A+ A A-

av: Kjell Arntzen

romantica 2

Dogan og de andre servitørene ønsker oss velkommen til årets siste kvisskveld

Fredag 8. desember markeres slutten på «Ranheims-kvissen» i 2017. Da er det selvfølgelig kvisskveld på Romantica, men en annen type kvisskveld enn det vi har hatt gjennom året. Gjennom 2017 har åtte fredager inngått i «Ranheimsmesterskapet i kviss». Alle omgangen er gjennomført på Romantica. Hele 24 firemannslag har deltatt og sju av de åtte omgangene har telt med i mesterskapet. Denne fredagen vil det kvisses over fire tema, kveldens beste lag blir premiert og det blir premieutdeling for 2017. I forkant av dette har godt over 50 meldt seg på til et felles måltid med julemat, andre har meldt at de kommer til kvissen starter. Serveringen starter klokka 18.15. I dag tidlig er det registrert 16 deltakende lag til fredagens kviss. Det er plass til ytterligere fire lag.

Kvissen starter klokka 20.15

Denne fredagen blir kvissen utsatt et kvart pga. bespisning og premieutdelingen for 2017. Det er god påmelding, men i skrivende stund er det bordplass til ytterligere fem lag. Opplegget er det samme som det har vært gjennom hele 2017, fire tema hvorav ett av temaene er et bildetema. Denne kvissrunden vil ikke telle i sammendraget for 2018. Det blir en «kosekveld» med premiering av det lag som får flest poeng denne ene kvelden.

Det deltakerne har fått vite gjennom kvissens eget «Kviss-Blad» er at ett av temaene dreier seg om vårt naboland i øst, Sverige. Det er selvfølgelig mulig å lese seg noe opp på Sverige om man føler behov for det. Men Sverige er stort og temaet kan inneholde mange forhold om landet, om svensker og svenske bravader.