A+ A A-

av: Kjell Arntzen                                 foto: Kjell Arntzen/Arne Strand

Kirka intro

Den 10. desember står Ranheim Mannskor for nyttårskonserten i kirka

I år er det Ranheim Mannskor som står som vertskap for den tradisjonelle julekonserten i Ranheim kirke. Søndag 10. desember er det klart for denne Adventkonserten som startet så tidlig som i 1959. Før den tid hadde Ranheim Mannskor, Ranheim Musikkforening og Ranheim Skolemusikkorps avholdt konserter på 1. juledag under begrepet; «Vi synger og spiller julen inn.» Denne tradisjonen går helt tilbake til sist på 1930-tallet. Ranheimsavisa syns det er fantastisk at denne tradisjonen holdes i hevd og oppfordrer dere til å være med også denne gang.

Årets konsert holdes som vanlig er på kveldstid. Klokka 18.00 fylles kirken opp med besøkende som ønsker å kose seg med korsang samtidig som de får med noen ord fra sokneprest Morten Andersen inn i førjulstida. Kantor Anita Christiansen vil også delta. Vi legger ikke skjul på at disse konsertene samler godt med folk, er gode og gir alle en anledning til å være med og synge med den stemmen de har.

Kvinnekoret «Sonare» er kveldens gjester

sangkor

Eldar Hernes ser fram til Adventkonserten og lover en flott opplevelse for alle som kommer

Mangeårig leder i Ranheim Mannskor, Eldar Hernes, forteller at de også denne gang har invitert med et gjestekor. – Denne gang har vi vært så heldige å få kvinnekoret Sonare til å være med oss på konserten. Det vil gjøre konserten veldig bra når vi nå får et rent mannskor og et rent kvinnekor med på konserten.

-        Selvfølgelig er bydelens flotte Ranheim Musikkforening med oss denne gangen også. Det blir lissom ingen god adventskonsert uten at korpset er med. Jeg er viss på at de har forberedt seg like godt som oss, og de gleder seg like mye som oss. Nå er det bare opp til dere å søke til kirka denne kvelden. Jeg lover at dette blir en flott konsert med masse julesanger og noe annet, avslutter en entusiastisk korleder Eldar Hernes.