A+ A A-

Ny skateboardbane ved Vikåsen skole

tekst: Kjell Arntzen                                           foto: er dessverre slettet

Svein Otto Nilsen etterlyser bruk av det flotte skateboardanlegget opp for Vikåsen skole. Som fortalt på FB var Ranheimsavisa tilstede under åpnigen og skrev dette etter den høytidelige og flotte stunden der oppe: En skikkelig ungdomsbegivenhet skjedde på Vikåsen skole i dag. Endelig ble det åpnet en fantastisk flott bane for skatere og sparkesyklister i bydelen. Jubelen var stor da prosjektleder Jorun Munkeby fra Trondheim kommune åpnet seremonien med å fortelle at det nå er ferdig mange små og store skateanlegg rundt om i kommunen. Samtlige elever fra skolen kranset anlegget sammen med flere voksne som ville bivåne begivenheten.

Les mer: Ny skateboardbane ved Vikåsen skole

Handicapvennlig badeplass i Trondheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto. Svein Otto Nilsen

HC plass

Det ser slett ikke koselig ut der funksjonshemmende skal gå ut i vannet ved Værehomen!

Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen er nær på ustoppelig når det gjelder sitt politiske engasjement. Til bystyrets møte torsdag 29. august har han levert nok et privat forslag til behandling. Denne gang er det den stusselige badeplassen for funksjonshemmede på Være som er saken.

Les mer: Handicapvennlig badeplass i Trondheim

Lørdag - Åpen Gård på Presthus

tekst:. Kjell Arntzen             foto. Sølvi Kvam

a pen grdI morgen på den siste lørdagen i sommermåneden juni, er det klart igjen for samling på Presthus Gård. Arrangørene er som vanlig Voll og Presthus Frivilligsentraler. Her blir det moro og spennende saker fra morgen til over midnatt til den 30. juni. Det starter med moro og aktiviteter for hele familien før det avsluttes med PUB i fjøset for den mer voksne generasjonen. Her er det bare å være med selv om Ranheimsavisa er sent ute med forhåndsomtalen.

Les mer: Lørdag - Åpen Gård på Presthus