A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                             foto: arrangøren

Mamma Mia

 

Tradisjonen tro setter elevene ved Markaplassen skole opp en musikal på denne tiden av året.  Årets oppsetting er musikalen «Mamma Mia» med kjempegode ABBA-låter og et snev av London-teater i syn og ører. Vi har overvært noen av skolens oppsettinger de senere år og kan forsikre om at dette er sang, musikk og sceneopptreden på høyt nivå. All ære til elever og lærere på Markaplassen som ivaretar disse magiske oppsettingene på skolen.

Fra mandag 12.2.

Forestillingene er å se fra mandag til torsdag i uke 7 i festsalen på Markaplassen skole. Det er rimelig greit å finne parkering i området om dere har behov for det. Billettsalget startet i går søndag 4.2. og fortsetter inntil billettene er utsolgt. Om dere ønsker å se denne oppsettingen kan det være lurt å være ute i god til. Forrige års forestillinger ble ganske så fort utsolgt!

Forestillingstider

Det er satt opp seks forestillinger i tiden 12. til 15. februar. Forestillingstidene er:

-        Mandag 12.02. klokka 17.30

-        Tirsdag 13.02. klokka  17.30  Tirsdag er det to forestillinger og den andre er:

-        Tirsdag 13.02. klokka  20.00

-        Onsdag 14.02, klokka 17.30   Onsdag er det også to forestillinger:

-        Onsdag 14.02. klokka 20.00

-        Torsdag 15.02. klokka 17.30

Billetter og forhåndssalg

Forhåndsbestilling av billetter er mulig fra i dag 5.2. og må gjøres senest dagen før ønsket forestilling. Billettene må hentes og betales senest 15 minutter før forestillingen starter. I billettluka betaler du med kontanter eller via Vipps.

Billettluka åpner 1 time før forestillingene. Billetter bestilles nå kun på mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Her oppgir du ønsket forestilling, antall billetter og hvilke billettyper som ønskes.

Priser:

Det er sjelden du kan gå og se en fantastisk musikal til de priser som tilbys på Markaplassen. Er du ute etter en god opplevelse bør du sikre deg billett snarest.

Skolens elever og ansatte kommer inn for         kr.   50,-

Tidligere musikaldeltakere betaler                     kr, 100,-

Barn til og med ungdomsskolen betaler            kr. 100,-

Voksne betaler                                                  kr. 150,-

Kafé og loddsalg

I pausen er det åpen kafé med kaffe, saft og masse godsaker. I tillegg er det loddsalg med mange flotte gevinster. Inntektene fra loddsalget går som vanlig uavkortet til Streetlight. Det skulle være grunn nok til å kjøpe masse lodd!