A+ A A-

av: Kjell Arntzen                                 foto: arkiv

kirsten saksvik 1

Den aktive lederen i RanheimsDansen inviterer til ny flott fest i Folkets Hus. - Alle er velkommen, sier Kirsten.

 

Lørdag er det igjen dans i Folkets Hus, og som vanlig er det RanheimsDansen som står som arrangør. Festen kan være en svært så hyggelig avslutning på en dag som står for en «historisk» lørdag i bydelen med fotballkampen tidligere på kvelden. Etter å ha sittet på tribunene og blitt frosne, vært hjemme og dusjet, fått noe mat i kroppen og kledd seg for fest, vil det trolig være godt for helsa å ta turen til Folkets Hus og trø dansefoten.

God dansemusikk

Brohsjans

På lørdag er det våre gamle kjent i "Broschans" som spiller opp.

RanheimsDansen har gjerne god dansemusikk på sine fester. De velger blant band i det øvre sjikt for sine danseglade gjester. Denne gang er det de gamle traverne «Broschans» som skal sørge for at alle har det hyggelig og at dansegulvet er fullt.

«Broschans» er et av våre gamle og kjære band som har forlystet oss gjennom mange år. Bandet så dagens lys allerede i 1978 med bl.a. far til daglig leder i Ranheim Toppfotball, Gunnar Lidahl, i bandet. Siden den gang har «Broschans» hatt varierende besetning, men spillegleden og det gode humøret har alltid vært til stede når gutta har vært ute på spillejobb. Bandets repertoar spenner fra trønderrock, swing og 50- 60- og 70 tallspop. Jeg regner med at dette skal passe gjestenes danseføtter?

Inngang og ellers

Festen er ikke bare forbehold danseklubbens medlemmer. Også de som ikke er medlemmer i RanheimsDansen har anledning til å være med. For medlemmer er inngangsprisen 150,- og for oss andre rimelige 200,- kroner.

Tradisjonen tro er B-salen avsatt til «restaurant». Her kan man ta en pause i dansen, få kjøpt en herlig karbis og stimulerende drikke. I B-salen kan du sikkert finne et bord der deler av festlyden løser verdensproblemer. Om dere har lyst kan dere sikkert være med i diskusjonene.

Det er loddsalg med masse flotte gevinster og nødvendige inntekter til RanheimsDansen. Inntektene fra loddsalget er en viktig kilde for klubbens mange flotte festarrangementer. Om dere ikke har vært på disse dansene tidligere, - la denne festen bli den første!

Neste dans

Dessverre er det opplyst feil dato for RanheimsDansens neste arrangement. Festen avholdes i Folkets Hus lørdag 14. april (ikke søndag 22. april som tidligere opplyst).