser stolt fram den siste vaffelplata for dagen. Vaffelpressa gikk på høygir denne onsdagen.

Overskriften kan lett lede til at dere tror at det er bergenseren Jan Eggum denne artikkelen vil handle om. Det hadde trolig vært hyggelig for dere i Bergen som leser Ranheimsavisa, men et sted går grensen for oss, i Grilstadkleiva. Det vi denne gang forteller noe om er «Gammelkaill-kaféen», «Vaffelhuset» eller det som tilbudet helst benevnes som: «Onsdagskaféen». Kaféen holder hus i RILs klubbhus i Ranheimsfjæra og er åpen hver onsdag fra klokka 10.30 til 12.00.

Les mer: No e det på`en igjen