A+ A A-

Årboka 2019 - stoff og salgssteder

 

Bydelsmuseets årbok fra 2019 er ennå å få tak i

Ranheim Bydels Museums Årbok 2019 er å få kjøpt flere steder i bydelen. – Salget har gått rimelig bra så langt, forteller museets leder Olav Paulsen. Et av våre salgssteder, COOP Prix Olderdalen, har allerede solgt ut sin beholdning og har avsluttet salget. Men fortsatt er det flere muligheter til å få kjøpt årboka.

Les mer: Årboka 2019 - stoff og salgssteder

Seniordansen starter på onsdag

av: Kjell A. Arntzen

En melding til danseglade seniorer; allerede nå på onsdag 15. januar er seniordansen igjen i gang i Folkets Hus klokka 13.00. Da møtes minst 30 dansere til dans og hygge i A-salen. Astrid Gulbrandsen ber Ranheimsavisa ønske alle nye velkommen! Det gjør vi gladelig.

Les mer: Seniordansen starter på onsdag

Nok en strålende konsert

tekst: Kjell A. Arntzen                   foto: Ole Peder Sannereud

Ranheim Konsert 01a

Maria og Lars trollbandt oss under nyttårskonserten

Vi gikk fra en strålende nyttårskonsert i kirka i 2019 med Hanne Sørvåg til en ny strålende konsert nå sist torsdag i 2020. Ranheim kirke var stappfull, kanskje ble det i trangeste laget for mange? Det godtar vi denne gang, for det ble flere som fikk oppleve ei strålende Maria Haukaas Mittet og en like strålende Lars Bremnes. Nordlendingene kan det! Så er jeg klar over at Maria er fra Senja og det tidligere Troms fylke, men alle nord for Mosjøen betrraktes som "nordlendinger".

Les mer: Nok en strålende konsert