A+ A A-

av. Kirstin Rebekka Kolstad, tillitsvalg i Ranheim skolemusikkorps

Ranheimsavisa har vært så heldige og fått følgende oppsummering fra 16-årige Kristin Rebekka Kolstad etter skolekorpsets hederlige innsats under Trøndersk Mesterskap for korps den 31. januar. Vi takker Kristin Rebekka for kommentarene fra dommerne i mesterskapet. Ranheimsavisa setter pris på om dere sender forhåndsomtale av arrangenet som skal avvikles og gjerne noen ord etter arrangementet som Kristin Rebekka gir oss her.

Vi prøvde oss i 2. divisjon

image6 smallI år prøvde vi oss i 2. divisjon etter å ha vunnet 3. divisjon i fjor. Det var spennende og utfordrende. Dessverre nådde vi ikke helt opp denne gang og landet på en 7. plass med 83 poeng. Sangene vi spilte var West Side Story, Pavane pour une Infante Defunte og I Wanna Be Like You. De to dommerne for 2. divisjon i år var Nils Graftås og Wenche M. Helbæk. Begge dommerne mente vi hadde valgt et utfordrende program, kanskje litt i overkant utfordrende, spesielt de to første stykkene. De syntes allikevel det var friskt spill og at vi viste spilleglede. ”Noen ganger funker det som ei kule, andre ganger byr det på utfordringer, både teknisk og musikalsk.” Dommerne var enige om at vi hadde mye fint spill, takket for konserten og ønsket oss lykke til videre.

Flott opplevelse for oss

For oss medlemmene i korpset er det en flott opplevelse å få være med på TM. Vi var alle litt nervøse før opptredenen, men adrenalinet pumpet og vi var lettet, glade og fornøyde i etterkant. Trøndersk Mesterskap er et utrolig sosialt arrangement, både innad i eget korps og med andre. Vi lærer også svært mye av å øve inn utfordrende musikk og av å høre på andre korps. Vi gleder oss allerede til Trøndersk Mesterskap neste år!