A+ A A-

Skal vi tape mot pøbelen?

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 1720

Denne gapahuken er bygd for at vi alle skal ha det trivelig i Pettersenfjæra selv om det regner eller er sol.

Etter å ha brukt 2 timer i Pettersenfjæra og gapahuken mandag kveld, forlatt stedet rengjort, ryddet og i orden, var det et nytt sjokk som møtte meg i dag tidlig. Jeg hadde gjort avtale med våre driftige og dyktige pensjonister, Per Moen og Arne Fridtjofsen, om å møte dem der nede klokka 10.00 denne formiddagen. Da jeg kom syklende ned i fjæra var de to karene allerede kommet og i gang med arbeidet som skulle gjøres. Det var sliping av benk for å få bort det innbrente hakekorset og andre brennmerker på bordplate og benker. Det tok ikke lang tid etter at jeg hadde parkert sykkelen at jeg hørte de rope fra gapahuken: - kom opp hit så skal du få deg nok et «slag i trynet».

Les mer: Skal vi tape mot pøbelen?

Nicklas Bendtner kom en dag for tidlig

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Helge Kvithammer

Bendtner

 

Nicklas Bendtner var for tidlig ute til å være med på Væktarstua-kviss onsdag den 9.august. Kanskje kommer han tilbake med et kvisslag?

 

Full av forventninger om å gjøre det bra på Væktarstua-kvissen møtte vi RBKs Nicklas Bendtner med kjæreste og to av hennes venninner. De hadde sikkert som mål å gjøre det godt på kvissen, blant annet å slå lagene fra Ranheim. Dessverre for Nicklas og hans følge møtte de en dag for tidlig. Det var mandag og de hadde overnatting til tirsdag så bommerten var komplett. Nicklas skulle jo reise til Grimstad med Rosenborg for å møte Jerv på onsdag. Venninnene til hans kjæreste hadde kunnet ta det mer rolig. De skulle ikke spille mot Jerv, men de kunne ta seg en tid til en ridetur med Ole Ingebrigt Dyrhaug i Tydalsfjellene. Kviss blir det imidlertid ikke på noen av dem. Det ble heller ingen Grimstad-tur for Nicklas!

Les mer: Nicklas Bendtner kom en dag for tidlig

Nå er det noen som herjer igjen!

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Sølvi Kvam og Kjell Arntzen

gapahuk rot

 

Det er ikke særlig hyggelig å bli møtt av dette når vi kommer til den nye gapahuken i Pettersenfjæra. Det kan da umulig være nødvendig å grise det slik til?

Vi må dessverre konstatere at pøbelen har slått til igjen! Denne gang er det den nybygde gapahuken i Pettersenfjæra som er utsatt for deres herjinger. Det er både trist og demotiverende at slike ting skjer. Det er hevet over tvil at over 99,9% av ungdommen er reale, greie og oppfører seg på en anstendig måte. Vi håper det er slik på Ranheim også. At en liten brøkdel av ungdommen kan tillate seg å herje slik er et hån mot deres jevngamle. Samtidig er det fullstendig respektløst overfor våre mange eldre som gjør en uegennyttig innsats for Ranheim og oss som bor her. Vi opplyser om at forrige helgs tilgrisinger er politianmeldt.

Les mer: Nå er det noen som herjer igjen!